Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr zz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   2009. október óta keresek munkát. Folyamatos kereséssel. 2010. januárjáig 223 db elküldött pályázat!!!…nem sarkítom ki a számot…minden jelentkezést dokumentálok. Rengeteg helyre hívnak, csak a kedves bájos csevegés, beszélgetés, tesztírások után…..
     Azon nagyon kevés ember közé tartozom, aki kedveli Pintér Sándort. Nem dicsekedni szeretnék ezzel, vagy személyiségem egyéb problémáit elbagatelizálni, de van a csávóban valami. Ha kirakja az ember a fotóját a tyúkólban, a csirkék alakzatban mozognak és…..
Tökmindegy melyiket választod, mert úgyis kábítani fognak. A kezdeti álomvilágot hamar felváltja a depresszió, búskomorság, kiábrándultság, meg ilyen sötét dolgok.MSZP (LSD): Fogyasztói köreikben elterjedt dolog a nyalás. Bélyeg helyett gyakran a segg is megteszi. Aki a legjobban…..
A benzinkút és vendéglő, kocsma tulajdonosok kedvenc módszere, hogy csak a borravalóért dolgoztatják az alkalmazottjaikat. De hogy egy diákszövetkezet is asszisztáljon a sajátos foglalkoztatásban ez új elemnek tűnik ebben a műfajban. Tisztelt Zugügyvéd!Rövid leszek, és…..
Ellenőrző Minden szak nehéz 2010.01.28 08:00:00
Rabyn írt nekünk újra, ezúttal arra hívva fel a figyelmünket, hogy ha a hallgató komolyan veszi a feladatát és jó szakember akar lenni, akkor igenis tanulni kell, nem elég kettesekkel és puskákkal megelégedni. Sziasztok!Azért ragadok ismét billentyűzetet, mert azt látom, hogy…..
Mr zz 2010.01.30 22:00:07
@ifj. Farkas Gyula:
Nem arra utaltam, hogy ezek a legnehezebb szakok. Különbség,hierarchia,presztízs...
Egyetemi"lobbinak" ehhez semmi köze- az csak a szakok közötti különbségeknél látszik.
Mert "elvileg nem mindegy" ,hogy PÉLDÁUL egy gazdasági szakot a Corvinuson végeztél(végzel) vagy a Nyíregyházi Főiskolán, vagy egy xy-mérnökit a BME -n vagy Kecskeméten... de ezeket a példákat lehetne sorolni...

Blogod-hoz kapcs.:
A jog-ot nem bölcsészettudományom,hanem jogtudományi karon oktatják.ÉS amit felsoroltál az mind igaz rá:)
A róma szigótól a seggelésig....
:)
üdv
Modorosblog Felsőoktatás 2010.01.25 07:00:00
 -Na csákány, Bandesz. Ezer éve nem láttalak. Jól áll ez a kis szakállka, már akár huszonötnek is kinézel. Megvan még az a bizonyos telked a Holdon? Artézi kút meg rézsű is lesz rajta? Befektetésnek kiváló... -Ne szopassál, kiscsávó, íjé - azaz így jártam. De te is…..
Mr zz 2010.01.26 07:54:11
@Chapell: Remélem ezt te sem gondolod komolyan, hogy a bsc ugyanaz mint a "normál5éves" egyetemi képzés, annyi különbséggel hogy a bsc-n 3évbe "tömörítik" az 5éves anyagot ??!!
Újabb jó hír, ami a magyar hallgatók töketlenségét firtatja. Az igazság viszont az, hogy jogos, és merőben elgondolkodtató. Volt egy konferencia ugyanis, aminek témája a mobilitás volt, azon belül is, hogy tudjuk-e teljesíteni az uniós elvárások szerint azt, hogy felsőoktatási…..
Mr zz 2010.01.23 09:15:06
@Imre Laci:
Teljesen egyetértek ezzel!
Az Erasmus,akárhogy szépítjük erről szól.
Buli,ivás,kirándulások,csajozás-pasizás stb.
Ami szülői/rokoni támogatás nélkül elképzelhetetlen mert a mindennapi minimális megélésre éppen talán elég lehet az "ösztöndíj"/ támogatás.
És az meg ,hogy van néhány tárgy amit teljesíteni kell: szinte kivétel nélkül mindenkinek megvan, mert aláírják a tanárok, nem fognak pöcsölni külföldi (néhány esetben angolul is alig tudó)diákkal.
Más ország egyetemi -életébe,kultúrájába belelátni, idegen nyelvet beszélni néhány hónapig teljesen jó dolog...
HOgy miért kellene 20%osra feltornázni a hallgatói mobiltást, azt nem is értem.
Az meg hogy miért kellen mégtöbb külföldi diák...HOVA?
Az orvosi karok tandíjas képzése szinte csak külföldiekkel- mert az oktatás és a szakmai rendszer kiváló. Emellett néhány műszaki karon vannak még nagyobb számban.
DE a többi helyen egyáltalán hol találnának a külföldi diákok megfelelő helyet?
Kötve hiszem , hogy egy szabad-bölcsészet/ turizmus-vendéglátás/ kommunikáció...(nemsorolom)vonzzó lenne.
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
Szomorú, hogy olyan megtörténhet, amit Péter írt meg nekünk. Nem tudom, hogy első kézből hallotta-e, mindenesetre ijesztő. És mint a példa is mutatja, nem csak Budapesten van sok agresszív állat, aki egy dudálásért ilyesmire képes. Aki esetleg látott valamit, az jelezze emailben…..
 Végtelen téma a külföldre szakadtak világa: volt már sima emigráns, volt asszimiláns, cserediák - mégis folytatnom kell egy kis tipizálással, méghozzá a rosszindulatúbbnak tűnő műfajban. Mentségül annyit, hogy mind saját tapasztalaton alapszik.Na de milyen nemzetek…..
Még le sem csengett a tatárszentgyörgyi gyilkosság, és beigazolódni látszik az a gondolatom, miszerint nincs vége ezzel a leszámolásoknak. Az eset után volt olyan érzésem, hogy ez csak egy fejezet a történetben, amely nagyon régen kezdődött, és nem lehet tudni, mikor, és hogyan…..
Nem recskazta halalra magat, a Camino legbizarrabb zarandokszallasat vezeti az isten hata mogott, Molinaseca-ban. Es mar 2000-ben tudta, ki lesz az uj papa II. Janos Pal halala utan! Carradine-t Spanyolorszagban mindenki Albertonak szolitja, bar eleg vicces akcentussal beszeli az angolt (de…..
  Helyesebben: otthagytam a zarandokszallason Astrogaban, hatha jol jon valakinek, aki satrazassal akar sporolni az utolso 250 km-en. Eredetileg en is igy akartam napi 10 euro alatt maradni, de az El Camino ugye megtanit nemet mondani: en most nemet mondtam a nullkoltseges es vadregenyes…..
Mr zz 2009.09.03 14:56:08
@Dzsásztisz: a napi 10euro igen....
de a járulékos + "váratlan" kiadások, költségek már nem.
Ezere voltam kíváncsi.