Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanna30

893 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álom születik Napjaink 2012.10.26 15:13:03
Szeptemberben Olivér megkezdte az ovit. Előtte ugye már járt, de felvették az oviba és át is mentünk oda. Nagyon féltem, milyen lesz az ovi. Gyerekes ismerőseim a lehető legrosszabbakat már elmondták. Bízva a legjobbakban és a szülői értekezleten tett első benyomásom alapján nem…..
Hosszú szünet után újra elkezdem írni a blogot. Annyi minden történt az elmúlt időszakban velünk, lesz mit pótolni.  ..
Álom születik Édesanyák napja 2012.05.08 11:35:24
Álom születik Eltelt időszak 2012.02.21 11:26:44
Ezer éve nem írtam. Nem akarom másra fogni a dolgot, de nagyon jól jött, hogy Olivér most oviban van én pedig dolgozhattam a történtek után. Így nem sok időm van agyalni, gondolkodni a dolgon. (persze, üres perceimben gondolkodom) Olivér szuperül beszokott az oviba, ennek azért nagy…..
Először három éve vettelek karomba Először sírtál, s én veled együtt sírtam Már vártam rád, tudtam mikor érkezel Csak vártam az órát, számoltam perceket S most itt vagy, nevetsz rám S újra karomba veszlek Mint naponta azóta is Számtalanszor teszek Te megpuszilod orrom... Na! A…..
Visszaállt minden a 3 hónappal ezelőtti kerékvágásba. Én szombaton túlestem egy sürgősségi műtéten. Jól vagyok, nem volt semmi baj. Nehéz volt befeküdni a kórházba. A legrosszabb az volt, amikor Olivértől megkaptam a puszit és elindultak Lacával. Úgy húztam be a kórterembe,…..
Álom születik Vége 2012.01.07 11:29:51
Ebredezek. Majd bővebben, ha magamnal vagyok.  ..
Álom születik Eredményhirdetés 2012.01.05 19:12:41
Megérkeztünk Egerből. Ha röviden akarom elintézni, akkor annyit mondhatok, hogy a Kaális doki diagnózisa volt helyes. Kifejtve: Egerben a 3. percben kijelentette a szonográfus, hogy nincs méhen kívüli terhesség, méhen belül lát egy szabálytalan alakú petezsákot, de abban…..
Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is,ha nem élnek már benned remények és csodák. Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem,hanem amit egy életen át hordunk,mosolyogva, csendesen. Te vagy a 3. angyalkánk...
Tegnap nem tudtam leírni, de ma már ki kell írnom magamból. Hogy a fenébe csalódhatok ekkorát? Adott már az élet pofont, na de nem hülye gyerek vagyok. Bár ma már beláttam a reggel után, hogy igen... én csak egy hülye gyerek vagyok... egy a sok közül... Azt hittem, bízhatok…..
Tegnap nem tudtam leírni, de ma márki kell írnom magamból. Hogy a fenébe csalódhatok ekkorát? Adott már az élet pofont, na de nem hülye gyerek vagyok. Bár ma már beláttam a reggel után, hogy igen... én csak egy hülye gyerek vagyok...egy a sok közül... Azt hittem, bízhatok…..
Sziasztok! Meg lettem szólítva, eleget teszek a felkérésnek, majd megmagyrázom a címet. Megpróbálom összefoglalni az elmúlt másfél hét nagy megállapításait: - 2 embrió van, ami méhen belül az nem fejlődik (9mm-es petezsák), ami kívül van az viszont fejlődik, korának…..
Álom születik Köszönöm 2012.01.03 17:07:37
Köszönöm, hogy gondoltok rám. Köszönöm az sms-eket, telefonokat, kommenteket. Most nagyon jól esik. Ma a fél napot az ÁAK-ban töltöttük. Írni nem szeretnék róla. Talán Laca majd leírja, én nem tudom most összefoglalni. Egyet kérek, ne sajnáljon senki. Ne legyen a blog most a…..
Álom születik Almodtam 2012.01.03 06:35:27
Este sírva aludtam el. Azt álmodtam, hogy élt a babám...
Álom születik Ma és holnap 2012.01.02 18:19:16
Olivér rubeolás. Nagyon nagy valószínűséggel. A doki 95%-ra mondja, a maradék a vérvételből derül ki. Király... Már csak ez hiányzott. Főleg most. Én közben vérzek. Ahogy a nagy politikusaink mondanák... nem kicsit, nagyon. Dokinénihez reggel becuccolok a kórházba. Azt hiszem a…..
Olivér lázas volt még tegnap is. Tegnap reggelre csupa piros pötty lett. Remélem, háromnapos láz, nem pedig egyéb nyalánkság. Ma jön a gyerekdoki, megnézi. Ovi kimaradt, ennek persze örül én nem annyira. Babócával nem tudom, mi van, csak bizakodom. A 9 mm-es petezsák szerű…..
Hcg 4000 felett. Dokinénim a progit még szedeti velem. Kivárás van... Várni...várni...várni... Az új évet a kórházban kezdjük. 2012. január 01. reggel 9 óra Uh. Bízom babócában. Olivér éjszaka totál lázas volt. Virrasztottunk mindhárman. Most lázmentes, remélem, így is…..
Álom születik Idegörlés 2011.12.29 15:51:12
Ma voltunk dokinéninél. Megvolt az uh. Hááát... Bőgök... A méhen belül egy 9 mm-es petezsák szerű képlet és jobb oldalt a tubasarokban is van egy 21mm-es. A múlt héten kedden a méhen kívülit nem látták, a méhen belüliben, pedig 4 mm-es kisbéka csücsült. Holnap irány a…..
Álom születik Ovi 2011.12.22 20:54:26
Másfél éves várólista után vették fel Olivért az oviba. Nagyon bíztam benne, a bölcsis "kudarc" után. Ma már sírás nélkül ment apával. :) Eszik, játszik, alszik rendesen. Imád ott lenni. Az óvónénit is imádja. Jöjjön velünk haza, mert ő szerelmes bele. Azt hittem…..
Álom születik Kistesó érkezik 2011.12.20 13:00:59
Ma voltunk a Kaáliban. Picurka 4 mm-es. Mellette hematoma sajnos. Sok-sok pihenés... 29.-én már dokinénimmel találkozok.   ..
Álom születik Ovi és ez+az 2. 2011.12.19 19:26:42
Ma már egész nap oviban volt Olivér. Ma is Laca vitte. Miután elment, volt 5 perc sírás és egész nap semmi. :) Elvileg ott is aludt volna, ha.... aludt volna. De nem aludt és a többi gyerek sem. Gyöngyi nem volt túl boldog tőle. (Én sem) Most már nem lehet bírni vele. Kicsit folyik…..
Álom születik Ovi, ez+az 2011.12.17 19:58:22
Jajjjj, ezer éve nem jutottam géphez. Azaz jutottam, csak a blogig nem. (na a munka hőse) Hétfőn kezdtük az ovit. Az első két nap bent voltam vele. Szerdától már maradt. Pityergés még van, mikor eljövök, de pénteken már apa vitte. Azaz, Olivér kérte, hogy Laca vigye és én ne…..
Álom születik Mikulás 2011.12.06 08:09:35
Nincs nagyobb öröm a világon, a gyerekünk öröménél! ..