Regisztráció Blogot indítok
Adatok
an-dee

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől válik valaki igazán kiváló dolgozóvá? Mi különbözteti meg a kiválót az átlagostól? 5 olyan munkavállalói tulajdonságot gyűjtöttem ma össze, amely bármely munkatársat igazi kinccsé teheti a szervezetben...
Felfoghatatlan, mennyire alultájékozottak az emberek. Pedig hetek óta a vízcsapból is az folyik, milyen politikát folytatna a kormány az illegális határsértőkkel szemben. Tehát a tájékoztatás megvan, csak egyeseknek annyira rossz a füle, vagy egyéb kommunikációt befogadó…..
  Ezzel most nem leszek népszerű, de bevallom, sosem rajongtam a Nissan GT-R-ért. Szép dolog, hogy a Nissan ekkora menést ennyire olcsón mér, de talán pont emiatt nem találok benne semmi izgalmasat. A motorjával és az összkerékhajtásával, mintha túlságosan magától értetődne,…..
an-dee 2015.04.29 15:13:41
@UdjanMineck: köszönöm hogy 2 autó utáni vágyamat igy kommentáltad, viszont az én helyzetemet megkönnyítetted a Te hozzászólásodat nem kell minősítenem, azt már megtetted Te magad. üdv
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
    Honey-Rae Phillips élete nem kezdődött a legkönnyebben. Légzési rendellenességgel jött a világra, inkubátorba került és óriási tűzfolt volt már piciként is a testén. Szülei reménykedtek, hogy ez elmúlik, de sajnos nem... most 18 hónapos a tündéri kislány.…..
an-dee 2015.02.27 13:33:53
Egy vadonatúj 525-ös BMW-ben fotózta le az Egyenlítő blog olvasója Puskás Andrást, Rogán Antal korábbi alpolgármesterét, Pasa parki szomszédját. Rejtély, miből telhet Puskásnak a drága autóra, távozásakor ugyanis 76 millió forintos adósságáról számolt be, és szó nem…..
Ha valaki fűtéskorszerűsítést tervez, de nem akar jobb hatásfokú, ám drágább kondenzációs kazánt vásárolni, akkor szeptember 26-ig meg kell oldania a beszerelést. Másnap ugyanis hatályba lép Magyarországon is egy uniós rendelet, ami szerint kizárólag olyan gázkazánokat lehet…..
A skandináv országok köztudottan élen járnak a környezetvédelemben és a környezettudatos életmódban. A felmérések szerint a svédek 40 %-a rendszeresen vásárol öko címkés terméket, Svédország pedig 99%-ban újrahasznosítja a hulladékot. Igen, jól látjátok: 99%?!…..
an-dee 2014.09.30 07:43:21
@roli101: A baj ezzel az hogy a nyersanyagokat 'égetjük' rohamtempóban. Sajnos az ember azt hiszi hogy minden energiaforrás, és nyersanyagforrás végtelen, pedig véges, csak olyan messze van a vége hogy nem foglalkoznak vele. Majd 100-200 év múlva kezdenek el gondolkodni, hogy jaj, már megint olajos a hal amit kifogtam és még világít is ...
Az idei nyár nélküli nyár egyetlen előnye az volt, hogy a szokásosnál is több időt töltöttünk a legós-vödör mellett. Az igazi az, amikor az ember saját kútfőből dolgozik, és készül egy KRAZ, esetleg egy Piaggio Ape. Viszont, ha kifogyunk az ötletekből, az sem szégyen, ha…..
Berki Krisztián vasat heréje és Kelemen Anna gigantikus de bűnronda bóti csöcsei mellé újabb trollfaktor érkezik az Édes életbe, az a Hajdú Péter, aki izé, eléggé megosztja a nézőközönséget, a comment:com kommentelőit viszont általában soha nem látott egységbe kovácsolja.…..
Két hét orosz nagyvárosjárás után a Bajkál-tó partján állni kicsit olyan, mintha a Nemzetközi Űrállomásra érkezne meg az ember - mondjuk 50 év múlva amikor már kalandvágyó turisták is gond nélkül kilátogathatnak az űrbe. Egyrészről a Föld légkörét sem lehet sokkal…..
A kaliforniai Halál völgyében található fennsíkon (Racetrack Playa) csíkokat húzó, ún. "vándorló kövek" rejtélye már évtizedek óta foglalkoztatja a kutatókat, és a laikusokat egyaránt. Utóbbiak nem rettennek vissza az olyan abszurd és teljesen irracionális magyarázatoktól…..
Verrasztó Dávid egy 26 éves, az életét a sportnak szentelő fiatalember, aki 2003 óta versenyzik és igyekszik sokat tenni önmagáért, a sporttársaiért és az országáért. A nevét nem sokat lehetett hallani, holott számos nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan egyre több…..
an-dee 2014.08.26 07:26:51
@megsem: blikk mint forrás, komoly cikk lehet
Egy bloghoz szerencsés esetben hozzá tartoznak a kommentek és az ezeket író kommentelők is. Bár a különböző témájú posztok némileg eltérő kommenteket kapnak, és vannak olyan témák, ahol kifejezetten segítő jellegű hozzászólások jönnek, azért a legtöbb eset nem ilyen. A…..
an-dee 2014.08.23 21:30:56
Szeptember 1-jén indul a FEM3 vadonatúj, élő magazinműsora, a FEM3Café. Hogy aztán egy ilyen műsornak mi értelme van, az majd kiderül, mindenesetre a műsorvezetők között tényleg ott lesz Berki Krisztián, a TV2 jelen állás szerint legértékesebb portékája, aki az Epizód…..
Az osztályozás szigorúan a saját tapasztalataimon alapul, és mint ilyen a valósággal való minden egybeesés egyáltalán nem a véletlen műve. :) Kezdjük talán a legkevésbé feltűnő csoporttal. A tök átlagos bringás A tök átlagos bringást senki nem veszi észre, mivel betartja…..
an-dee 2014.08.13 07:22:51
@lorantka: látom megláttad a lényeget: "gyorsan valaki másról is irjuk, nehogymár a kerékpárosokat hülyének állítsák be"

@barkaba: én is sz*rok rá, de azért mert autózom, motorozom és látom hogy a többi motorizált mit művel, inkább a járda mint hogy valaki elüssön.
an-dee 2014.08.14 16:18:07
@barkaba: látom volt pár hozzászólásod, dns alapján te olyan lehetsz mint a politikusok. "Bringás vagy, akkor két lehetőséged van, vagy mész az úton és elütnek vagy mész a járdás és megütnek". Vannak specialislták akik az olyanokkal foglalkoznak mint te, kiderítik honnan ez a gyülölet, az agresszió, aztán ha nincs megoldás akkor egy csak kivülről nyitható szoba. Hidd el mi többiek, nagyon jó ellennénk a Te fajtád nélkül békében ki az úton ki a járdán kerékpározva és nem lenne gond. Itt a probléma TE vagy.
Kedves mélykeresztény családszakértők, elmentek ti bizony a halál retkes faszára! Hogy miért? Na, figyeljetek! Gyakori téma ugye, hogy az európai demográfiai folyamatok kedvezőtlenek, öregszik a kontinens blablabla, és Magyarország ebben az értelemben Európa egyik éllovasának számít. Éppen ezért…..
Na kérem, így kell ezt csinálni. Indiában is vannak, akik ha messzire utaznak, nem ülnek végig a nyeregben, mert az fárasztó. A motort felpakolják, ők meg csak ülnek a kényelmes buszban, aztán a célnál lemálházzák a motort a csomagok közül, felpattannak a gépre, és már el is…..
an-dee 2014.07.17 07:54:31
@Taurista robogós: Ez szép, de számold hozzá azért a szervízdíjat is. Egy járműhöz lehet kerékpár, robogó, motor vagy autó nem csak üzemanyag szükséges. Vegyél egy robogót, 10.000km-ig ird össze hogy mit költöttél rá, mindent, ruha, kerék, szervíz, olaj, üzemanyag, mosás stb, majd ezt az összeget oszd el 10.000-rel, meg fogsz lepődni hogy a kapok km költséged az üzemanyag 1,5-2 szerese lesz.
Egy jó számot feldolgozni egyáltalán nem ciki. Pláne, ha az előadó beleteszi kicsit magát is és ad hozzá, közhelyesen szólva, valami pluszt, az eredmény pedig nem csak hallgatható lesz, hanem olyan, amitől talán vele azonosítják majd később a dalt, nem az eredeti előadóval.…..
Akkor is járhat a teljeskörű kártérítés a bicikliseknek, ha bukósisak nélkül állnak fejre. Ezt mondta ki a német Szövetségi Bíróság. A kérdés egy 2011-es észak-németországi baleset kapcsán merült fel. Egy nő munkába igyekezett, amikor egy járdán parkoló autós kivágta…..
an-dee 2014.06.19 16:31:07
@ex-dr. vuk: hasonlítsuk össze mi van ha gyalog esel el és mi van ha bringával? tudod, almát az almálval, ha a körtével hasonlítod akkor persze hogy annak van igaza aki éppen magyaráz.
Belsőség Így kell veszíteni 2014.06.18 10:45:58
Nem tudom, hányan figyelik olvasóink közül a MotoGP-bajnokságot, de remélem, minél többen, mert amit idén ezek a határtalan zsenik előadnak, az nem semmi. Kőkemény küzdelem, nem ritkán 330-as tempó felett de úgy, hogy a hátunkon feláll a szőr és nem lehet kibírni legalább egy…..
an-dee 2014.06.18 12:50:35
@Shadowbull: "nem ismerem a pilotakat, es igazabol nem is akarom oket megismerni."

Erről az American History X jut eszebe: "nem ismerem a négereket de attól még utálhatom őket" (KKK-ról volt szó benne)
Hihetetlen, milyen pofátlanul kozmetikázza a tényeket és mossa azokat össze a közmédia, amikor végre van egy olyan műsoruk, amit valóban néznek is az emberek. Miért nem elég azt a nézettséget közölni, amit össze lehet hasonlítani a többi csatornáéval is? Miért nem lehet…..