Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bright.side

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
Úgy tűnik a technikai forradalom előrehaladtával egyre fájdalmasabb lesz kártyával fizetni. Erste-ügyfeleknek legalábbis Ágota szerint: Remélem érdekes lehet mások számára is, hogy mennyire faszán működik a kártyás fizetés ma Mo-n az Erste Banknál. Vásároltam x Ft…..
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
Péter megtanulta, hogya Raiffeisennél annyira felkészült a telefonos ügyfélszolgálat, hogy személyesen nem is tudnak segíteni, ha számlát akar lemondani az ember. Csak miután felhívta, derült ki, hogy az előtte ülő pénztároskisasszony hogyan akarta lehúzni: Van egy…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
Ahogy azt korábban jeleztük, minden hónapban kiválasztjuk azt az igazságosztót, aki hozzászólásában a vádlott vétkéhez leginkább illeszkedő megtorlást javasolta. Eljött hát a pillanat, hogy január hónap pribékje továbbadja a vándor díjat annak, aki 2010 második havában a…..
Ki meri állítani, hogy az ingatlanosok nem őszinték? Amire Irsai Olviér nevű olvasónk talált, az mindenesetre az ellenkezőjét bizonyítja. Vagy legalábbis azt, hogy kicsit szórakozott volt a lakáshirdetés feltöltője. Tévedésből bennfelejtett belső instrukcióra már volt példa…..
bright.side 2010.01.05 18:02:59
@Ne szavazz a 4 mutyi pártra, Fidesz-Mdf-Mszp-Szdsz: Jó név! Pont idevaló! :D:D:D
Csak egy kérdésem van, most mutyizhasson más?
 Minden perc feleslegesen elvesztegetett idő, amelyet a Bajnai –kormány a hivatalában tölt – állította nekem egy decemberi beszélgetés során egy közéleti ügyekben jártas üzletember.A Bajnai-kormány véleménye szerint azzal fejezte be küldetését, hogy elfogadott…..
bright.side 2010.01.05 17:33:40
@Fue: részben igazad van! Mind a logikus érvelést takintve, mind abban, hogy minden választási év előtt ez van. Sajnos a megoldást nem tudom. Lehet, hogy valahogy politikusok helyett államférfiakat kellene a parlamentbe juttatni? Egyelőre nem nagyon látok ilyet...
Kedves Péter, hozzád csak 1 kérdés: gondolod, ha baromi nagy betűkkel írsz, akkor nagyobb igazad lesz...?
bright.side 2010.01.05 17:50:16
@elfelejtette: oldal/karakter arány megfelelne? :DDDD
bright.side 2010.01.05 17:54:26
@lavór: az nem a nép, hanem a zemberek :)
  Pucér nőkkel hirdetni lakást jópofa dolog, belefényképezni a tükörbe viszont nagyon béna. Legalábbis felöltözve. De mi a helyzet azzal az esettel, amikor az ingatlanos/tulajdonos meztelenül fényképez bele a tükörbe? Amúgy a lakás nem lehet túl kelendő, hiszen az észt…..
  Nem drága olvasók, nem vagyok olyan tudatlan, mint az utcai karácsonyi keresztállítók. Tisztában vagyok vele, hogy ennek az ünnepnek nem ez a szimbóluma - csak egyszerűen most került elő, most posztolom. Talán nem bánjátok. Eredetileg  a Hüttének vadásztam sisakos…..
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
Ismét egy angol sztori, arról, hogyan szúrhatja el durván egy szupermarket egy család karácsonyát és végül hogyan teheti azt jóvá. Történt velem hogy szentestét megelőző napon bevetettem magam a Marks&Spencer ételosztályára, hogy megejtsem a karácsonyi vacsora…..
bright.side 2009.12.29 11:06:12
@szaGértő: Jó kérdés. Valahogy a homáron ha pozitív példa van valamire, az szinte kivétel nélkül külföldről jön...
A posthoz pedig, hát igen. elcseszték. Nem kicsit, nagyon. De hol nem hibáznak, ahol dolgoznak? Ezek legalább megpróbálják kiköszörülni a csorbát valahogy, nem úgy mint itt a legtöbb "bót", akik úgy vannak vele, leszarják, vevő majd jön másik. Azt azért meg kell említeni, hogy ebben van némi pozitív elmozdulás az utóbbi években.
Irán nem az az ország ahol Maksa Zoltán nagy karriert futna be, arrafelé vicces tévéműsornak valószínűleg az elmúlt év tíz legelkúrtabb lefejezése számíthat, de ez persze csak találgatás, lehet, hogy annyi kiváló standupost termelt ki az ország, hogy megirígyelnénk. Az…..
bright.side 2009.11.24 16:16:50
@Komment Elek: Igen, Maksa ritkán jó. De akkor nagyon! Én még emlékszem a Maksa Híradó sporthírére, miszerint a "karate világkupán cseréptörés kategóriában első helyezést ért el 348 cseréppel Kovács János sárkányrepülő..."
Na ezen azért fetrengve mosolyogtam :-D
Vasárnap este osztották ki az amerikai zenei díjakat, az American Music Awards-ot, ami olyan, mint nálunk a Fonogram-díj, csak egy fokkal jobb zenekarokat díjaznak. Maga a díjátadó gála pont úgy indult, mint az összes többi, akik megérdemelték megkapták a szobrot és megköszönték…..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
Akinek az Indexen vagy az Indafotó blogjában nem jött volna szembe az Erzsébet híd, az most kapja a gépét és rohanjon fotózni! Az új díszkivilágítást kapott Bözsinél nincs is jobb fotótéma per pillanat a városban, ennek ellenére úgy tűnik még csak Retek ismerte fel (újra) a…..
Értem én, persze, hogy értem, a kötelező biztosításnál nem mutathat mást az ember, mint egy autót, mert másból nem ért a nép. De a Sziget fesztivál műmájer karaktere, vagy a Raiffeisen kisstilű hasitasis dílere után harmadszor is elsütni ugyanazt a poént egy kicsit…..
Megszavaztatta az idei tíz Forma-1-es csapatfőnököt az autosport.com-tól Jonathan Noble.A pontozás a futamokhoz hasonló 10-8-6-5-4-3-2-1 volt, a német simán nyert. A világbajnok Jenson Button csak második, épp csak megelőzte a harmadik Lewis Hamiltont. Talán meglepetés Fernando Alonso…..
Legújabb karcolatom későbbi szakaszában fogok példákat felhozni arra, hogy mi az, ami valóban gáz, az övtáska azonban - persze megfelelő körülmények között használva - nem az!Jó néhány évvel ezelőtt a trendkövető társadalmi réteg valamiért kipécézte magának ezt a nagyon…..
„Kedves Kollega!   Engedd meg, hogy tájékoztassalak egy változásról, a mai naptól Balázs Pali sajtóügyeit a Bizsopress intézi. Ajánlom figyelmedbe a határon túli magyarok szemponjából is érdekes első infonkat.   Remélem érdekesnek találod és megtud jelenni…..
bright.side 2009.11.18 12:59:24
@vero: És ez OV-nek jót tesz vajon...? :-)))
Überfaszák! A legdrágábbat 150 millió dollárért, azaz mintegy 27 milliárd forintért kínálják, remélem ezt azért nem tudná kifizetni a Gyurcsány! Mondjuk annyiból nem lenne rossz, hogy Los Angelesben van.         ..
Egy kis érdekesség így délelőttre: Gene Simmonsról, a Kiss basszusgitáros-énekeséről ugye minden magyar rocker tudja, hogy félig hazánk fia. Ha valaki nem lett volna ezzel tisztában, nézze meg az alábbi videó és rájön miért is. Maga Simmons mondja el az ötvenedik másodpercnél:…..
Ha ilyen ütemben tiltják ki a szórakozni vágyókat a budapesti kerületekből, akkor nem lesz más hátra, mint a mulatóknak hajóra szállni és a Vaskaputól a Fekete-erdőig - esetleg a Lakinger Béla zsebcirkálóhoz hasonlóan a Rákos-patakon - lavírozva itatni és szórakoztatni a…..
Ki gondolta volna, hogy ilyen pajkossá tesz egy picike bajusz?Tovább is van.   ..
bright.side 2009.10.14 12:11:19
@borovi: Nem növeszt. Nő az magától, csak borotválja :-)))