Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsof.berg

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
műsorvízió Hírek 2013.03.22 08:12:05
Magyar premier: Comedy Central: Happy Endings - Fuss el véle 2. évad 04.03. Mamie Gummer (Meryl Streep lánya, főszereplője az Emily Owens, MD-nek) szerepelni fog a Bones alkotójának új, könyvadaptáció sorozatában, a Backstrom-ban. A főszereplő a The Office amerikai verziójából…..
Tus ez. De nem a megszokott. Ennél te döntöd el, milyen színt húzol vele. És nem a boltban, hanem otthon. Varázstus az Avon újdonságának a neve és úgy működik, hogy belerakod a szemhéjpúderedbe és azzal húzhatod a csíkot. Bírjuk.  Avon Color Trend varázstus - 1 200…..
zsof.berg 2012.07.10 14:37:30
@spotty: Én is szoktam ott olvasgatni, néha társalogni is. Meglested már a boltot? Bár még meleg van :-) Azt láttam, hogy megújult a nők lapja cafe, de ezt a videót még nem. Tényleg aranyos :-)
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
Gyerekszoba Zűrlények 2011.04.15 08:05:00
Booh, Gooloop, Hooper és Oodle névre hallgatnak ezek a Julian Stokoe designer által kreált, új-zélandi származású gyapjú zűrlények. A Yoozoo csupacsáp figuráit a magam részéről erőst a jópofa, ámde "minek nevezzelek" kategóriába sorolom, azonban kinézetüket még…..
zsof.berg 2011.04.15 15:04:44
@felhasznalo: Gondolom nem nézted meg alaposan miről van szó. Ez nem Garfieldről szól, hanem különböző állatokról. Valami olyasmi ez, mint annak idején volt a Lutra album. Oktatott is, játékos is volt, valamiféle közösségi feladatot is biztosított a csere-berélésekkel. Szerintem méltán volt népszerű, ez meg nagyon hasonló rendszer.
 Emucsibék keltek ki a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A két apróság április 3-án és 4-én látta meg a napvilágot, így jelenleg alig több mint egy hetesek. A fürge, csíkos emucsibéket az Állatkert főbejáratával szemközti emugyepen láthatják a…..
zsof.berg 2011.04.15 11:13:49
Egyetlen tévés produkció sem volt még képes annyira felkelteni a figyelmemet, mint Martin Scorsese és az HBO nagyszabású közös vállalkozása. A kezdetektől fogva figyelemmel kísértem a sorozat alakulását, hisz valljuk meg, ilyen terebélyes, elsőrangú kvalitásokkal rendelkező alkotógárdát ritkán…..
Ideális esetben az Oscar-díjas Martin Scorsese (akit, ha be kell mutatni bárkinek, nagy a baj), az Emmy-díjas Terence Winter (aki a Maffiózók egyik írója volt, a Maffiózók pedig minden idők egyik legjobb sorozata), valamint a zseniális Steve Buscemi neve garancia arra, hogy olyan…..
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
Magunk is rendszeresen cikkezünk róla, mennyire gyerekcipőben jár még nálunk a fejlettebb országokhoz képest az e-kereskedelem. Ennek okaként évek óta jellemzően a bizalomhiányt nevezik meg a szakértők, amelyet két dologra vezetnek vissza. Az egyik, hogy nem mernek a felhasználók…..
zsof.berg 2010.08.18 09:34:27
@turtundi: igazad van, de a képzés bonyolult kérdés. Annyian indítanak tanfolyamokat, szemináriumokat isten tudja miket, hogy nehéz eldönteni melyik ér is valamit. Ha tanulni szeretnél keress valami akkreditált képzést, az valamennyire biztosítja hogy tudást is kapsz a pénzedért, idődért.
Mai mutatnivalónk ez a Burberry kabát, amely kissé hajaz a trench coat-fazonra, de kapucnis és rettenetesen melegnek tűnik. Télen biztosan nagy hasznát venném, nagyon tetszetős darab. Ráadásul egyenesen Christopher Bailey agyából pattant ki, így az ára is biztos ahhoz mérten lesz…..
Ballonkabátok, kortalan, időtálló elegancia, földszínek, tökéletes összeállítások, gyönyörű kiegészítők. Hamisítatlan Burberry-kollekció. Nem lehet nem szeretni... ..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
mozigekkó Filmek nyárra 2010.05.05 11:25:00
 Nyári Filmek fiúknak és lányoknak   Egyre közeledik a blockbuster szezon, a stúdiók idén is, mint minden évben hozzák a nagyobbnál nagyobb költségvetésű filmjeiket. Akció filmek, chick flickek és romantikus vígjátékok, nézzük, idén mivel próbálnak becsábítani…..
A negyedik Die Hard után Bruce Willis azt mondta, hogy benne szívesen eljátszaná újra John McClane-t, a stúdió pedig a bevételek láttán nem mondott nem a következő felvonásra. A Fox jelenleg Skip Woods-ot szeretné megnyerni a forgatókönyv megírására. Woods körmölte le a Kardhal,…..
"Ennek a nőnek a szájából minden mondat úgy visszhangzik, mintha az Olümposzról szólna, mert a fenébe is, ez a nő valahogy hatalmas. Egy valódi istennő, mert akkora ereje van, azaz tehetsége. Mért nem adták meg itt nekünk azt a lehetőséget, hogy részesei legyünk általa a…..
Imádják az emberek a TV-s vetélkedőket. Talán a legjobb bennük, hogy nem te játszol, de ha tudod a megfejtést mégis kevélykedve betolhatod a családnak: néz má ez a hülye ezt se tudja… Manapság nem sok hosszúéletű vetélkedő-klasszis termelődik ki. Nem volt ez így mindig.…..
NBC és dráma. Ez a kombináció mostanában nem nagyon működik, bár a Parenthood egyszerű kedvessége (illetve bivalyerős szereplői) segítségével némileg javít a képen, de összességében nem nagyon van néznivaló, szemben a méregerős csütörtöki komédiáikkal. A tavaly nyáron…..
Néhány napja Matthew Vaughn neve merült fel az X-Men: First Class rendezésével kapcsolatosan, majd jött a hír, hogy mégsem ő fogja dirigálni a produkciót. A stúdió fejesei azt szerették volna, ha Timur Bekmambetov, David Slade és Louis Letterrier közül  kerül ki a projekt…..
Futóblog Új célok 2010.05.05 11:58:00
Tegnap találkoztam Winklerrel, Szaszával, és Pelsőczy Attilával a MAC-nál (és még Pőcze Balázs is ott volt, teljesen véletlen). A dolog apropója az volt, hogy Winkler átvette a 7 hetes edzéstervét Attilától, amivel elvileg feljön arra a szintre, hogy menjen neki a maraton az…..
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Óriási felzúdulást keltett a szocialisták főpolgármester-jelöltjének, Horváth Csabának agyament ötlete, mely szerint "minden budapesti polgárnak díjmentessé teszi a díjmentes közösségi közlekedést"(sic!). Gyorsan világossá vált, hogy aki kevesebb, mint négy éve…..
zsof.berg 2010.05.05 11:49:52
@Káposztakukac: Itt van az eb elhantolva. Szerintem a szocik most ezzel fognak szórakozni. Annyi megvalósíthatatlan baromságot hordanak össze, amennyit a fidesznek sikerült 8 év alatt. Jó tanáruk volt szó se róla, de ebből így nem lesz konstruktív ellenzékiség megint.
zsof.berg 2010.05.05 11:57:20
@is: Teljesen igazad van, csak én vagyok az az idealista hülye, aki néha szeretné feltételezni a politikai elitünkről, hogy az országért is csinálnának valamit, nem csak a pártért, a népszerűségért, meg a saját zsebükért.
Nyáron, egészen pontosan június végén–július elején kezdi el árulni az ekönyveket a Google. A Google arra készül, hogy olyan formátumokban árusítja a könyveket, melyek valamennyi olvasóval kompatibilisek lesznek, nem úgy mint a versenytársak, melyeknél eléggé sok a…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Emma 2.0 2010.05.05 08:28:00
"Egyszer már kitettétek drága Emmám képeit. Azóta megnőtt, de az alvási szokásai változatlanok. Úgyan olyan cuki mint régen... ha nem jobban. Remélem most is fog annyira tetszeni hogy megmutassátok őt a nagyvilágnak" - írta nekünk Laura, nekünk pedig az az…..
Amint a cím is sugallja, rövid, de jó beküldések gyűjteménye következik.KL küldte (következő beküldésével RJB lesz!):Tegnap este volt a Bones-ban egy érdekes mondat: "heti 24 órában", amivel azt akarta kifejezni az úriember, hogy éjjel-nappal.Nos, gondolom, sikerült a…..