Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volesojinka

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az önkormányzati lakás tartozásod a mai nappal bezárólag 553.800 Ft” – kezdi Pócs János, fideszes országgyűlési képviselő és polgármester Facebook-kommentjét, amelyben a hírek szerint „egy igen nehéz helyzetben lévő családanyát hurcolt meg a polgármester, aki fizetne,…..
„A buszos körutazás résztvevői jártak Firenzében, Rómában, a Vatikánban, Assisiben és Nápolyban, de azt is megtapasztalták, hogyan működik az olasz egészségügy, és milyen a közbiztonság nyugaton.”  - olvashatjuk az Index hírében, amely arról tudósít, hogy Nyírlugos…..
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
volesojinka 2013.11.12 08:16:43
@Püspök utcai gombaszedő: én speciel Sompolyogi Mosolyogi rókaváráról ( Bálint Ágnes Mi újság a Futrinka utcában) álmodoztam, a toronyszobákról, föld alatti titkos folyosókról.....és tulajdonképpen még ma is :-)

A toronyban lakni fiatalon buli lehet, de szerintem is hülyeség volt ennyi pénzt költeni rá, és ilyen közhelyes "közép-luxus" módon berendezni, inkább valami laza vagányságnak kellene áradni a belbecsből is...és persze túl drága, naná.
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
volesojinka 2013.10.20 09:08:24
@...elmúlik...: jaj, hagyjuk már a hajléktalanokat, annyira egyszerű mindenért őket hibáztatni. Pláne, hogy baromira leegyszerűsítené a posztban jelzett problémát, amitől nekem is forog a gyomrom. Elképesztőnek tartom, hogy a férfiak (nem hajléktalanok! konszolidált külsejűek, idősebbek, fiatalok egyaránt) milyen helyeken és milyen gátlástalanul képesek könnyíteni magukon, sajnos sokszor szemtanúja voltam/vagyok az ilyen eseteknek, és alig akarom elhinni, hogy a XXI. század egyik európai országában így mennek a dolgok. Rettenetes húgyszag van valóban városszerte, nyári melegben különösen hányingerkeltő a dolog.
volesojinka 2013.10.20 09:19:36
@Már a magyar foci is jobban teljesít!: érdekes, bizonyos rögzült butaságok milyen nehezen irthatók ki az agyakból, ha valaha is volt egy kutyád, aki a társad volt, nem csak olcsó riasztónak vetted, soha nem írnál ilyen marhaságokat a városban tartott kutyákról. Én pár éve kertvárosban lakom, ennyi boldogtalan, depressziós kutyát, mint a kertekben tartott jószágok, még soha nem láttam ( ennél csak a falun, láncon tartottak szomorúbbak). A legtöbbet nem viszik sétálni, mondván, ott van naki a kert. Miután mostanában nem kerítéseket, hanem erődítmény falakat állítanak a hülye jómódúak, a szerencsétlen kutyák még csak kibámészkodni sem tudnak az utcára. Nem messze tőlem van két drága jószág, két fáraókutya egy kis elkerített kerti részen, amikor jön haza a gazda, egymást taposva igyekeznek elé a kapuhoz, de az csak hessegeti őket az útjából, egy jó szót is sajnál tőlük. Azt mondani, hogy szegény kutya, akik a városban lakik, legalább akkor a baromság, mintha azt mondanád, hogy szegény ember, aki a városban lakik.
Rohadt unalmas egy másik X-Faktor-variánssal példálózni, de muszáj: a RTL Klub olyan magas szintre fejlesztette a szavazattarhálást, amilyet még sehol nem láttunk, pedig ez az az ország, ahol egy két döntőst felvonultató Megasztár-adás is képes volt 3,5 fél órás lenni. A…..
A Blikk megnyerte a pert a Földalapkezelő (NFA) ellen, ezért kénytelenek voltak kiadni nekik a megbízási szerződéssel használt földek listáját (én is nyertem már pert az NFA ellen, de nekem egyelőre adósak az adatokkal). Ezek papírforma (és Fazekas Sándor vidékfejlesztési…..
Sorozatsztárok keltik életre Az arany embert a József Attila Színházban. Rékasi Károly a fejét fogja. Én is a fejemet fogtam. Ritkán megyek egyedül színházba, de – vessetek meg –, Az arany embernél előre tudtam, jobb, ha mást nem boldogítok vele. Kezdjük az elején! Mi…..
volesojinka 2013.10.09 08:16:14
@áasdklfjáasn: "Fogalma sincs a színjátszásról, de azért úgy érzi, neki kell eljátszani a megmondóembert, pedig hülye, mint a segg."

Ja, te viszont intelligens vagy (mint a segg) és a kritikus kritikusaként brillírozol.Az érveid - hogy mitől is "idióta" vagy "botcsinálta" (érzem én ám az archaizálás bukéját) a kritikus, letaglózóak, kész, kicsináltad.
Ha elütésről van szó, nálam hozzáértőbbet nem nagyon lehet a magyar internet ugarán találni, ezért is sírtam magam könnyesre (bármilyen gyerekes is ez) a Nők Lapja Cafe online kiadásán tegnap, ahol ugyanis sikerült elírni Dömsödi Gábor "Friderikusz és Hajdú Péter…..
Buszmegálló a polgármester anyósának, zuglói patkányozás százmilliókkal, felcsúti focimutyi, harc az adonyi fideszes kiskirály ellen, a juhászok azonban hallgatnak. Mong Attila lapszemléje. Elirigyeltük Rákay Philip egymilliárdos műsorát, amelynek oldalára videókat lehet…..
volesojinka 2013.10.01 08:42:15
@Hertelendi: rossz helyen jársz ember, ez itt nem a kurucinfó
Elkezdődött a tábor, az X-Faktor kétnapos parasztvakítása, ami elméletileg azt a 24 énekest és zenekart hivatott kiszűrni, akikkel majd jövő héten, a mentorházban találkozunk, hogy ott lefeleződjenek, és kialakuljon az élő adások mezőnye. Nincsenek illúzióink, ez egy…..
volesojinka 2013.09.29 17:50:18
@viragimado: ajjaj, ezek a kritikus némberek.....aztán színházban láttad-e? ( a Stohlt) Ha igen, és szerinted tehetségtelen, főlegmeg, hogy ripacs, akkor veled lehet valami gond... ezzel is lehet persze élni, de véleményt nyilvánítani ilyen dolgokban biztosan nem kellene.
Bár az állásinterjúk többsége nagyjából hasonló forgatókönyv szerint zajlik, vagyis vannak állandó, visszatérő kérdések, bőven akadnak olyan jelentkezők, akik felkészületlenek, és a lehető legrosszab választ adják – újra meg újra. Az about.com karrier tanácsadója,…..
Aki az MTVA videotárában szörfözik, és a „trafik” kifejezésre keres rá, annak ez év januárjától összesen 24 találatot dob ki a gép, viszont ha a „trafikmutyira” keres rá, amely kifejezést az Együtt-PM sajtóközleményeiben is sokszor olvashattuk, akkor nullát. Nem csak…..
volesojinka 2013.07.27 15:53:56
@Libatolvaj takarodj: te szegény kis libatolvajozó, pihenj egy kicsit ebben a melegben, mert egyre rosszabb állapotúnak tűnsz. És ne senkiházizzál itt, mert letöröm a derekad.

Spamet..etc. ja, ő az.
volesojinka 2013.09.12 06:41:05
A 20 éves Stephanie Key egy menő párizsi művészeti iskola növendéke, ott készítette ezeket a fotókat. Nagy kérdés, hogy John Key, aki nem mellékesen Új-Zéland miniszterelnöke, mit szól hozzá... Nem könnyű a lányos apák élete, pláne akkor, ha a 20 éves ifjú hölgy…..
Mostanában sokat BKV-zok csupa-csupa olyan vonalon, ahol elsőajtós felszállás van. Ezek a vonalak ráadásul jó hosszúak is, így van időm megfigyelni az utazóközönség reakcióit az új módira. Örvendetes, hogy a legtöbb ember jól vette az akadályokat és az első ajtón…..
A szilvásváradi Állami Ménesgazdaságban keletkező lószart adnak az évnyitón a pedagógusoknak egy Katti Zoób kalapban. „A kalap a jövőt, a lószar pedig az elmúlt nyolc évet jelképezi. Olyan szimbólum ez, amit az ostobábbak is megértenek” – fejtette ki Hoffmann Rózsa a…..
volesojinka 2013.08.19 11:53:34
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: nyugimár, csak eltévedtél, a kuruc(infó) nem erre van, itt valami minimális intelligencia szükséges a dolgok megértéséhez, nem csodálom, hogy a helyzet kissé frusztrál téged...
Egy Ákos-Quimby koncert és egy román drogprevenciós mozgásszínház lesz csak jövőre a Szigeten. „Végre ki kell jönnünk nullszaldóra” - nyilatkozta Gerendai Károly. Mivel az infrastruktúra nagyon sokba kerül, a programokon kénytelenek húzni, viszont jövőre négyszer annyi…..
volesojinka 2013.08.14 06:07:48
@garrett27: nem vetünk rád követ...de amúgy kit érdekel, hogy téged nem érdekel a Sziget?
Régóta mondogatom: bámulatos és utolérhetetlen a nagyobbik kormánypárt kommunikációja. Szerintem tanítani kellene azt, ahogyan a politikai ellenfél bármilyen megmozdulására-nyilatkozatára, sötét kocsmák vagy luxuséttermek hátsó asztalai fölötti összehajolására azonnal (de…..
volesojinka 2013.08.07 08:08:49
@MACISAJT: bocs, de inkább brummogj, legyél tényleg sajt vagy ilyesmi, annyira szívbe markolóan szomorú, ahogy "eftársozol" itten, meg "ballibák", egek.... az ilyenek tényleg nem érzik, hogy ez mennyire kínos..? Vagy neked is megvan ezért a jutalmad? Földecske? Trafik? Meghívó a nagy esküvőre?
Kövér László politikai önérzete és maffiakormány-védő kompetenciája újra élesedett: mint az talán már köztudott, az új házirend értelmében nem lehet majd enni, inni, földre ülni, tiltakozni és tüntetni a parlamentben. És még egy-két finoman hangolt pont, amely arról…..
volesojinka 2013.08.07 06:05:22
@Sweet And Full Of Grace: rossz helyen jársz ember, ez a stílus, ez a gondolkodás (?) kb. a kurucinfóra való, ott köpködik az epét a hozzád hasonló szerencsétlen lúzerek.

Ami pedig a posztot illeti, hát persze, hogy be vannak tojva. És hát persze, hogy nem lehet feladni.
A cserbenhagyott Észak-Kelet-Magyarországon csak a Fidesz-maffia teljesít jobban. De az sokkal. A törvényalkotási jogkörrel is felruházott Continental egyik könyvelője, aki, mint hírlik, a Fidelitas sátoraljaújhelyi vezetője, egész trafikbirodalmat épít. Három különböző…..
volesojinka 2013.08.05 10:29:58
@tisztapista: "Nehogy már súlyosan nikotinfüggő emberekre építse valaki a bizniszét." Ó, ember, nemár nem lehetsz ennyire ostoba. Biztosan csak pillanatnyi kihagyás.
Bár még csak ma jelentették be, hogy Orbán Viktor legidősebb lánya szeptemberben férjhez megy, már most több százan virrasztanak a Honvédkórház szülészete előtt. „Nagyon izgatottak vagyunk, jobb ez, mint az iPhone 6” - nyilatkozta az egyik sorbanálló, akit a szintén jelen…..
volesojinka 2013.07.31 08:04:10
@visszakettopadlogaz: de könyörgöm, ez annyira gáz! Eljátszani itt a morális ítélőszéket. Ki bírálta a gyereket?? (Amúgy meg nem annyira gyerek az már: "A miniszterelnök legidősebb gyermeke, Orbán Ráhel nyerte a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett szakdolgozat-pályázatot - írja a hvg.hu.. A szakdolgozatokat a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztálya és a Magyar Turizmus Zrt. munkatársaiból álló szakmai zsűri értékelte. Orbán Ráhel "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül" címmel írta szakdolgozatát, tapasztalatait akkor szerezhette, mikor Szájer József EP-képviselő lányával, Fannival közösen szervezte 2011-ben a VOLT Fesztiválon az Európa Kempinget")
Nicole Kidman a német Vogue augusztusi számának címlaplánya, a magazin azonban ezúttal nem egy, hanem két borítóval jelent meg a színésznő tiszteletére (mindkét címlap itt látható). A fekete-fehér címlaphoz tartozó Patrick Demarchelier által lőtt fotósorozatot már itt…..