Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sapere aude (törölt)

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Folytatódik a tokány-sorozat. Ezúttal a hagymás tokány került sorra, méghozzá pár csavarral, mert kacsazúzából készítettem el, és hozzá a nálunk kevésbé ismert és használt babpürét főztem a szokásos burgonyaköret helyett. Improvizálnom kellett, mivel…..
Sapere aude (törölt) 2010.07.25 09:51:30
A magyar alkalmazottak több mint fele túlsúlyos, melyet a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás eredményez, állapítja meg a Budai Egészségközpont nem reprezentatív felmérése. A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat az alkalmazottak és vállatok szempontjából…..
Egy hipermarketben dolgozom eladóként, ahol a rangsor alulról felfelé eladó > részlegvezető  osztályvezető  igazgatóhelyettes. A részlegvezető munkaidejének 95% az áruházban tölti míg az osztályvezető jó ha 10%-át. Az eladók munkáját az osztályvezető értékeli…..
Sapere aude (törölt) 2010.05.27 05:11:30
@teddybear01: Nálunk a szakszervezeti vezető a legfőbb seggnyalója a főnöknek, egy igazi áruló, csak az érdekli, hogy a saját állását megtartsa, mindent aláír a kollektív szerződésben, amit a főnök mond.
Határtalan ember Csak és én 2009.07.30 06:32:13
 A magányomban senki se szólhatott hozzám, nem lett volna logikus! Mert akkor hol lett volna az a hely, ahol magányos vagyok? Ezen töprengtem az ágyam szélén ülve, mert erre riadtam az éjjel. Korábban rengeteg szakasza volt a napjaimnak, ahogy ezt mindig szokták. A fölébredést…..
Határtalan ember Gondolatfoszlány 2009.07.29 06:29:00
 Te hívtál életre, s azóta félsz tőled, hogy ami vagy csak Illúzió, s az mégis Te vagy. Megvédlek magadtól, ez a törvény, amit szabtak. Nem tudom, hogyan kezdjem, s mit kezdjek; hogyan halásszam össze a padlón, kanapén csilláron lógó ezernyi gondolatfoszlányt, a teljes…..
Határtalan ember 2009.07.28 06:13:00
 Azzal rontottam el, hogy elégedetlen voltam a helyzetemmel, szavanként kiradíroztam a naplómat. Egyre csak fogyott, újabb és újabb mondatok tűntek el, egész fejezetek, a végén nem tudtam mire gondolni, csak mentegetőzésre, hogy mindent elfelejtettem. Ennek előzménye az volt,…..
 Csak egymás fényében látszunkA köztéri szobrokra azért irányítanak közvilágítást, hogy minden arra járó észrevegye őket. Nem csak esztétikai élményt hivatottak nyújtani, de még tájékozódási pontokat is, akár érzelmileg, akár máshogy. Bölcsességben is példát…..