Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pudibundo

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
Blogunk megkereste a Trianon revíziójának szükségessége mellett érvelő, és ezzel nagy diplomáciai port kavaró fideszes képviselőt. Kőszegi Zoltán kitart félremagyarázott kijelentése mellett, szerinte egy normális országban erről nem is lenne vita. Jobbegyenes interjú.  - A…..
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
pudibundo 2012.03.30 17:24:28
@Rick Astley:
Zavar a más véleménye? Mi a baj?
pudibundo 2012.03.30 17:28:51
@DR. DR. DR. rasztaparaszt:
Érstd már meg, csak arra akarok rávilágítani, hogy egy mérce legyen. Ha Schmittnek mennie kell, márpedig igen, akkor azt korábban is meg kellett volna tenni akkor botrányba keveredett kedves vezetőknek. Pártokhoz való vonzódástól függetlenül egy normális országban.
A fideszbérencet ezért utasítottam vissza, pedig jobbos vagyok, nem tagadom.
pudibundo 2012.03.30 17:37:31
@DR. DR. DR. rasztaparaszt:
Már hogy a fenébe ne érteném. Tudod milyen szar dolog ezt feldolgozni fidesz szavazóként?
Hoffmann Rózsa szerdán prezentálta az új köznevelési törvényt, amelyet - csodák csodája - nem dobtak vissza Orbánék. A törvény részletei itt olvashatóak, egy bekezdést emelnék ki a sajtótájékoztató szövegéből: "A szakszervezetek azon félelmeire reagálva, miszerint…..
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni. A Jobbikhoz közelálló Nemzeti 1 online televízió tegnap esti híradója megemlékezett Adolf Hitler születésnapjáról. A barátságos, családias vágóképekkel illusztrált anyag a náci diktátort "német politikusként" aposztrofálta, és…..
A magyar labdarúgást évek, mit évek évtizedek óta igyekeznek megújítani, mindig voltak olyan traumák, amiken túl kellett lépni, VB-döntő, Marseille, Irrapuato, nem sorolom, nem fociblog vagyunk. A sport prezentálása is állandóan fejlődött, Szepesi Gyuri bácsi mikrofonjától a…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Fogarasi-havasok: Magyarország ezeréves határa  A kettős álllampolgárság immár kipipálva. Sokan kérdezhetik: miért kapnának választójogot is a külhoni kettős állampolgár magyarok? Én inkább megfordítanám a kérdést: miért NE kapnának választójogot, ha már magyar…..
pudibundo 2011.01.24 10:10:57
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
Egyrészt a stílusod hagy némi kivánnivalót maga után...
Másrészt akkor többszázezer, akár milliós nagyságrendű itthon élő szavazópolgárt is kellene fizikailag bántalmaznod, sőt ez sok helyütt már etnikai jellegű bűncselekmény lenne, úgyhogy vigyázz mit beszélsz jóember...
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..
„És ha le is megyek, akkor mit fogunk csinálni? Beülünk egy órára a cukrászdába, aztán hello? Hosszú ideig nem jön tőle válasz. Megbántottam valamivel?” – mit tennél, ha hirtelen egy titkos imádó bukkanna fel az életedben, aki rajongó mélekkel bombáz? Eleinte…..
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
pudibundo 2010.08.26 10:37:21
@Zorita:
Ki kell tárgyalni, rendben.
Azonban a kitárgyalás előfeltétele, hogy ne általánosítsunk se pro, se kontra.
Jöhetsz azzal, hogy akinek ne inge, ne vegye magára, de akkor sem kellene előítéletek, vagy tudatlanság miatt feleslegesen bántanunk egymást.
Nekem se tetszik minden itt "vidéken", sőt... de ez nem ok arra hogy szó nélkül el kelljen viselnem TWÁ és haverjai eléggé provokatív, mondhatni aljas bejegyzéseit ebben a témában.
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Miután a 2009-es Európai Parlamenti választások adatain elvégzett, a szavazók vándorlását kutató regressziós becslésünk alapján úgy tűnt, az ott kipróbált módszer alapvetően stabil és hihető eredményeket adott, úgy döntöttünk, megismételjük a vizsgálatot a 2010-es…..
pudibundo 2010.05.21 13:08:21
@is:
Egyetértek, az új szavazók feltehetőleg 200-250 ezres táboráról egy szó se esett, ráadásul ők valószinűleg nem a szocikra voksoltak. Tehát nem az inaktívok megszólítása volt itt az eldőleges.
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
Most, hogy már novemberben befejeződtek a magyar élvonal küzdelmei, és már csak ligakupás lébecolás, illetve Magyar Kupa-visszavágó lesz (a Debrecenben meg sajnos nincs U-20-as bronzérmes), ráálltunk a statisztikákra, hogy ne unatkozzunk. A világbajnoki harmadik csapat gerincét…..
Tisztelt Olvasók! Nekem ez a második pályázatom és döbbenten olvastam a komikat amiket az előzó pályázatom kapott.Lehet,hogy szánalmas felajánlani a nyereményt,de mi megtesszük. A pályáztommal egyidejüleg jelentkeztem tanító képző fósuliba,mert gyerekkorom óta ez a…..
Iskolám hevesmegyében található.Gyöngyöstől kb 40km-re Heves községében,neve:Eötvös József szakközép iskola.Nevét Eötvös Józsefról (vásárosnaményi báró, Buda, 1813. szeptember 3. - Pest, 1871. február 2.): író, miniszter, a Magyar Tudományos Akadémia és a…..
Az én iskolám Zamárdiban helyezkedik el, tehát a Balaton parton. Mindössze száz métert kell sétálni és máris gyönyörű balatoni táj tárul elénk.Több szak közül választhatnak az ide érkezők, én az idegenforgalmi szakmenedzser mellet döntöttem. Hétfőtől csütörtökig…..
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
A nemzeti sportújság, minden futballszurker mindennapi betevője, annak is online kiadása azt írja, hogy november 4-én, szerdán 17.30-kor a csudálatos magyar ligakupa csudálatosnak ígérkező fordulójában DVTK-FTC mérkőzés lesz Miskolcon, pardon, Diósgyőrben; a szombati meccsek…..
pudibundo 2009.11.03 14:04:42
@elég.volt:
Tök igazad van, többek közt az ilyen Dragóner féle alattomos sutyerákok miatt se lesz jó csapata a fradinak.
Persze majd bevásárolnak...KIket???
Pl. Szabics vagy Tímár mi a tökömér hagyná ott még akár az angol vagy német 2 kispadját is. Ezért??? Ugyan...