Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geresics

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Geresics 2013.09.16 23:44:09
@Máth Dávid: Most komolyan ez nyert? O.o
Hát (már bocsánat), de 100 jobbat olvastam az első napon!
Ez itt kérem a haiku-mutyi fellegvára! :D
Amint szóba elegyedünk az értékesítővel, meghökkentő ténnyel kell szembesülnünk: a használtautó-beszámítási diszkonthoz nem is kell használt autó. Mai cikkünk blogposztja...
Geresics 2011.07.23 08:42:05
El vagyok keseredve (bár ez senkit nem érdekel)... Akkora trollok vannak megint ezen a fórumon, hogy bármelyik mesefilmbe főgonoszok lehetnének...

Pl: "Csak ma mentem 19 KÜLÖNBÖZŐ típussal,összesen 32 autóval." ennek valaki utánaszámolt már? Ha ezt 12 óra alatt teljesíti, akkor az 22 és fél perc/autó, és akkor nem evett, nem ivott, és nem ment WC-re, valamint egyik autóból a másik autóba ült. Hihető. Esetleg ha egy hotelnél parkolófiú. Nyilván reális képet lehet kapni egy autóról, míg beállsz a bejárattól a garázsba. Vagy ha a kereskedésben gurulsz 5 métert.

De az sem kutya, amikor valakinek már 20 autója volt. Hány év alatt? Most vagy 40, és 20 évesen vetted az elsőt? Akkor lehet, hogy veled van a baj!

Azt is elhiszem, hogy valakinek kitakarja a B oszlop a kilátását. De akkor őt biztosan Jeti Petinek hívják, és legalább 235cm magas. Vannak ilyen magas emberek, de attól még az átlag 50-60cm-el alacsonyabb ember nyilván nem küzd ilyen gonddal. Ja hogy ő sem ilyen magas? Akkor tanulj meg ÜLNI az autóban, és nem feküdni! (Múltkor nem fértem el egy öreg 5-ös BMWben hátul, annyira feküdt benne a 175cm magas tulajdonos. Gratulálok neki is.

Sajnálom, hogy odáig süllyedt ez a fórum, hogy ha valakinek van egy véleménye, akkor hazudik hozzá valami szépet, hogy rendesen alátámassza!

TISZTELET A KIVÉTELEKNEK! Minden 4. fórumozó értelmes embernek tűnik! Kár, hogy elveszik a véleményük a többi között.

Kedves trollok: lehet anyázni a kommentemre, de úgy sem olvasok most egy darabig fórumot inkább, szóval felesleges...
Végre-valahára hazaértünk a világ (majdnem) végéről, a 3,3 fő/négyzetkilométer népsűrűségű észak-Svédországból. Azoknak, akik nem követték Facebook-oldalunkon a történetet, elmondom, hogy a sztori ott ért véget, amikor is Vida Jani idejével a remek második helyre…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Geresics 2011.02.02 18:26:22
A baranyaiak szorgalmasan gyűjtik az ilyet:
www.bama.hu/baranya/kozelet/parkolni-nehez-elrettento-peldak-255280
Egyszerű rovat a BAMA honlapján, találó névvel: parasztparkoló. :)
Belsőség Nicsak, ki beszél 2010.11.24 06:30:00
Nagyon bántanánk, odaszólnánk már úgy szívből. Ahhoz azonban el kéne rontani és drágán adni. De sajnos az van, hogy ez se nem rossz, se nem drága. Vélemények az azonos című írásunkról...
Geresics 2010.11.24 23:29:03
Volt szerencsém kipróbálni egy ilyet, igaz, csak egy röpke tesztvezetés alkalmával, amiről írtam is pár sort a blogomra:

geresics.blogspot.com/2010/11/kia-sportage-2010.html

Az eladó annyira idegesítő volt, hogy inkább róla szól, mint az autóról, de azért azt elárulom, hogy beülve a kocsiba úgy érzed magad, mintha egy bunkerben ülnél. Eleinte fel sem tűnt, csak mikor visszaültem a saját kocsimba, akkor vettem észre, hogy mennyivel többet látok, pedig az egy Swift II.
A benzines motor pedig nagyon kevés egy ekkora kasztnihoz. Sajnos dieselt nem próbáltam, az már tuti jobb. Véleményem szerint pl. az ASX oda-vissza veri tudásban és beltérben is, az már más kérdés, hogy kívülről kinek szép, kinek undormány...
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
Kényelmes a fotel, kéznél a chips? Transzkontinentális utunknak most következnek azok a pillanatai, amelyeket a legszívesebben visszanéznék lassítva, villogó R betűvel a felső sarokban. Felfedezünk egy teljesen szürreális amerikai autóbontót, megkóstoltatjuk Gray-jel a Bonneville-i sót, majd…..
Vezettél már Formula BMW versenyautót? Nem? Ha olvastad már erről a cikkünket (hanyagabbak és feledékenyek kattintsanak ide), akkor tudhatod: ezen változtatnod kell. Milyen autóról van szó? 140 lóerő már egy átlag dízelben is akad, csakhogy ez egy szénszál-kevlár versenyautó. A…..
Geresics 2010.09.03 20:13:12
Geresics 2010.09.03 20:14:34
@Geresics: ja, és szeptember 17. a szülinapom! Kérhetem vajon ezt szülinapi ajándékba?:DD
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Geresics 2010.08.29 16:27:03
@Csikós Zsolt: félreértesz.
Az Autódokit tisztelem és becsülöm a munkájáért, a szaktudását elismerem, és eszem ágában sincs megkérdőjelezni.
Viszont valaki a címoldalra így rakta ki: "Autódoktor, válaszolj már! Egy hete küldtem be a kérdésem, de semmi válasz. Meddig kell még várnom, he?"
Na neki egyesével törném el az ujjait, mert ez nem más, mint klikk- és kommentvadászás.
De ez egy másik topikba való, kérek mindenkit ne ide írja erről a véleményét, én sem fogom ezután.
Geresics 2010.08.29 18:41:51
@Stump András: 700e kilométer, vagy 700e mérföld? :)
A rövid képregények megédesítik az ember napjait. Aktuális kedvencünk Cicaman folytatásos története. Vér és fájdalom, hősök és antihősök, valóság és képzelet patológiai vetületei. A legújabb történet végre motoros témájú, így már semmi sem akadályozza, hogy…..
  Ha olyan megbízható lesz később, amilyen megnyerő most, akkor tényleg jó vétel lehet. Mindesetre mi megegyeztünk abban, hogy a Dusternek egyetlen komoly hibája van: hogy nem a miénk. Kéne, na. Mai cikkünk blogposztja...
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Geresics 2010.02.09 14:06:27
@ommm:
Kérlek, írd meg a címet, ahova küldhetnék egy önéletrajzot motivációs levéllel. Sajnos külföldön voltam a cikk megjelenésekor, és biztos vagyok benne, hogy a jelentkezésem értékesnek minősülne.
Az sem baj, ha az e-mail címemre küldöd (geresics@gmail.com), de az sem baj, ha ide beírod (vagy akár a Te címedre is elküldhetem, ha gondolod), kár lenne, ha el sem olvasnátok.
Geresics 2010.02.11 12:51:51
@hottentotta:
Szerinted amikor kimegyünk külföldre egy leendő parterünkhöz tárgyalni, akkor a legfontosabb dolgom, hogy kedvenc honlapom olvasgatására biztosítsak lehetőséget?
Jártál már külföldön? Bár ez általában egy belföldi (pl. balatoni) nyaralás esetében ugyanígy elmondható. Jómagam győzök nyaralás után pótolni általában.

u.i.: értem én a viccet, csak nem szeretem ;)
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Geresics 2009.11.19 09:49:20
Nem kertelek, nem írok hosszadalmas, szájbarágós bevezetőt, hanem belecsapok a lecsóba: mi a francot keres Bernie Ecclestone fejszobra a Hungaroring bejáratánál? Mi a fészkes fenével érdemelte ki ez a menedzser, hogy még életében olyan emlékműve legyen, mint a legnagyobb, legendás…..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Geresics 2009.07.28 11:45:01
@Geresics:

hát... most már ide is csak nagy nehézségek árán találtam... :s
Kicsit rendszertelenek tűnik, de lehet, hogy csak nekem.

Mindenesetre a NÉPÍTÉLET mind az autóknál, mind a motoroknál hagy még mindig kívánnivalót dögivel...

Nekem annó a vezess-es honlapújítás sem jött be, azóta csak F1-et olvasok náluk... remélem ezt megszokom. :S