Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e.bari

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapon belül két komoly gasztrofeszt is várható - most pedig következzen pár szó mindkettőről. Az első a már jól ismert Hamburger Days, melyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Fontos információ, hogy szemben az eddigi helyszínnel, mely a Millenáris park volt, idén a Westend…..
És akkor most következzen egy nagyágyú a balatoni szállások sorában: a tihanyi Echo Residence. Eleve: Tihany. Füreddel együtt a Balaton talán legszebb települései. És ennek a szélén van az egyik kedvenc hotelünk. Azért szeretjük, mert: - csodás a panoráma- csodásak a szobák-…..
e.bari 2015.05.08 09:19:29
e.bari 2015.05.07 11:48:21
@Hotel Echo Residence: Ugye nem haragszik, ha a leírt vélemények és az önök válasza fényében is inkább mást választunk.... Mi pl most az Azúr szuper tavaszi akcióját: glurl.co/s-tavasz
UTOLSÓ VACSORA - Tudták, hogy a májkrém eredendően tartalmazhat tejfehérjét? Mi sem, legalábbis biztos az utolsók közt jutott volna eszünkbe egy rúd májast okolni esetleges laktóz-intoleranciára utaló tünetekért. Meg is rökönyödtünk, mikor a sarki közértben reggelire…..
Gyerekszoba Szúrószerszámok 2012.03.23 17:58:00
Rajszögre szükség lesz, amíg világ a világ. És amíg a designereket inspirálja ez a sokoldalú, ámde egyszerű készség. A most talált mesés, 10 darabos készlet is nélkülözhetetlen. Lovagregényekbe merült kamaszoknak, vagy játékosan harcoskedvű irodai dolgozóknak. Ki lehet…..
OurFashion Ide nekünk a férfit 2011.10.19 10:45:00
A férfidivat teljesen méltatlan módon valahogy az idők során háttérbe szorult, alig akad egy-egy pillanat, amikor egy sármos férfi tekintget az olvasóra a képernyőről (még szerencse, hogy kedves blogger kollégák betöltik ezt az űrt). Pótlásképpen kellemes adag Noah Mills anyagot…..
Kimondottan jó címlapok jutottak a mai napra... nézzük is gyorsan. 1.) The Room - #14 A címlapon Tilda Swinton látható a képet Hapák Péter készítette. Tökéletes. Felesleges is lenne tovább ragozni.                        …..
 A pályamunkákat nemzetközi és hazai szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai között az érintett szakmák, diszciplicinák hazai és nemzetközi képviselői (film, divat, reklám, média, művészet) is megtalálhatóak. A döntősök filmjei a fesztivál honlapján folyamatosan, a…..
Ahogy már az Indexen megírtuk, az RTL Klub nem keménykedik tovább az MLSZ-szel, és élőben adják a magyar-portugál világbajnoki selejtező mérkőzést. És ezt már hivatalosan is elismerték. A Berényiek meg sértődötten elkotródhatnak az este nyolcas műsorsávba. Vagyis szeptember…..
"Szeretném bemutatni pici cicámat, Schrödingert, aki mostanában inkább az ÖrDÖG nevet érdemelné ki a viselkedésével, de akit nagyon-nagyon szeretek. Első körben küldök róla egy portrét hathetes korából, a későbbiekben még jelentkezem egyebekkel" - írja Katy. Nem…..