Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redsectora

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
redsectora 2011.05.04 18:23:06
@regisztráltnév: Már nem azért mondom, de a szabálykönyv nem erre a szitura lett kitalálva. A stúdióban is foglalkoztak vele, sőt a spanyol sportnapilapok is egyértelműen arról írtak, hogy RvP kiállítása jogtalan volt.
Egyébként másnap a meccsen Crouch még durvább szituban rúgta el a labdát, semmilyen lapot sem kapott.
Persze ezt az egy szitut emelted ki, a Chelsea elleni Barcelona nulla játékot, amikor végig bekkeltek, 4 büntetőt nem adott meg a bíró a Chelsea-nek, már nem említed. És a Barca színészkedése is undorító. Én nem szeretem a Real játékát. A Barcaé szerethető volna. De a bírói támogatások és a színészkedések összességében egy okádék csapattá teszik a Barcat. Ennyi!
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Accept – Blood Of The Nations (Nuclear Blast) 1986-ot írunk. A kisszobámban ülök, a falon ronda, virágos tapéta, a padlószőnyeg sötétkék, valamelyik sarokban ott van rajta az a folt, ahová Fricike nyulunk odavizelt egyszer, és már soha többé nem lehet eltüntetni. Tesla…..