Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazsola74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De jó lenne tudni, hogy a célcsoportunkat milyen arányban tudjuk elérni a neten keresztül, ugye? Pontos számokat én sem tudok mondani az építőiparban dolgozó szakemberekkel kapcsolatban, ugyanakkor azért van mire támaszkodni. Ezek a célcsoportok elég szűkek, néhány ezer, esetleg…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Üdv!Az élet ugy hozta, hogy addig olvastalak titeket amíg én is ide nem írtam sajnos. Egy nagyon rossz élmény…..
Hogy ne nézz teljesen hülyén, ha bloggerekkel kell beszélgetned. Hogy valaki fel merje tenni helyetted a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudd, mi a téma. Ez itt a technofóbok kiskátéja, a Blog.hu Szájbarágó, ami majdnem olyan, mint az Index Szájbarágó. Akkor éjjel, Erdélybõl…..
Munkahelyi (T)error Álláskeresők 2009.08.13 10:30:00
Arra gondoltam, hogy a jövőben ingyen és bérmentve lehetőséget biztosítanék az álláskeresőknek úgymond hirdetni a Munkahelyi Terror blogon. Létrehoznék egy új menüpontot, ahol az oldalunkat olvasó munkáltatók (vannak szép számmal) böngészhetnének és kiválaszthatnák a…..
mazsola74 2009.10.01 13:09:20
@hummingbird: Vannak pozíciók, melyekre keresnek a munkáltatók vagy a fejvadászok, de szinte lehetetlen megtalálni a megfelelő jelöltet.
Jelenleg 2 értékesítőt és 2 fejlesztőt is keresek... A lényeg, hogy jó ötlet volna, ha a munkavállalóra a munkáltató egyéb forrásból is rábukkanhatna.
Indult egy új portál, amely ötvözi a "sima" álláshirdetést és a multiknál lévő "ajánlási pénzt", illetve a közvetítő/fejvadász cégek szolgáltatásai közül alkalmazza az előszűrést és a garanciát. Magyarul: sikerdíjas hirdetési konstrukció…..
Az utóbbi napokban olvastam néhány cikket az asztrológia hatékonyságáról a munkatársak kiválasztásában. Ők ódákat zengtek a módszerrel, én pedig felháborodtam. Van tapasztalatom kiválasztásban. Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy ez alapján döntsék el, alkalmas-e valaki…..
mazsola74 2009.09.18 13:46:35
@psmith: Szerintem a cikk irója sem értett egyet ezzel az asztrológiai "kiválasztási módszerrel", pont azért született a poszt.
Eszement főnökök a munkahelyen? A japánok ebben is előttünk járnak: a Canon Electronics elnöke, Hisashi Sakamaki kiváló gondolatot vett fejébe.Szerinte az emberek gyorsabban dolgoznak egy olyan irodában, ahol nincsenek székek, így az alkalmazottai állva végzik egész napos…..
Ahogy korábban említettem, a Munkahelyi Terror blogon lehetőség nyílik a munka nélkül tengődő olvasók számára úgymond hirdetéseket feladni, amelyért cserébe semmiféle anyagi ellenszolgáltatást nem kérünk. Az egyetlen kritérium, hogy a jelentkező rendelkezzen IndaPass…..