Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schwandrea

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Most múlik pontosan,Engedem had menjenSzaladjon kifelé belőlemGondoltam egyetlennem vagy itt jó helyennem vagy való nekemVillámlik mennydörögez tényleg szerelem.Látom, hogy elsuhan felettem egy madártátongó szívében szögesdrótcsőrében szalmaszálMagamat ringatom,még ő…..
 Hírességek főznek… Lássuk csak, kik is ezek?Vicceskedő ember, híres? Mit csinál? Mitől híres? Embereket cikiz? Nyomorultakat frocliz? Móka-munkás, ebből él. Hol tanítják ezt? Ő egyself-made man, felépítette magát. Az ő imidzsét! Egy kis tévés műsorvezetés, csepp…..
 "Coming Back To Life" Where were you when I was burned and broken While the days slipped by from my window watching Where were you when I was hurt and helpless Because the things you say and the things you do surround me While you were hanging yourself on someone else's words Dying…..
Kábé egy hónapja voltam egy interjún. Részletek nem érdekesek, csak annyi adalék, hogy a pályáztató megígérte, hogy válaszolni fog a következő héten. Ok. Általában ha az ember lánya elküldi az önéletrajzát, nagyon kevés alkalommal jeleznek vissza, ha a pályázata nem nyerte…..
Délután nekiestünk annak a bodzabokornak, ami a kertben roskadozott az érett bodzabogyóktól, és igen hamar kétzsáknyi gyümölcsöt szüreteltünk.Aki már látott ilyet, az tudhatja, hogy minden egyes szemecskében egy-egy magocska lakik… Na ezeket kellene valahogy kivarázsolni!…..
 Még mindig keresem a hozzám illő állást, így hát nyitott szemmel járok az internetes álláskereső portálok között... Erre a szösszenetre ma leltem.   Nem akarok Peterdi Pál nyomdokaiba lépni, de ez szenzációs!!! Egyszerűen: egyszerű… Miért is nem én…..
 Bodzadzsem! Remek ötlet, de nem saját… Ipari mennyiségű lekvár és dzsem fogy nálunk. Főleg a gyerekek „pusztítják”. Univerzális, mindenhez, mindenkor, minden alkalommal! Lássuk, csak honnan szerezhetnénk be? Nyaralás alatt többször is fuccsba ment a terv,…..
 Drága Duci mama, édes Nagymamám… De sokszor legyintettünk, amikor idéztél a Kossuth rádió egy-egy műsorából. Egész nap azt hallgattad – kivéve mikor elaludtál rajta. Gyermekkorunk kedves ismerősei: a Játék és muzsika 10 percben, a Szabó család (már nem…..
A gyerkőcök szeretik az édességet. Ez köztudott.Reggelire mézes, vagy lekváros kenyeret / kalácsot szoktam adni nekik. Vagy műzlit (magost sok mazsolával meg zabpehellyel, mogyoróval, tejjel vagy joghurttal) Tízóraira gyümölcsféléket, meg kekszet (gabonás, natúr semmi zselé…..
Megyünk a Balatonra!!! Pénteken, vagy szombaton?Kikísérleteztük a trónörökösökön, hogy az a legjobb, ha este, vacsora és esti fürdőzés után indulunk. Másnap reggel, ébredés után rögtön mászhatnak a diófára...Még a múlt században történt, a következő velem és drága,…..
Állásinterjún történő megjelenésről készítettem egy anyagot. Egyik barátom megkért, hogy tartsak előadást hátrányos helyzetű anyukáknak. Adjak nekik úgynevezett stylist tanácsokat. Hát én jól felkészültem. Izgultam is miattuk, de nagyon helyesek voltak.Az volt a tervem, hogy…..
Állást keresek. Nem szívesen váltok. Nem szenvedek itthon a gyerekekkel. Nem vágyom arra, hogy „megvalósítsam” önmagam. Én már ki vagyok találva! De tényleg.Volt olyan is az életemben, amikor mindennél fontosabb volt a munkám, és minden elé helyeztem. Nem bánom. Ki…..
Összegyűjtöttem az összes kinőtt gyerekruhát, és mindegyik címkéjébe beleírtam a gyerekek nevét. Utána szétválogattam, és bezacskóztam. 4 rokongyermeknek adagoltam ki a ruhákat. Szépek, jók, és használhatók… Amikor Lajosúr született, sehonnan nem kaptam, de mikor…..
Manapság, a Mazsola nálunk a menő… A gyerekek sokszor idéznek belőle. Épp ebéd utáni sziesztájukat kellene tölteniük, mikor kihallom az ajtón keresztül, hogy Enikő torkaszakadtából kiabál Lajos úrnak: KUKORICAKEDVELŐK KUPÁJA! Többször egymás után is. Elsőszülött…..
Csabikám, mert kérted, nem lesz meglepetés, de elárulom, hogy hétvégén megsütőm újra az áhított májas lepényt! A receptje egyszerű, és a nagybevásárlás előtt még felfirkanthatók a hozzávalók a listára! Tésztához: 12-12dkg finom- és rétesliszt, 16dkg vaj (vaj…..
Nem vagyok sem ecet, sem szódaügynök (mosáshoz, takarításhoz és a háztartásban még számtalan módon használom több/kevesebb sikerrel, de kísérletezek vele tovább).A minap látott reklám – amiben persze szerepel egy kisfiú - kicsapta a biztosítékot.Dióhéjban: kiskölök…..
Igaz eléggé pepecs munka, ígyhát leghatékonyabban a kiskorú elkövetők távollétében lehet az előkészületeket elvégezni.Nos:Végy egy jólmegtermett cukkínit, vagy többet (kb.1-1,5kg). Megjegyzem, ilyen méretű csak a nagypapák/nagymamák kertjében terem, én még zöldségesnél…..
Reggel a bili foglaltnak tűnt. Lajoskirály trónolt rajta! Valószínű, hogy nem jutott volna el a felnőtt valtozathoz... Sebaj! Végre működik, és túl van a nehezén (bárányhimlő - kipipálva).Enikő toporgott körülötte, kérlelte Lajost, hogy adja át a helyét. Persze, hogy nem ment…..