Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mohopasi

0 bejegyzést írt és 879 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2013.12.10 14:00:00
A True Detective-nek nemcsak az előzetesei, a plakátja is stílusos. Egyelőre 2014 legjobban várt újonca. Nálunk is lesz, egy nappal az amerikai bemutató után. ..
Kommentátoraink ugyanúgy készülnek az ötkarikás játékokra, mint a sportolók, igyekeznek csúcsformába kerülni és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani az Olimpia két hetében. Ráhangolódásképpen ismerkedjetek meg azokkal a kommentátorokkal, akik az idei Olimpiáról…..
Belsőség Heti merítés 2012.07.15 17:35:00
Kis piros szívecske A bulik során aztán néha az extrém körülmények hatására felmondta a szolgálatot (pl. amikor 6 személlyel mentünk - ami mellesleg rendszeres volt - a korróziónak köszönhatően eltört a hátsó lengőkar). Szep kis nyar Ekkor kapom az SMS-t: “…a kocsi…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
Zseniális húzással nem az összes jegy árát téríti meg automatikusan a becsődölt Malév. Aki nem saját kártyával fizetett, az megszívta. Nem mindenki pénzért vette a jegyét, vagy hogy? Január végén a férjemmel Finnországba utaztuk egy hétre, ott ért minket a Malév…..
Várható volt, hogy nem javul fel hirtelen a helyzet a múltkori poszt után, de Zoli azért csak megpróbált K&H-s SZÉP-kártyával wellnesst fizetni. Persze nem sikerült.  Most történt velem a hosszú hétvégén a KH szép-kártyával. Igénybe vettem egy hosszú hétvégés…..
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
Hatalmas vita az étrend guruk között, hogy most akkor árt-e nekünk a tej vagy sem. Két alapvető ellenérv van a tejtermékekkel szemben. Az egyik, hogy a laktózt lebontó enzim csak gyerekekben van meg az anyatejes táplálás miatt, a felnőtt ezt kinövi, ezért sokan laktóz…..
Na, ha valaki annak idején nem értette, hogy mért írtuk Fluor Lájk című nagylemezéről, hogy nincs is azzal az égvilágon semmi probléma, vagy hogy miért posztoltuk tegnap is legújabb klipjét, annak talán az alábbi videó majd mindent megmagyaráz. Szó nincs arról, hogy mi itt a…..
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
Naiv vásárló azt hitte, hiába tűntek el napok alatt az értékes nyeremények az Auchan elrontott szülinapi játékán, ő még időben jelezte igényét a LED-tvre. Aztán kiderült, hogy hibás a kód, amit kapott: Május 4-től 31-ig van folyamatban az Auchan 14 éves születésnapi…..
Naiv ügyfél arra gondolt, forinthitellel majd jól lefaragja a CHF-lakáshitel megszaladt költségeit. Nem sikerült: 2011. november 16 -án beadtam a hiteligénylésemet a K@H Bankhoz, hogy majd a kapott hitellel kiváltom a CHF hitelemet egy másik banknál. A hitelbírálatot nem…..
mohopasi 2012.05.23 14:04:28
@atpijkamo: Avagy besétál a fiókba, és addig el nem jön, míg nincs megoldás. Telefonon banknál elintézni valamit... Eleve hülye ötlet.
Nyilvánvalóan valami beszorult az állami bürokrácia fogaskerekei közé, Sasa ugyanis hiába fizette be az okmányiroda felszólítására a tartozását, később igazoltatáskor mégis leszerelték a rendszámát és elvették a rendőrök a forgalmiját is. A mai nap folyamán (03.09)…..
mohopasi 2012.03.14 12:01:17
@xaba99: Igen, ez sajnos így van. Még az önkormányzat 2 irodája közt sincs adatátjárás gyakran, pl súlyadótól akarsz megszabadulni a kocsi eladása miatt, azt több helyen is be kell jelenteni, különben évekig szivatnak vele. Egyszer belefutottam egy értelmesebb ügyintézőbe, akitől megkérdeztem, hogy miért nekem kell átsétáltatni ugyanazt a papírt irodáról irodára, miért nem adják át ők, és azt mondta, valami adatvédelmi okai vannak, az adatvédelmi törvényben van rá valami passzus. Basszus...
Fizető zónákban legtöbbször most már mobillal parkolok, és bár ez a rendszer sem lehet tökéletes, de az olyan szerencsétlen helyzet, mint amiről TV is ír, elkerülhető vele. Ettől függetlenül a posztban szereplő hatóságok lehetnének elnézőbbek, ha tényleg csak a jegy hiánya…..
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
Minden akcióban ott rejtőzik az apróbetűs rész, vagy az eredeti hirdetmény csak illusztráció volt. MG két hónap ingyen UPC helyett csak egyet kapott, a másodikat majd talán jóváírják: Előző év (2011) decemberében fizettem elő a UPC-nél (telefon,tv,internet), valamikor a…..
Friss infókat kaptunk a Slovakiaringről a hétvégi pályanappal kapcsolatban. A hírek ráadásul - a szokásostól eltérően - jók. Először is olcsóbb lett a box-bérlet, 75 euró helyett már 60-ért ki lehet bérelni egy zárt helyet a gumiknak-felniknek-egyéb cuccoknak. Ha többen…..
mohopasi 2012.03.06 15:03:01
Sziasztok! Tudom nem abszolút téma, de gondolom járnak ide autósportosok is, meg olyanok is, akinek a gyerek sportol. Most botlottam bele ebbe a pályázatba: minu.me/-sportpalyazat 10-18 éves srácok egyéni sporttámogatása. Elvileg lehet bármilyen sport, tehát akár technikai is. :-) Gondolom a fenti cuccra is meg lehet szerezni a pénzt rajta! ;-)
MI megdöbbenve észlelt egy QR-kódot a Fogarasi Tescóban, ami természetesen nem valamilyen termék információit osztotta meg vele, mint Dél-Koreában, hanem csak az áruház Facebook-oldalára vitte. A biztonsági őrök azonban jó szokás szerint minden telefonemelésre ugranak, nehogy…..
autózz! Érdemes még fellebbezni? 2012.02.23 18:19:00
Jó kis félreértésekre adhatnak okot a régi, de nem teljesen eltüntetett felfestések, például parkolási esetekben. Így járt hemuveg is, erre próbál hivatkozni fellebbezésében is, egyelőre kevés sikerrel. Vajon érdemes még továbbmennie vagy adja fel a küzdelmet? Budapest VIII.…..
Sándor elmenekítette befektetéseit az ING-től, miután rájött, hogy befizetései nem a honlapon feltüntetett árfolyamon váltódtak euróra: Az alábbi történetben szeretném elmesélni hogyan "örvendeztetett meg" nemrégen az ING. A dolog régen kezdődött, amikor hosszútávú…..
mohopasi 2012.02.24 11:27:43
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: kormányunk meg eltapsolta 3,5 perc alatt. Egyik megoldás sem ideális.
A magyar bankok is lassan feldolgozzák a Malév csődjét. Két pozitív jelentést is kaptunk a napokban: A Malév-csőd/bankkártya-pénzvisszatérítés vonalon szeretnék most egy pozitív példáról beszámolni.  Január 30-án vettem 4 Malév jegyet májusra, majd pár nap múlva a…..
mohopasi 2012.02.24 11:24:25
Belvárosban parkolni kihívás, nemcsak a díjak és a kevés szűkös hely miatt, hanem mert könnyen figyelmen kívül hagyhat egy-egy táblát az ember, amit itt szinte biztosan díjaznak a hatóságiak. Tehát nagyon kell figyelni, tette ezt ámbátor is, de ez most nem volt elég, mivel egy…..
autózz! Tartsd meg magadnak 2012.02.20 13:29:00
Egykoron még én is dohányoztam, de ennek ellenére kocsiban soha nem gyújtottam rá. Alikam arra az idegesítő szokásra próbálja felhívni a figyelmet, amikor parasztok mások elé dobálják ki a csikkeket. Mondjuk autóban engem annyira nem zavar, de mikor motorral megyek egy autós…..
Sokszor jön elő a téma itt a blogon is, hogy ha valaki hibázik, attól még lehet (és kellene) emberként viselkedni, bármelyik félről is legyen szó. Elég lenne egy bocsánatkérő kézfeltartás, a másik fél részéről pedig tudomásul venni, hogy nem történt baj, mehetünk tovább.…..
Egyik fő okozója a fővárosi dugóknak a kereszteződésben bent maradó autós. Sajnos vannak olyan csomópontok, ahol nehéz előre felmérni, át lehet-e érni a zöld ideje alatt, illetve adódhatnak meglepetések, például elénk vág valaki vagy a szokásoshoz képest többet tökölődnek…..