Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G®eg_W

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
// // // A Hajdú centrifuga a magyar ipar egyik legkitartóbb terméke - fél évszázada gyártja, szinte változatlan formában a Hajdúsági Iparművek. Igen egyszerű, ezért strapabíró jószág. Újonnan 25-32 ezer forint közötti áron forgalmazzák, de használtan már néhány…..
Milyen marhaság,hogy reggel 7 kor 50 sorszámot kiosztanak,és aki kapja marja alapon jut be a rendelésre?Ha nem vagyok ügyes,vagy éppen nincs szerencsém, akkor aznap már nem jutunk be,másnap megint reggel 7-kor ott kell kezdeni. Üdvözlöm az olvasókat! Tudom nem leszek túl népszerű a…..
G®eg_W 2016.01.10 15:21:58
@asztalosani: Egy sem . De majd szólj ha meghaltál mert nem volt orvos aki ellásson .
G®eg_W 2016.01.10 15:29:03
@Jottó: 30 éve ?? Kiosztanak mondjuk 40 sorszámot ? Nálatok lehet . Amúgyilag pl szemészetre időpontot kell kérni . Amennyiben Munkaügyben kell a vizsgálat pl alkalmasság miatt , akkor soronkívül azonnal megnéznek . Nem a táblával , hanem elvégeznek 4-5 vizsgálatot ha jól emlékszem .Vidéke válogatja hogy csinálják . Kevés az orvos , ebből már most nagy baj van ! Sebészek is elillantak .
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
G®eg_W 2015.10.11 23:49:35
@Benke S.: Te ?
Izland egy olyan sziget, ahol a hegy tetején lovakat örző zord vikingről kiderül, hogy munkanélküli zsoké Győrből, és a pap, aki felvesz minket Reykjavik felé menet, egy kórusban énekel előző esti magyar szállásadónkkal.  Azon azért mégis meglepődtünk, hogy a főváros…..
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobiltelefonos applikációja már jó ideje elérhető a Google Play kínálatában. A NAV-Mobil nevet viselő alkalmazás akár még hasznosnak is mondható, főként az utastájékoztató része, ahol rendkívül fontos információk vannak arról, ha egy adott országba utazunk, mire kell…..
A közlekedésbiztonság, baleset-megelőzés nem vicces téma. Hosszasan lehetne taglalni, hogy a különböző óriásplakátoknak, televíziós kampányoknak mekkora a haszna, illetve milyen a ráfordított költségek és elért eredmények aránya. Egyre többen ismerik fel azonban, hogy semmi…..
G®eg_W 2015.06.19 12:40:24
@okta: Ezt ugye te sem gondolod komolyan ? Motorra az ül aki tud is motorozni :D . Persze odahúzza és had menjen . Utána pedig raknak egy szalagot neki fent a Kékesen .......
G®eg_W 2015.06.19 12:47:26
@Pepejoe: Arra gondolsz hogy cikáztok az autók között a sorban ? Talán összejön vagy mégsem ? Hétvégi motorosok , akik városon belül húzzák hármasban nyélen , hallja mindenki hogy mennyire megy a gép .... Nevetség . Az viszont tetszik , amikor valaki egy Suzuki VL 800-al (csak példának írtam ) tolja 80-90-el , és élvezi a motorozást . Nem eszetlenkedik , higgadtan nyomul ... áááá motoros és motoros között is van hatalmas különbség .
Önmaguk ijesztő árnyékai lettek a világsztár ikrek. Kész múmiák! Akik szép, mosolygós és életvidám ikreknek ismerte a Mary-Kate és Ashley Olsent, az igencsak meglepődött, amikor megpillantotta őket a MET gála vörös szőnyegén. Önmagukra sem hasonlítva, zord és ijesztő…..
Érpatakot írunk, 2014 novemberét. Egy részeg helyi lakos bemegy a polgármesteri hivatalba, és ha már ott van – részeg ember általában igazat mond alapon – számon kéri a különféle egyenruhák és bohócruhák iránt különös vonzalmat érző Orosz Mihály Zoltán polgármesteren…..
G®eg_W 2015.04.25 10:52:48
Akkor egy kis adalék . Nézzétek meg ezt csökevények www.youtube.com/watch?v=Ztg3aGzFEQE. És idézek belőle ! : AZT HISZIK A MAGYAROK HOGY 1 MILLIÓ CIGÁNY EL FOG TŰNNI REGGELRE ???? Nem fog eltűnni , mert ők 3-4 gyereket szülnek (három az 90%-os esély .. többet csak az elmaradottak ) a Magyarok vagy nem szaporodnak , mert szingli kretén nőkkel van tele az ország , vagy buzikkal . És arra is vigyázatok nehogy 10 év múlva Raffael Bélának hívják a miniszterelnököt !!!!!! Tudatlanok vagytok ti akik cigányoztok , és nem fejlődtök . Nem látjátok mi történik körülöttetek , éltek a kis szűk környezetetekben . Lesz meglepi , de a gyerekeitek számára :D Ó ne menjetek külföldre , ott is vannak A németeknél törökök , a Franciáknál Algériaiak és egyéb afrikai bevándorlók ! Alkalmazkodjatok , ha tenni semmit sem tesztek :D A Kínaiakról és Indiaiakról azért nem írok , mert ha ők elindúlnak , akkor annyi Európának :D Szép napot és jó reggelt !!! :D
Egy svájci kutatóintézet kifejlesztett egy újfajta módszert, melynek köszönhetően alapjában változik meg az elképzelésünk a mindenki által imádott, fesztiválokról el nem maradható kellékéről, a Toi-toi budiról. Természetesen a feltalálócsoportnak hasznosabb célok…..
G®eg_W 2015.02.10 17:01:34
@laptop szerviz: Amiről nem tudsz , az most sem zavar ......
Minden kóstolás után vártak egy órát, majd sírtak, „mint a kutyák”, hogy túlélték. Margot Wölk 27 évesen került a Farkasverembe, Hitler főhadiszállására. Az volt a dolga, hogy étkezés előtt megkóstolja az ételeket, nehogy a Führert megmérgezzék. Nem ő volt az…..
Mi a hasonlóság a zanglai király, és egy hirtelen meggazdagodott budapesti polgármester közt? Az előző részek tartalmából: Újságírónk az indiai Tibetbe utazik, ahol magyar építészek újítják fel Kőrösi Csoma egykori lakhelyét, egy 700 éves palotát. A világtól elzárt…..
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
G®eg_W 2014.06.23 16:13:09
@Pécsi bölcsész: Jópofa bölcsész. Arcod már van (genetikai) , a műveltség fordítottan arányos az arc méretével , a bölcsesség pediglen a korral járó tényező (vagy így születtél eleve). Kell a diploma , fizetős helyed van , szedd össze magad (vagy téged is mi tartunk ? ). A nagy méret feltűnő , nem szeretjük nyaktól fel. Agyban jó , de nem opcionális (a méret) vannak nagyfejű degeneráltak is , tehát megint az elején , kissé zavarosan , újra nekifutunk : bölcsésznek lenni nem kifizetődő amennyiben baromságokat bölcselkedik össze a feltörekvő tudatlan . Bölcs kommentelő választott volna egyszerű nevet , te nyomod nagyban(kis agyban) , hogy majd ettől nyomatékosabb lesz a böffentésed . Tévedtél .
G®eg_W 2014.06.23 16:16:55
@mindent visz: Te pedig a sokadik , aki ugyanezt elmondja hogy már elmondta hogy okoskodott vakon .
G®eg_W 2014.06.23 16:18:43
@Pécsi bölcsész: Próbáltam hozzád hasonulni .
Amíg az Esti Újság cikke alapján a magyar közvélemény Czernin Ottokar cseh gróf, a Monarchia új bukaresti nagykövetén puffog, addig a cseh közvélemény egy magyaron röhög: a január 3-i Lidové noviny címlapját egy bizonyos Torma Károly története uralja. Egy magyar, aki…..
G®eg_W 2014.01.03 17:26:52
@Gazz: Célja ismeretlen , elvileg az alkoholmérgezés mellékhatása .
Január elsején a Római Katolikus Egyház Szűz Mária istenanyaságának ünnepét tartja. A karácsony nyolcadnapján tartott ünnep a VII. századból származik. Nem csupán ezért nevezi a magyar népnyelv Boldogasszony havának januárt, hiszen e hó 23-án ünnepelték Boldogasszony…..
G®eg_W 2014.01.02 09:47:44
@Marcangoló Korelnök: A pészah és a húsvét kezdetben egybeesett, majd a II. századtól a húsvét egy héttel a zsidó ünnep utánra került, a formális szétválasztást 325-ben a niceai zsinat végezte el.
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
G®eg_W 2013.04.01 22:55:10
@hagyma: Focisták a VB-n ?? Mikor volt ?? Az a sok érem ennek a kis országnak mennyibe is kerül ??? Kevesebben élünk ebben az országban mint Tokio-ban ....
G®eg_W 2013.04.01 23:00:22
@borzimorzi: Ez a gasztrokoncert .... nem is rossz ötlet .
G®eg_W 2013.04.01 23:06:07
@hagyma: Nem Mexikóban ettek tésztát a válogatottak ? :D
... akarom mondani, plakátjai: remek nosztalgiázási lehetőség öregeknek, rácsodálkozási lehetőség fiataloknak a békéscsabai Csabagyöngyében ma nyílt kiállítás az első szabad választások plakátjaiból. Néhányat lekaptam a mobilommal délután, míg BMZ mestert és Juhász R.…..
G®eg_W 2013.03.23 23:14:02
@Normális: Te sem leszel okosabb ahogy látom .
  A helyszín kiválasztása II. rész   Az utak "keresztezése" a fényszennyezettséggel:   Az első részben 24 térség maradt a leendő ökofalu lehetséges helyszínének:   Túl egyszerű dolgunk lenne, ha egy biokörnyezetet csak így térkép alapján…..
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Hölgyem/ Uram!   Örömmel vettem, hogy végre meghallgatják azokat is, akik "csak" dolgozni szeretnének!   Én sajnos 2009 óta keresek "reális munkát",…..
Év elején mi sem hallgathattuk el az NBC csacsiondós trashreality-botrányát: a TMZ ugyanis kiteregette, hogy a Fear Factor című realitysorozatban egy ostoba ikerpárnak 24 órája a napon rothadó szamárspermát és csacsipisit kellett korsóból innia, hogy megnyerhessék az 50 ezer…..
G®eg_W 2012.06.11 20:50:08
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
Érdekes jelenségnek lehetnek tanúi a nézők vasárnap 18:55-kor az m1-en, Orbán Viktor a Duna TV-be száműzött* Betlen Jánosnak ad interjút abban az idősávban, amikor Obersovszky Péternek menne A lényeg című műsora. A riporter személyéről szóló információinkat Szabó László, az MTVA kommunikációs…..
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
G®eg_W 2011.12.02 08:34:51