Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hozzánemértőkedő

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint ez a vajdaügy! Írják a lapok, hogy a sajóbábonyi balhéban ilyen-olyan vajdák jártak el, velük egyezkedtek a rendőrök. Valahogy a rendőri vezetésnek (is) tudomására kellene hozni, hogy abban az értelemben, ahogy ők gondolják, nincsenek cigányvajdák Magyarországon.…..
„Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály…..
hozzánemértőkedő 2009.10.08 12:47:31
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a cikkel egyetértek és nagyon tetszik!!

A szakállas bácsi két, meglehetősen "latyakos" definícióját adja a fasizmusnak

"A történelmi felfogás: A közkeletű nézet szerint a fasiszták a latin fascia - vesszőnyaláb - metaforából építették ideológiájukat. A lényeg: a többség erősebb, az összefogás az egyetlen garancia az életben maradásra, össze kell tehát tartanunk. Aki ezt másképp gondolja: ellenség.
Kisebbség ebben a felfogásban nincs, vagyis van, de majd jól kinyírjuk. Az első doktriner
értelmezéssel inkább a náci németország ideológiáját illetik (helytelenül), pedig az ötlet és a metafora olasz.

"A második: Efemer értelmezésben már nem csak a nácizmussal és a második világháborúval
összefüggésben alkalmazható a fasizmus kifejezés, hanem minden kisebbségi vélemény
elnyomásában, a többség erejének könyörtelen és feltétel nélküli kikényszerítésében megjelenik.
Fasizmus a más vélemény elfojtása, fasizmus a diktatórikus vezetési stílus, fasizmus, ha a
rendőrnek engedelmeskedni kell, fasizmus, ha bármilyen módon is, de alkalmazkodni kell
valamilyen többségi, vagy törvényi szabálynak."

A Történelmi felfogás antitézise: Nem kell összefogás, ki-ki életben marad ahogy tud. Mindig a kisebbség véleménye a fontos. A többségnek sose lehet igaza. De hát melyik az a kisebbség aki fontos? A hangos? Mikor melyik? Véletlenszerűen?
A kérdés az, hogy az életben maradást fontosnak tartjuk e!
Az eszme kezdeteinél, sok ember (munkás, értelmiségi) gyárakban dolgozott. A gyár (vállalkozás)nem demokratikus szerveződés. A gyárban REND van. Technológiai fegyelem. (különben szart termel és tönkre megy ld: életben maradás) Nincs kisebbségi vélemény. Aki eltér a technológiától( rosszul dolgozik ) elküldik. Az elkövetkezendő évtizedekben néhány eszmerendszer a fasizmustól a sztálinizmusig egy nagy gyárnak képzelte a társadalmat és úgy is kezelte. Mára az emberek, politikusok nagy része belátta, hogy a társadalom nem gyár. Az említett eszmék értelmetlenné, történelmileg túlhaladottakká váltak.
Jó dolog e az ÖSSZEFOGÁS ?
A CÉLTÓL függ! Az összefogás a cél elérésének eszköze, nem a cél maga. Ha az összefogás
szükségességét megkérdőjelezzük, magát a cél elérésének szükségességét kérdőjelezzük meg.
Ha céljainkat véletlenszerűen változtatgatjuk összefogás nélkül sehova se jutunk! (ld: antitézis)
Ha a többség összefog egy világos cél érdekében az megvalósítható. Ezért az "új többség" nem
maga a fasizmus, hanem a cél elérésének eszköze.

A második definícióról elöljáróban annyit, meglepődve tapasztaltam, hogy nem szocializmusban és a Magyar Népköztársaságban éltem évtizedekig, hanem fasizmusban. Valami baj lehet ezzel a definícióval! A vélemény szabadság korlátozására, a demokratikus intézményrendszer felszámolására tett MSZP-SZDSZ pártok által támogatott politikára éppen úgy illik, mint az elmúlt rendszerre.

Szakállas bácsi a többség diktatúrájáról filozofál. Létezik azonban a kisebbség diktatúrája is! A szakállas bácsi ebben érdekelt. (ebben érdekelt volt és ma is az). Egy kisebbség a közvagyon kifosztását, a közösség kárára történő meggazdagodást tűzte ki célul. Jogi, ideológiai kényszerekkel, korrupcióval (képviselők Öszöd) el is érte céljait. A számonkéréstől félve természetesen diktatúrát kiált.
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
"Azért lassan ideje lenne némi nemzeti önérzettel visszaszólni. Mi az, hogy háborús újjáépítésre van szükség ebben az országban? Hát mit csinált ez az ország, tízmillió ember az elmúlt években? Talán nem dolgozott? Azt mondják, hogy pusztítottak a tanárok, az orvosok,…..
hozzánemértőkedő 2009.09.22 01:43:43
Nem értem ezt a politikai felelősség dolgot! Valódi, pénzben kifejezhető károkat okoztak az országnak. Egy átlag ember, ha kárt okoz, meg kell térítenie az okozott kárt, vagy börtönbe kell vonulnia! Senki nem akarja börtönbe csukni ezt az alakot??!!
Az alkotmányot se értem! Az rendben van, hogy a nép a választott képviselői útján gyakorolja a hatalmat. De nincs benne, hogy a válsztott képviselők elszámoltathatók, visszahívhatók, megbüntethetők, ha nem a közjó érdekeit képviselik! Mi a
fa@szság ez itt?
A "Sólyomnak" nem tűnt fel? Meg a többi jómadárnak?
Ezt a "négy évig kusst" kia a f@sz találta ki? Két hét alatt az egész ország eladható gályarabnak teljesen törvényesen! Akkor mit csinálunk?. Hitlert teljesen demokratikusan
választották meg. Utána a megvett képviselőkkel olyan törvényeket hoztak, hogy b@szhatták a demokráciát! Miért nem veszíti el a mandátumát a képviselő, ha pártot vált?
A nép nem ezzel bízta meg!
NEM ÉRTEM!
Vastagbőr Mi ebben a méltóság? 2009.09.06 14:01:00
Ezen is túl vagyunk, lezajlott a szokásos műsor, megvolt a 2009-es melegfelvonulás. A homokosok, leszbikusok, transzvesztiták vonultak, a rendőrök lezárták fél Budapestet, a szokásos, szélsőjobbosnak nevezett figurák meg persze dobáltak, verekedtek, kiabáltak,…..
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
hozzánemértőkedő 2009.08.27 20:19:02
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása Újrahangol az (egykori) SZDSZ rosszabbik énje. Immár azért, mert az „antiszemita” és „populista” Retkes - aki azokat sem bírja a frakcióban, akik számolni tudnak - átvette a hatalmat, így most a többiek új hajóba…..
hozzánemértőkedő 2009.08.19 21:53:43
Magyar Bálint is- mint kormánytag és képviselő felelős az ország eladósításáért. Kakaó biztos börtöncella jár neki és társainak. Hogy el ne felejtődjön!:

„A Bajnai-kormány által meghozott intézkedések eredményeként a hazai össztermékhez mért államadósság-arány a következő tíz év során 80 százalékról 60 százalékra javulhat” – jelentette ki Simor András jegybankelnök 2009. június 19-én.

Az államadósság-arány 2001-ben még 52,1 százalékon állt. Mint maga az Államadósság Kezelő Központ (AKK) írja: „… a 2001-es 52,1 százalékos szintről 2006-ra 65,6 százalékra emelkedett az államadósság nemzeti jövedelemhez viszonyított nagysága.”

A hét (7) év alatt okozott kárt tehát tíz (10) év alatt lehet részben helyrehozni a jegybankelnök szerint.

Az utóbbi hét évben kormányon voltak:

Pető Iván, Gyurcsány Ferenc, Kuncze Gábor, Veres János, Medgyessy Péter, Fodor Gábor, Eörsi Mátyás, Lendvai Ildikó, Kóka János, Bajnai Gordon, Magyar Bálint, Draskovics Tibor.

Szavazataikkal támogatták az eladósodást:

Alexa György, Alföldi Albert, Arató Gergely, Dr. Avarkeszi Dezső, Baja Ferenc, Dr. Bakonyi Tibor, Balogh József, Dr. Balogh László, Barabásné Czövek Ágnes, Dr. Bárándy Gergely, Dr. Baráth Etele, Bedő Tamás, Béki Gabriella, Bókay Endre, Boldvai László, Borenszki Ervin, Botka Lajosné, Dr. Botka László, Dr. Bőhm András, Burány Sándor, Dr. Buzás Péter, Dr. Csákabonyi Balázs, Dr. Csiha Judit, Csizmár Gábor, Csontos János, Dr. Czinege Imre, Deák Istvánné, Demendi László, Dr. Demszky Gábor, Dér Zsuzsanna, Donáth László, Ecsődi László, Érsek Zsolt, Dr. Faragó Péter, Farkas Imre, Fedor Vilmos, Fetser János, Filló Pál, Fogarasiné Deák Valéria, Földesi Zoltán, Frankné dr. Kovács Szilvia, Gál J. Zoltán, Dr. Gál Zoltán, Dr. Garai István Levente, Gazda László, Geberle Erzsébet, Dr. Gedei József, Dr. Gegesy Ferenc, Godó Lajos, Gőgös Zoltán, Szekeres Imre, Göndör István, Gulyás József, Gúr Nándor, Gusztos Péter, Gy. Németh Erzsébet, Gyárfás Ildikó, Dr. Gyenesei István, Gyula Ferencné, Hagyó Miklós, Dr. Hajdu Attila, Hajdu László, Halmai Gáborné, Dr. Hankó Faragó Miklós, Hárs Gábor, Dr. Havas Szófia, Herbály Imre, Dr. Hiller István, Horn Gábor, Horváth Csaba, Dr. Horváth Klára, Hunvald György, Dr. Ipkovich György, Iváncsik Imre, Dr. Jánosi György, Jauernik István, Dr. Józsa István, Juhász Ferenc, Juhász Gábor, Dr. Juhászné Lévai Katalin, Káli Sándor, Dr. Kálmán András, Dr. Kapolyi László, Kárpáti Tibor, Dr. Karsai József, Katanics Sándor, Dr. Katona Béla, Dr. Kékesi Tibor, Keleti György, Keller László, Kis Péter László, Kiss Ferenc, Kiss Péter, 1990-94, Dr. Kis Zoltán, Kocsi László, Dr. Kolber István, Kormos Dénes, Korózs Lajos, Koscsó Lajos, Kovács Kálmán, Kovács Tibor, Dr. Kozma József, Kőhegyi István, Dr. Kökény Mihály, Kránitz László, Laboda Gábor, Lakos Imre, Dr. Lamperth Mónika, Dr. Legény Zsolt, Lénárt László, Lombos István, Lukács Zoltán, Mandur László, Márfai Péter, Mécs Imre, Mesterházy Attila, Dr. Mester László, Mohácsi József, Molnár Albert, Dr. Molnár Csaba, Molnár Gyula, Dr. Molnár Lajos, Molnár László, Molnár Zsolt, Nagy Imre, Nagy Jenő, Nagy László, Nyakó István, Nyul István, Oláh Lajos, Orosz Sándor, Paizs József, Pál Béla, Pál Tibor, Papp József, Perjési Klára, Podolák György, Puch László, Rába László, Rákóczy Attila István, Rónavölgyi Endréné, Rózsa Endre, Sándor István, Sándor Klára. Schiffer János, Schvarcz Tibor, Schwartz Béla, Simon Gábor, Simon Gábor, Sós Tamás, Steiner Pál, Suchman Tamás, Szabadkai Tamás, Szabados Ákos, Szabados József, Szabó Éva, Szabó György, Szabó Imre, Szabó Lajos, Szabóné Müller Timea, Szabó Vilmos, Szabó Zoltán, Szakács László, Szép Béla, Szili Katalin, Szirbik Imre, Szűcs Erika, Tasnádi Péter, Tóth András, László, János, Tóbiás József, Tompa Sándor, Tóth András, Bertalan, Tóth Gyula, Tóth István, Dr. Tóth József, Tóth József, Tóth Károly, Tóth Tiborné, Török Zsolt, Tukacs István, Ujhelyi István, Vadai Ágnes, Varga László, Varga Zoltán, Varju László, Vastagh Pál, Vécsi István, Végh Tibor, Velez Árpád, Velkey Gábor, Veres János, Veress József, Vidorné dr. Szabó Györgyi, Vitányi Iván, Vojnik Mária, Warvasovszky Tihamér, Wiener György, Winkfein Csaba, Zatykó János.

A legfőbb ügyész neve: Kovács Tamás.
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
hozzánemértőkedő 2009.08.14 14:53:59
@Tóta W. Árpád: A kormányok összehasonlítása kapcsán megjegyezném, hogy a második garnitúrához képest (Megyó,Gyurcsány, Bajnai ...) a Gyula úriember volt. (nálunk ilyenek az úriemberek) Tartotta magát a megállapodáshoz, hogy nem adósítja el az országot a hatalom megtartása érdekében!
Ma nincs még egy ilyen úriember az MSZP-ben. Ezért beszél róla tisztelettel O.V.
Drukkolok egy számonkérési vetélkedőért a jobbik és a FIDESZ között. Valahogy úgy mint a 13. 14. havi nyugdíjnál!
Ami a FIDESZ programot illeti nem tervezhető meg igazán. Ha csak a BKV-tól ennyi csontváz hullott ki, mi lehet az országban?!
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
hozzánemértőkedő 2009.08.11 22:36:15
A cikk író nem a lényegről írt, hanem gumicsontot dobott közénk. Az embereknek elegük van a politikusokból! Világosan látják, hogy a politika szűk csoport érdekeket képvisel, és semmi köze a közjóhoz, az emberekhez! Teljesen mindegy, hogy jobb vagy baloldali, loiberális vagy konzervatív, stb, elszámoltatást akarnak. Az országot annyira tönkretették, hogy legfeljebb elszámoltatási show-kat tud a következő kormány rendezni. Az emberek nem bíznak a FIDESZ elszámoltatásában, ezért szavaztak a jobbikra is. Amennyiben a jobbik nem lesz kellően radikális, jön a mégjobb. Aztán meg a LEGJOBB. Ami a zsidó összeesküvést illeti, nem a zsidókkal van baj! Az ország miniszterelnöke (Gyurcsány Ferenc), a gazdasági miniszter (Bajnai Gordon) és a pénzügyminiszter (Veres János) kötött az ország számára káros üzletet az Országházban. Az új miniszterelnök (Bajnai Gordon) keresi a felelősöket.
(ÖNMAGÁT !!!!)
Az ország eladósításáért, tönkretételéért az alábbi személyek felelnek:
Az államadósság-arány 2001-ben még 52,1 százalékon állt. Mint maga az Államadósság Kezelő Központ (AKK) írja: „… a 2001-es 52,1 százalékos szintről 2006-ra 65,6 százalékra emelkedett az államadósság nemzeti jövedelemhez viszonyított nagysága.”

A hét (7) év alatt okozott kárt tehát tíz (10) év alatt lehet részben helyrehozni a jegybankelnök szerint.

Az utóbbi hét évben kormányon voltak:

Pető Iván, Gyurcsány Ferenc, Kuncze Gábor, Veres János, Medgyessy Péter, Fodor Gábor, Eörsi Mátyás, Lendvai Ildikó, Kóka János, Bajnai Gordon, Magyar Bálint, Draskovics Tibor.

Szavazataikkal támogatták az eladósodást:

Alexa György, Alföldi Albert, Arató Gergely, Dr. Avarkeszi Dezső, Baja Ferenc, Dr. Bakonyi Tibor, Balogh József, Dr. Balogh László, Barabásné Czövek Ágnes, Dr. Bárándy Gergely, Dr. Baráth Etele, Bedő Tamás, Béki Gabriella, Bókay Endre, Boldvai László, Borenszki Ervin, Botka Lajosné, Dr. Botka László, Dr. Bőhm András, Burány Sándor, Dr. Buzás Péter, Dr. Csákabonyi Balázs, Dr. Csiha Judit, Csizmár Gábor, Csontos János, Dr. Czinege Imre, Deák Istvánné, Demendi László, Dr. Demszky Gábor, Dér Zsuzsanna, Donáth László, Ecsődi László, Érsek Zsolt, Dr. Faragó Péter, Farkas Imre, Fedor Vilmos, Fetser János, Filló Pál, Fogarasiné Deák Valéria, Földesi Zoltán, Frankné dr. Kovács Szilvia, Gál J. Zoltán, Dr. Gál Zoltán, Dr. Garai István Levente, Gazda László, Geberle Erzsébet, Dr. Gedei József, Dr. Gegesy Ferenc, Godó Lajos, Gőgös Zoltán, Szekeres Imre, Göndör István, Gulyás József, Gúr Nándor, Gusztos Péter, Gy. Németh Erzsébet, Gyárfás Ildikó, Dr. Gyenesei István, Gyula Ferencné, Hagyó Miklós, Dr. Hajdu Attila, Hajdu László, Halmai Gáborné, Dr. Hankó Faragó Miklós, Hárs Gábor, Dr. Havas Szófia, Herbály Imre, Dr. Hiller István, Horn Gábor, Horváth Csaba, Dr. Horváth Klára, Hunvald György, Dr. Ipkovich György, Iváncsik Imre, Dr. Jánosi György, Jauernik István, Dr. Józsa István, Juhász Ferenc, Juhász Gábor, Dr. Juhászné Lévai Katalin, Káli Sándor, Dr. Kálmán András, Dr. Kapolyi László, Kárpáti Tibor, Dr. Karsai József, Katanics Sándor, Dr. Katona Béla, Dr. Kékesi Tibor, Keleti György, Keller László, Kis Péter László, Kiss Ferenc, Kiss Péter, 1990-94, Dr. Kis Zoltán, Kocsi László, Dr. Kolber István, Kormos Dénes, Korózs Lajos, Koscsó Lajos, Kovács Kálmán, Kovács Tibor, Dr. Kozma József, Kőhegyi István, Dr. Kökény Mihály, Kránitz László, Laboda Gábor, Lakos Imre, Dr. Lamperth Mónika, Dr. Legény Zsolt, Lénárt László, Lombos István, Lukács Zoltán, Mandur László, Márfai Péter, Mécs Imre, Mesterházy Attila, Dr. Mester László, Mohácsi József, Molnár Albert, Dr. Molnár Csaba, Molnár Gyula, Dr. Molnár Lajos, Molnár László, Molnár Zsolt, Nagy Imre, Nagy Jenő, Nagy László, Nyakó István, Nyul István, Oláh Lajos, Orosz Sándor, Paizs József, Pál Béla, Pál Tibor, Papp József, Perjési Klára, Podolák György, Puch László, Rába László, Rákóczy Attila István, Rónavölgyi Endréné, Rózsa Endre, Sándor István, Sándor Klára. Schiffer János, Schvarcz Tibor, Schwartz Béla, Simon Gábor, Simon Gábor, Sós Tamás, Steiner Pál, Suchman Tamás, Szabadkai Tamás, Szabados Ákos, Szabados József, Szabó Éva, Szabó György, Szabó Imre, Szabó Lajos, Szabóné Müller Timea, Szabó Vilmos, Szabó Zoltán, Szakács László, Szép Béla, Szili Katalin, Szirbik Imre, Szűcs Erika, Tasnádi Péter, Tóth András, László, János, Tóbiás József, Tompa Sándor, Tóth András, Bertalan, Tóth Gyula, Tóth István, Dr. Tóth József, Tóth József, Tóth Károly, Tóth Tiborné, Török Zsolt, Tukacs István, Ujhelyi István, Vadai Ágnes, Varga László, Varga Zoltán, Varju László, Vastagh Pál, Vécsi István, Végh Tibor, Velez Árpád, Velkey Gábor, Veres János, Veress József, Vidorné dr. Szabó Györgyi, Vitányi Iván, Vojnik Mária, Warvasovszky Tihamér, Wiener György, Winkfein Csaba, Zatykó János.

A legfőbb ügyész neve: Kovács Tamás.
BÖRTÖNBE VELÜK!!!
Gulyásdemokrácia Védett faj 2009.08.04 19:48:10
Sólyom László végre úgy döntött, megszólal a sokadik cigány meggyilkolása ügyében. Tulajdonképp alig tucatnyi embert öltek meg az elmúlt hónapokban, most már Sólyom ingerküszöbét is elérte az ügy. Megesik az ilyen, lehet, hogy ha még egy gyilkosság történik, még a…..
Kóczián Péter Állókép? 2009.08.08 15:27:57
Súlyos koordinálatlanságot mutat és szervezeti impotenciára utal a cigány gyilkosságok felderítésére való képtelenség.   A magyar sajtó hajlamos elfogadni, hogy olyan rendkívüli eseményekkel állunk szembe, amelyekkel szemben a honi rendőrség szükségszerűen tehetetlen.…..
hozzánemértőkedő 2009.08.08 22:08:28
@ARK-9: Nem minden dolgukkal értek egyet, de fontosnak érzem a jelenlétüket a politikában. Egyébként most rájuk szavaztam
hozzánemértőkedő 2009.08.08 22:20:27
@Kobakos: Most úgy döntöttek minden fegyvert begyűjtenek. A mániákus fegyvergyűjtögető akit begyűjtöttek persze ártatlan, csak hülye. Most majd rákennek valami DNS-t, oszt kész.
Ezek teljesen hiteltelenek. Nevetséges.
Az ING Befektetés Menedzsment újabb nemzetközi jelentést közölt a feltörekvő piacokról. Ebben hazánkat a legjobb feltörekvő piaci befektetések közé sorolta. Merthogy:"Az IMF és az EKB gyors segítségével és a kormányzat határozott intézkedései nyomán viszont…..
hozzánemértőkedő 2009.08.07 17:41:06
Név-show a személyes felelősségről


„A Bajnai-kormány által meghozott intézkedések eredményeként a hazai össztermékhez mért államadósság-arány a következő tíz év során 80 százalékról 60 százalékra javulhat” – jelentette ki Simor András jegybankelnök 2009. június 19-én.
Az államadósság-arány 2001-ben még 52,1 százalékon állt. Mint maga az Államadósság Kezelő Központ (AKK) írja: „… a 2001-es 52,1 százalékos szintről 2006-ra 65,6 százalékra emelkedett az államadósság nemzeti jövedelemhez viszonyított nagysága.”
A hét (7) év alatt okozott kárt tehát tíz (10) év alatt lehet részben helyrehozni a jegybankelnök szerint.
Az utóbbi hét évben kormányon voltak:
Pető (Gazember) Iván, Gyurcsány (Hazug) Ferenc, Kuncze (Pofátlan) Gábor, Veres (Bunkó) János, Medgyessy (Ügynök) Péter, Fodor (Korpás) Gábor, Eörsi (Hazaáruló) Mátyás, Lendvai (Cenzor) Ildikó, Kóka (Kontár) János, Bajnai (Libás) Gordon, Magyar (Aljas) Bálint, Draskovics (Gátlástalan) Tibor.
Szavazataikkal támogatták az eladósodást:
Alexa György, Alföldi Albert, Arató Gergely, Dr. Avarkeszi Dezső, Baja Ferenc, Dr. Bakonyi Tibor, Balogh József, Dr. Balogh László, Barabásné Czövek Ágnes, Dr. Bárándy Gergely, Dr. Baráth Etele, Bedő Tamás, Béki Gabriella, Bókay Endre, Boldvai László, Borenszki Ervin, Botka Lajosné, Dr. Botka László, Dr. Bőhm András, Burány Sándor, Dr. Buzás Péter, Dr. Csákabonyi Balázs, Dr. Csiha Judit, Csizmár Gábor, Csontos János, Dr. Czinege Imre, Deák Istvánné, Demendi László, Dr. Demszky Gábor, Dér Zsuzsanna, Donáth László, Ecsődi László, Érsek Zsolt, Dr. Faragó Péter, Farkas Imre, Fedor Vilmos, Fetser János, Filló Pál, Fogarasiné Deák Valéria, Földesi Zoltán, Frankné dr. Kovács Szilvia, Gál J. Zoltán, Dr. Gál Zoltán, Dr. Garai István Levente, Gazda László, Geberle Erzsébet, Dr. Gedei József, Dr. Gegesy Ferenc, Godó Lajos, Gőgös Zoltán, Szekeres Imre, Göndör István, Gulyás József, Gúr Nándor, Gusztos Péter, Gy. Németh Erzsébet, Gyárfás Ildikó, Dr. Gyenesei István, Gyula Ferencné, Hagyó Miklós, Dr. Hajdu Attila, Hajdu László, Halmai Gáborné, Dr. Hankó Faragó Miklós, Hárs Gábor, Dr. Havas Szófia, Herbály Imre, Dr. Hiller István, Horn Gábor, Horváth Csaba, Dr. Horváth Klára, Hunvald György, Dr. Ipkovich György, Iváncsik Imre, Dr. Jánosi György, Jauernik István, Dr. Józsa István, Juhász Ferenc, Juhász Gábor, Dr. Juhászné Lévai Katalin, Káli Sándor, Dr. Kálmán András, Dr. Kapolyi László, Kárpáti Tibor, Dr. Karsai József, Katanics Sándor, Dr. Katona Béla, Dr. Kékesi Tibor, Keleti György, Keller László, Kis Péter László, Kiss Ferenc, Kiss Péter, 1990-94, Dr. Kis Zoltán, Kocsi László, Dr. Kolber István, Kormos Dénes, Korózs Lajos, Koscsó Lajos, Kovács Kálmán, Kovács Tibor, Dr. Kozma József, Kőhegyi István, Dr. Kökény Mihály, Kránitz László, Laboda Gábor, Lakos Imre, Dr. Lamperth Mónika, Dr. Legény Zsolt, Lénárt László, Lombos István, Lukács Zoltán, Mandur László, Márfai Péter, Mécs Imre, Mesterházy Attila, Dr. Mester László, Mohácsi József, Molnár Albert, Dr. Molnár Csaba, Molnár Gyula, Dr. Molnár Lajos, Molnár László, Molnár Zsolt, Nagy Imre, Nagy Jenő, Nagy László, Nyakó István, Nyul István, Oláh Lajos, Orosz Sándor, Paizs József, Pál Béla, Pál Tibor, Papp József, Perjési Klára, Podolák György, Puch László, Rába László, Rákóczy Attila István, Rónavölgyi Endréné, Rózsa Endre, Sándor István, Sándor Klára. Schiffer János, Schvarcz Tibor, Schwartz Béla, Simon Gábor, Simon Gábor, Sós Tamás, Steiner Pál, Suchman Tamás, Szabadkai Tamás, Szabados Ákos, Szabados József, Szabó Éva, Szabó György, Szabó Imre, Szabó Lajos, Szabóné Müller Timea, Szabó Vilmos, Szabó Zoltán, Szakács László, Szép Béla, Szili Katalin, Szirbik Imre, Szűcs Erika, Tasnádi Péter, Tóth András, László, János, Tóbiás József, Tompa Sándor, Tóth András, Bertalan, Tóth Gyula, Tóth István, Dr. Tóth József, Tóth József, Tóth Károly, Tóth Tiborné, Török Zsolt, Tukacs István, Ujhelyi István, Vadai Ágnes, Varga László, Varga Zoltán, Varju László, Vastagh Pál, Vécsi István, Végh Tibor, Velez Árpád, Velkey Gábor, Veres János, Veress József, Vidorné dr. Szabó Györgyi, Vitányi Iván, Vojnik Mária, Warvasovszky Tihamér, Wiener György, Winkfein Csaba, Zatykó János.
A legfőbb ügyész neve: Kovács Tamás.
Börtönbe velük!!
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása Amennyiben a leírt történet egyezne a valósággal, az kizárólag a véletlen műve. És elhatárolódunk tőle. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagy-nagy bankár, aki az ország egyik legnagyobb bankja, azonkívül számtalan cége…..
hozzánemértőkedő 2009.08.03 19:13:40
@grizliewok: Azért az jó, hogy legalább az egyik
(MEH) > (Mac) > (mek)mestert elküldték!
Kíváncsian várom a többit is!! Egyébként komolyan azt hiszed, hogy ezek bármit is irányítanak?!
A vállalkozások irányítanak! A pártoknak nincs pénze, hanem a nagyvállalatoknak, bankoknak vannak érdekeik és
ezek érvényesítésére van pénzük is. A pártok is megvehetők, csak a felső vezetést kell megvenni!! A módszer lényege, hogy a megvásárolt csoport az idealistákat és az ellenérdekelteket kiszorítják a pártból, és csak a megvásároltak és a tagság marad, ami a legitimitást biztosítja. A kolompár Orbánnak nem volt pénze, ezért csinált 21 alelnököt, akik tőle függően kapták a tiszteletdíjat. Így az ÖCO az övé lett. Ezt látta a nagyoktól (MSZP - Gyurcsány, SZDSZ M. Palmer)
Vendégszerzőnk, Hungarian Bullshit írása   Múlt vasárnap óta új időszámítás van az SZDSZ-ben, a párt rendkívüli tisztújító közgyűlése nagy többséggel Retkes Attilát választotta elnökké. Retkes, aki Mesterházy Ernő, az SZDSZ egyik pénzembere és Demszky Gábor…..
A magyar politikusok annál, hogy eszement hülyeségeket csináljanak, csak egy dolgot szeretnek jobban: hogy eszement hülyeségeket beszéljenek. Nyilván a jobbik eset, ha csak beszélnek a hülyeségekről, és közben mégis vállalható lépéseket tesznek. Orbán Viktor esetében azonban…..
hozzánemértőkedő 2009.07.28 12:06:16
Sziasztok! Új vagyok itt! Nagyon okosak vagytok!

Véleményem szerint lehet ugyan fikázni a Viktort, de ő sajnos nincs abban a helyzetben, hogy igazán őszintén beszéljen.
Ami a "Piac mindent megold" gondolkodást illeti van benne igazság, de sajnos , a részletekben.
Mint hozzánemértőkedő sztochasztikus szabályzóként fogom fel a piacot. Az ilyen rendszer akkor működik jól, ha sok apró véletlen változás van a bemenetén, amit aztán kiintegrál, kisimít a rendszer. A sok apró véletlen változás esetünkben sok szereplőt jelent. Egyrészt nem láttam itt olyan kérdésfelvetést, hogy hány szereplős is legyen az a piac? Három? Tíz? Ötven? Elég e az ötven? Hány szereplőnél indul be a "kartellesedés"? Véleményem szerint tíz szereplő még nem piac! Lásd útépítés!
Ha meg nem piac, akkor ne játsszuk el, hogy piac!
Másrészt ha csökkentjük a véletlenszerűséget (lásd: bennfentes kereskedelem) az ugyancsak rontja a piac szabályzó képességét még több szereplő esetén is.
Véleményem szerint csak sokszereplős autonóm rendszerek esetén működhet a piac.
A "lufik fújogatását" azonnal le kell állítani, a felelősöket megbüntetni! Ez lopás!
Véleményem szerint nem kell megmenteni a kapitalizmust, ahogy a szocializmust se kell! Egyszerűen működő rendszer kell. Ennek feltétele, hogy a politika ne szűk csoport érdekek szerint törvénykezzen, hanem a közjó érdekében. Legyen végre demokrácia!
Sziasztok!