Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bob

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..
Nem a XX. század végén kezdődött, pedig az Ideglelés (Blair Witch Project) gigantikus profitja után szerintem mindenki arra várt, hogy olyan alkotások tömkelege árassza el a mozikat, ami az egyik szereplő szemszögéből mutatta be a történéseket, úgy, ahogy az éppen a felvevő…..
Tegnap egy igen érdekes leírásra bukkantam. Bárminemű rootolás nélkül szinte bármelyik (95%) progamot feltelepíthetjük (vagy utólag átmásolhatjuk ha már feltettük) az SD kártyára 2.2-es Froyo ROM esetén! A 2.2-es Froyoban vezették be a programok SD kártyára telepíthetőségét…..
Kissé utópisztikus és elsőre teljesen valószínűtlen az Instant heart rate, ám az alkalmazás valóban tudja azt amit ígér: a telefon segítségével megméri a pulzusunkat. Nem is akárhogyan, tíz másodperc alatt, a kamera segítségével (!!!); tehát ne sötét szobában…..
Bob 2010.08.26 10:33:38
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..