Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_zsolti_

117 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokféle kirakós elérhető a webáruházunkban és az egyik legnépszerűbb darabszámú az 1000 db-os puzzle. Ez leginkább annak tudható be, hogy ezt már nem annyira könnyű kirakni, így jó kis kihívást jelent, azonban a gyakorlottak pár nap alatt végezni tudnak vele, így nem…..
Egy ilyen blogon mi mást is tudnánk ajánlani, mint néhány tájkép puzzlet, amit egyszerűen és gyorsan meg is tudsz most rendelni a webáruházunkból. A kirakósokat témakör szerint is tudod szűrni, így ha csak a tájképek érdekelnek, akkor elég azokat kiválasztanod. Ezután még…..
Flash Játékok Minden ami Puzzle 2014.11.20 09:37:46
Ha kissé unod már a flash játékokat és szeretnél egy kicsit offline játszani, akkor neked nagyon jó választás lehet a puzzle. Szerencsére manapság már a neten is lehet rendelni, így igazából még a lábad se kell lejárni azért, hogy pont olyan kirakóst kapj, amire igazán vágysz.…..
Gondolom te is szoktál játszani a számítógépeden, hiszen ha  nem így lenne, akkor nem is lennél ezen a blogon. Ahhoz, hogy tudj játszani, kellenek ugyebár játékok is. Ezt általában úgy lehet beszerezni, hogy vagy boltban vagy az interneten megvásárolod. Viszont jó néhány játék…..
Kortól függetlenül a puzzle egy igazán jó szórakozás és bizony ha sikerrel illesztjük a helyére a több száz vagy bizonyos kirakósoknál a több ezer egyedi elemet, akkor egy igazán szép képet kaphatunk, amit akár a falra is ki tudunk helyezni. Az állatos puzzlek között pl van…..
Hihetetlen sikert futottak be az Angry Birds játékok, talán a készítők se sejtették mikor megalkották a mérges madarakat és a zöld malacokat, hogy egyszer, ebből a kis játékból több százféle különböző játék lesz majd minden platformra. Ezen típusok közül természetesen a…..
Már igazán széles választék várja azokat  a játékosokat, akik valamilyen online játékkal szeretnék elütni az unalmas perceiket. Vegyük alapul például a halas horgászos játékokat. Ez egy elég tág témakör, hiszen ide mindent be lehet sorolni, amiknek valamilyen köze van a…..
Ha azt kérded, hogy mely játékok passzolnak a lányokhoz leginkább, akkor nem igazán lehet egyértelmű válaszd adni, hisz sokféle játékot szeretnek ők is. Például ott vannak az állatos játékok, amikben mindig valamilyen állat a főszereplő, de ettől függetlenül a játékok…..
Az állatos játékoknál van egy rakás olyan ami más témakörbe is simán passzol. Elég csak megnézni a pingvines játékok kínálatát, ahol található kiszolgálós, akció, de még ügyességi játék is. Ha felmegyünk a fő állatos játékokhoz, akkor pedig látható, hogy akad itt…..
Ha állatos játékról van szó, akkor nem szabad szó nélkül elmenni az puzzle termékek között sem. Az állatos puzzle játékoknál darabszámtól függően nagyon sokféle képet lehet kirakni. Akad itt elefánt, kutya, macska, lovak és nagyon sokféle nagymacska is, úgy mint leopárd…..
Mostanában nem igazán frissül a blog és ahogy visszanézek itt hónapokra kell gondolni. Sajnos nem igazán van idő írni, mert kevés a szabadidő és ami van azt inkább elviszi mostanában valami más. Azért az oldal témájához kapcsolódóan ajánlok pár dolgot, pontosabban pár puzzle…..
Az egyik legkívánatosabb torzszülöttnek tolhattuk ki a szemét. Budapesten, bámészkodók sorfala közt, kettőötvennel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A zuhatag játékoknál van ezerféle játék, így pl a logikai játékok között is megtalálható az Amazon Zuhatag névre hallgató játék. A szabályok a szokásosak, tehát rendezz három ugyanolyan dolgot egy sorba vagy oszlopba. A játékot egérrel könnyen lehet kezelni, így bárki…..
A Big Truck Adventures 2 egy nagyon jó játék és már három különböző része is van, amik azért sok mindenben hasonlítanak egymásra. Az autosjatekok.co.hu oldalon amúgy fent van mind a három játék, így ha kicsit keresed, akkor meg is találod őket. Szal a játék lényege az, hogy a…..
Csajos Játékok Barbie Kirakós 2012.06.05 12:19:00
Sokféle kirakós játék van ugyebár a neten a sokféle játékos weboldalon és ez itt most épp egy barbie puzzle játék, amiben barbie babával lehet játszani. A játékban nem csak egy, hanem egyből hét különböző barbies képet tudunk kirakni. Válaszd ki a képet, klikk a startra…..
Állatos Játékok Panda Étterem 2012.06.05 12:14:00
Panda egy elég aranyos állat és a legtöbben úgy gondolják, hogy nagyon szeret enni. Talán ezért is készítette valaki a Panda Étterem játékot, amiben nem mást kell csinálni, mint a betérő panda macikat leültetni az asztalhoz és kiszolgálni őket...
Egy jó kis flash játék, amiben több, mint két tucat pályán kell a szép kis lufikat eljuttatni a hélium tartályokhoz. Persze a feladat nem ennyire egyszerű, mert sokféle süni próbál az utunkba lenni akiket ki kell kerülni, mert ugyebár ha nekimegyünk kilyukad a lufi.  lufis…..
Flash Játékok Airfox 2011.09.19 16:29:48
A repülős játékok újabb gyöngyszeméven van dolgunk. Az alap ötlet már nagyon nem új, hiszen talán már a Nintendo korszakban is jó pár ilyen játék volt. Szóval menni kell a repülővel(nyilak)  és lőni mindenre ami mozog(space). lehet extra fegyvereket, pajzsot meg mindenféle…..
Zuma és a zuhatag játékoktól nem áll túl messze a kirakós játékok világa sem. Ez is egy logikai játék és bizony sokszor itt is törni kell a fejünket, hogy tudjuk mi a jó megoldás. Szerencsére azért nem olyan nehezek, mint az 500-1000 vagy még nagyobb kirakósok, de azért ezeket…..
Csajos Játékok Smink 2011.09.19 16:22:11
Smink és mindenféle hozzátartozó csajos dolgot lehet csinálni, akkor ha épp a sminkelős játékok között keresgélsz. Nem nehéz velük játszani, így a kicsik is el tudnak velük gond nélkül szórakozni. Egy tucatnál valamivel több játék van kint, ami kezdésként mindenképpen…..
Állatos Játékok Kertes Farmos 2011.09.19 16:19:29
Kertes és farmos játékok egyre nagyobb teret hódítanak a neten és manapság már bárki tud online gazdálkodni. Van egy kis jó érzés is a játékokban, hogy tudunk valamit építeni és az lehetőleg rendesen működik is. Voltaképpen olyan mintha a való világban kertészkednénk, de…..
Flash Játékok Batman Ice Age 2011.08.20 12:38:00
Batman Ice Age egy igazán jó mászkálós játék, amiben menni kell előre Batmannal a pályákon és mindenkit le kell verni. Sok a gép is, amiket ügyes mozdulatokkal tudunk kiiktatni. A játékban egy idő után csatlakozik hozzánk a Macskanő is, és így egyszerre kettő karaktert tudunk…..
Csajos Játékok Netes Kertészet 2011.08.20 12:12:00
Nagy divatja van mostanában a netes kertészkedésnek, tehát adott egy gazdaság vagy farm online és nekünk azt kell gondozni. Rakás ilyen játék van, sok a nagy közösségi online cucc, de vannak egyszerűbb farmos játékok is. talán ezek néha jobbak is, mert nem terhelik úgy a gépet,…..
Pöpec kis oldal, ahol állatos játékok vannak. Akár egész nap el lehet ott játszogatni, mivel minden játék tök más és tényleg egyedi. Vannak kutyusok, cicák és még póni egy néhány játékban. Jah még szavazni is lehet, ami szerintem tök jó, mert így segíthetünk másoknak,…..
Most már mindenféle dologról volt szó, így ideje szót ejteni a fő témakörről is a zuhatag játékokról. Ezekben az a feladat, hogy egy táblán ami sokféle formájú lehet, fentről lefele érkező elemeket úgy rendezzünk el, hogy minimum három ugyanolyan legyen egymás mellett egy…..
_zsolti_ 2011.08.20 11:06:04