Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goolky

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ügyes. Osztogassunk akciós kupont, ezzel ültessük be az örök konzumáló bogarat a vásárló fülébe, majd amikor élne a hirtelen rászakadt jósággal bumm! áruljuk el, hogy a szerencsehozó kupon csak a hupililára érvényes, erre a helyes libafosszínűre nem. Sajnos ez a…..
goolky 2014.11.14 09:04:07
@joska61: Tessék: Kuponos szélvédőmosót csak az ALDI-ból! glurl.co/ALDI :-) Egyébként múltkor pont volt is akciós.
Idén hamar lecsapott a kétesélyes gasztroünnep: az első áldozatok Szegeden rendeltek gyrostálakat, amikbe érthetetlen módon tollastul került a csirke meg bónuszként egy zacskódarab is. Fizetésnél persze kiderült, hogy csak a problémás ételekre vonatkozott az 50%-os…..
Lassú emelkedés egy fürdőruhás nő testén, aki végül úgy tesz mintha köpne, hiszen a szövegben ott a szóvicc: "Azt írták, hogy egy köpésre a víztől? Foglalj valós adatok alapján! Legközelebb ..." A Szállás.hu kampánya igyekszik ötletes lenni. Az biztos, hogy megjegyezhető,…..
A tovább mögött a győztesek (kiemelve), valamint a műsor alatt ment promók láthatóak. Legjobb film:BosszúállókA sötét lovag – FelemelkedésDjango elszabadulNapos oldalTedLegjobb színész:Bradley Cooper (Napos oldal)Ben Affleck (Az Argo-akció)Channing Tatum (Magic Mike)Daniel…..
A T-Home ügyintézője berágott, amikor megtudta, hogy naiv ügyfél már előfizetett a konkurenciánál. Azt ezek szerint nem vette észre, hogy a megrendelés 9 hónappal azelőtt történt: Bicskei lakos révén megrendeltem a Magyar? Telekomtól IPTV+VOIP+NET szolgáltatást 2012 07.30.…..
Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:Elöljáróban azt szeretném…..
goolky 2011.03.09 17:04:03
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: Ötször inkább, akkor kezdheti elölről a tanfolyamot ha jól tudom :) No ez az a fajta, akinek nem kell ilyen nyereménykocsira pályáznia: hir.fm/seatauto
goolky 2011.03.09 16:38:22
@Pa Lee: Bocs, azt elfelejtettem. De csak kettő, ugye? :D
Lassan belekezdenek az új alagút belső burkolásába a Margit híd budai pillére alatt. Nyáron „valamikor” már használatba is vehetik a bringások a 90 milliós lukat, amely összeköti majd a rakparton futó északi és déli bicikliutat. Másfél hónapig még biztosan marad az…..
goolky 2011.03.09 16:20:56
@andrejfej: Hagyd el... Én is gyűjtök minden kupont, pontot, akciós toszt veszek, vonalas telót lemondtam, antennacsomagot csökkentettem, díjnullázok, stb. Mindezt csak a legutóbbi adócsökkentés miatt :)
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
A Range Rover Evoque tervezőgárdája a kocsi dizájnelemeit is belekomponálta az új Range Rover kerékpárba. A bicikli eleve a Land Rover nagy csinnadrattával beharangozott új modelljéhez készült.Az Evoque-ot már bemutatták több autóvásáron, de a forgalmazása csak nyáron indul. A…..
Judit nevű olvasóm egyéves törpenyulával, Fricivel kívánt nekünk boldog ünnepeket. Őt most megosztjuk a többi cukiságrajongóval:..
Szörnyű, már ott tartok, hogy a HR-es Csaj fel sem veszi nekem a telefont, és már vissza sem hív. . .   Elég, ha tudják, hogy van egy fogyatékos gyerkőcöm, és ejtenek. . ./> Persze, a HR-esek egymás közt továbbadják az infót, és örökre ejtik, akinek vannak problémái. .…..
Több mint egy évtizedet töltöttem a közigazgatásban köztisztviselőként. Másfél éve nem tudom visszakapaszkodni magam, pályázat, pályázat hátán.   Túlképzett, mást választottunk kísérőlevelekkel jönnek vissza sorra az anyagok. De ilyen még nem történt velem.…..
Subba Fikázó sztárok 2009.10.27 12:00:00
Igen, igen, ők is csak emberek, de ha például én turkálok az orromban könyékig az utcán, engem nem fotóz le valami paparazzi, és nem fognak tízezrek röhögni rajtam. Nagyon remélem,hogy a harmadik kép fake, különben egy világ omlana össze…..
Judit ismerősének biztos elege lett a csúnyán megkarcolt autózárakból, vagy azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az ő autóján, ezért Judit megvásárolta neki a Fix It Pro-t, ami a WS Teleshop oldala szerint nem csak eltakarja, de valóban feltölti a barázdákat!…..
Subba Kezdő, de kemény kommenter 2009.10.22 08:30:00
 Locust.swarm | 2009. október 13. 18:54 Anonymous,te hány éves vagy?ahogy elnézed a párszáz eddig kommentedet lehetsz vagy 12.magadban beszélsz,általában faszságokat,fikázod a postot,amikor meg mindenki mondja hogy jó átpártolsz..    Anonymous | 2009.…..
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..
Jogi nyilatkozat: jelen poszt spekuláció, kizárólag a logikán alapszik, nem végeztem felmérést uszodák, fitnesz termek stb. parkolójában és öltözőjében, tekintettel arra, hogy kifejezetten taszít és ezért kerülöm az utóbbi helyeken egy szál pöcsben flangáló férfitársaim…..
goolky 2009.10.22 10:35:21
@Kain6033: Nos akkor két kérdés merül fel. Ha gyalog jársz, neked van a legnagyobb, ha metróval, akkor meg a legkisebb... :-D
Igazából a mondás ugyebár nem a farokméretről szól, hanem a valaminek a kompenzálásáról, de mint minden általánosítás, ez is baromság.
De hogy tovább vigyük a gondolatodat, van ugye a hús, és a vérfasz. Utóbbi alapban kicsi, de ki tudja mekkora lesz készenléti állapotban, a hús meg jól mutat alapban, amúgy meg nem nagyon nő tovább. (el sem hiszem, hogy ilyenről értekezek...) :)
Az előző részben búcsút intettünk a másolószerkentyűnek, ami kissé megnehezíti hőseink dolgát, de szerencsére már csak egyetlen kártya adatait kell megszerezniük. A probléma az, hogy ez a darab személyesen Palpatine császár tulajdonát képezi. Ezt a részt egy…..
Mivel közeleg október 23-a és szerencsére idén is hétköznapra esik, újabb hosszú hétvégének nézünk elébe. Az ország ilyenkor két részre szakad (nem, nem az ünnepi megemlékezésekre gondolok), az egyik fele útnak indul wellnessezni (erről lásd korábbi posztomat), a másik fele…..
comment:com Simon, a vérbunkó 2009.10.20 14:30:00
Van a briteknek egy olyan terméke, amivel sem az amerikai kuzinok, sem a világ többi tévés piaca nem rendelkezik, éspedig egy legrosszabb enbékettes futballista haját viselő megmondóember, Simon Cowell személyében. Cowell egy öntelt, személyeskedő alak, aki soha nem rejti véka alá a…..
A Colchester Állatkertben született a Zamba nevű orrszarvú. A magyar orrszarvúbébi példáját követve ő az első kölyök, amely az Egyesült Királyságban mesterséges megtermékenyítéssel született. Anyja Cindy 16 hónapos vemhesség után október harmadikán adott neki életet. ..
Subba Isten városa 2009 2009.10.20 12:00:00
Ezúton is szeretnénk gratulálni Rio de Janeironak a 2016-os Olimpia rendezési jogának elnyeréséhez, valamint tiszta szívből drukkolunk, hogy addigra ne legyenek olyan durva összetűzések arrafelé, mint ez. A szombaton kezdődött bandaháborúban tizenketten haltak meg, egy iskolát és…..