Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dRiver

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taxizni a mai világban igazi felső középosztálybéli közlekedési megoldás. Ha úgy tetszik, keveseket érint, a többségnek a buszbérlet is drága. Úgyhogy tökmindegy, milyen a taxiszolgáltatás Budapesten. Ettől természetesen a történet még példaértékű – vagyis benne van,…..
dRiver 2015.05.05 12:46:42
@desw:
""Rosszul tetszel informálva lenni. A taxi 280-ba kerül, az Uber viszont egy vezércsellel 130/km PLUSZ 25/perc. Tehát simán lehet, hogy egy jó kis reggeli délutáni dugóban TÖBBET fizetsz Uberrel, mint taxival, amelyik a buszsávban elsuhan melletted, míg te percdíjért ücsörögsz a dugóban...:) ""

Na ne röhögtess, elméleti síkon mozogsz látszik és mindenáron próbálod bebizonyítani a lehetetlent :)
Érdekes 5 hónapja használom az Übert de eddig nem sikerült még többet fizetnem, kevesebbet azt igen.
Egyébkén az ellen miért nem tiltakoztak a taxisok hogy a diszkontot is eltörölték? Nincs reptéri tarifa? Komolyan gondolod hogy 10e Ft-t kifizetek azért hogy Gazdagrétről elvigyél Ferihegyre?
Nagy szopás lesz még itt nektek az online kassza, az értelmesebb taxis az már rég váltott Überre max addig is pénzt keresett amig ti utasra vártatok.
A Leia Display System (LDS) olyan, mint egy hatalmas érintőképernyő, de nem szilárd, hanem vízpára alapú. A felhasználó képes lesz a sétálni az események közepében, és kölcsönhatásba léphet a megjelenített képekkel egy kézmozdulat segítségével. A gyártó szerint…..
Passport 27 milliós telefonszámla 2014.05.11 15:30:50
kép forrása: akte 20.24 tényfeltáró műsor (screenshot) Stefan K. spanyol kiruccanása nem túl jó véget ért. Párjával Barcelonában töltötték szabadságukat még március végén, és egyik napjukat egy belvárosi kiskocsmában zárták, ahol a fényképeiket nézegették a telefonjaikon. Miközben 11 órakor a…..
dRiver 2014.05.12 17:21:51
@Mészáros Laci:
Addig ok hogy SIM kártyát klónoz na de hogy apicsába lehet egyszerre bejelntkezve ugyanaz a kártya?
Kerékagy Mi mennyi, Bubikám? 2014.03.23 10:12:05
Az árak ismeretében a sajtó máris Európa legdrágább közösségi biciklis rendszerének aposztrofálta a Budapesten kiépülő Bubit. Megkérdeztük a BKK-t, és sok európai rendszer tarifáit hasonlítottuk össze, hogy kiderüljön, mennyiben állja meg a helyét ez a megállapítás. A…..
Írtunk már a blogon többször olyan eBay-aukciókról, ahol régi, ritka videojátékokat árultak (emlékezhettek például a 2,6 millió forintos NES-játékra vagy az egymillió eurós játékgyűjteményre), és most is ilyen poszt következik, mert hétvégén megint lezajlott egy brutális…..
#359 Az IMAX-ek technológiai jellemzői egészen elképesztőek: eleve az, hogy nem az átlagos moziknál megszokott 35 mm-es filmre forgatnak, hanem hetvenesre, lehetetlenné teszi az új tekercsek kézi beemelését, egy átlagos film így van vagy 200 kg. Mozis átbaszós vagányság a…..
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
dRiver 2014.01.01 20:53:32
@flatus:
"hogy bizony háborút megélt embert, vagy éppen csecsemőt is zavarhat a hanghatás."
háborút megélt embert? Ez hogy jön ide? Miért pont azt?
Engem meg a kutyaszar zavar, ahogy kutyát is lehet kultúráltan tartani, úgy a tüzijátékot is lehet kultúráltan csinálni!
dRiver 2014.01.01 21:00:42
@rfbzs:
Kb mint nagytestű kutyát tartani lakásban :)
dRiver 2014.01.01 21:04:35
@BKV reszelő:
Ostoba vagy, tegyél már különbséget petárda meg tüzijáték közt, ez annak ellenére nem megy ahogy írod hogy állítólag olvasott ember vagy.
Tíz éve elmúlt,hogy úgy gondoltam biztonsági őrként keresem meg a kenyérre  valót a családomnak és magamnak. Egy évtized alatt két felső kategóriás fővárosi irodaházban dolgoztam. Az első évek jól teltek.Elég jól lehetett keresni és előre is lehetett lépni a…..
dRiver 2013.07.07 18:33:50
@Silkent:
Ostoba és sötét vagy meg egyszerű mint a faék!

"- "havi 240 óra a minimum amit ledolgozok." - ne zavarjon, hogy 24óra*30nap=720óra...(februárban nem is tudom hogy számolsz el---
- "betegállomány sincs" <---> "egy hónapig kórházba kerültem" (döntsd már el)
"

1. Nem sikerült megérteni hogy pont az próbálja a szerencsétlen elmagyarázni hogy jóval több mint napo 8 órát dolgoztatják? :)))
2. Ha beteg akkor járna betegszabadság, értsd rendes törvényben előírt, tb kisfaszom miegymás, de mivel nincs rendesen (vagy sehogysem) bejelentve ezért ez sincs ha épp beteg.

Egy agyhalott ki fasztulok kommenthuszár vagy te is...
dRiver 2013.07.07 19:34:00
@Silkent:
Még fokozd egy kicsit. Rettentő sötét sutyerák lehetsz ha a posztból azt is sikerült kikövetkeztetned hogy alkalmazott vagyok :))
Te meg aállalkozás :)
Szar lehet nálad dolgozni, egy igazi seggfej csak még annyira ostoba is hogy ide kommentelgetsz és égeted magad :)
Előző bejegyzésünkben megmutattuk, hogy hiába ígért kisebb és olcsóbb kormányt a miniszterelnök, az ígéret csúnyán megbukott. Kiszámoltuk, hogy éves szinten 400 millió forinttal kerül többe a választóknak a 2010-ben felállított kormányzati struktúra. Nem ez azonban az…..
dRiver 2013.05.17 20:36:52
@ököljog:
Hogy azt a narancsködbe burkolt anyádat öklöznéd meg te istenabarma, olvasni tudsz-e, szövegértés megy-e?
A helyi iparűzési adó nemfizetés esetén természetesen végrehajtható. Viszont korrekt-e egy mindig fizető ügyfél számlájáról leemelni minden pénzt 20 nappal a lejárat után, úgy, hogy az önkormányzat előzetesen nem küld folyószámlát, és a késedelemre sem figyelmeztet? Ezt…..
ADrenalin Itt az olcsó taxi! 2013.04.10 11:50:11
A Seat fékenergia-visszanyerő rendszerének kampánya. A rendszer lényege, hogy amint a sofőr leveszi a lábát a gázpedálról, a mozgási energia eltárolódik és az akkumulátort kezdi tölteni. Így az akksi kevésbé terheli meg a motort, ami csökkenti a fogyasztást. Jól szemlélteti a…..
dRiver 2013.04.11 09:29:00
Válasszuk ketté a dolgot. A legnagyobb együttérzéssel gondolok a Páva-családra, nyilvánvaló, hogy mostani napjaik végtelen keserűségben telnek. Az utcán megtámadott lány talán soha nem fogja kiheverni a lelki sérüléseket.És éppen abban a városban történt ez a támadás,…..
dRiver 2013.04.08 19:51:55
Nyolcezer szerencsés kiválasztott kezdhette meg néhány napja a Google új fejlesztésének tesztelését. A Glass Explorer-projekt célja a felhasználók bevonása az új technológia jövőjének a formálásába. Bár még nem tudni, hogy számíthatunk-e az eszköz széleskörű…..
Láttátok A Blair Witch projectet (Ideglelés)? Meg a többi kézikamerás "amatőr" dokumentumfilmet, ami igazából mégsem annyira amatőr, de legalább 4-en meghalnak benne, senki nem tudja, hogy miért, és a végén egy nő, és egy fekete férfi (vagy legalábbis egy nő, meg valaki más)…..
Na, melyik a legsikeresebb magyar fejlesztésű videojáték? Neeem, nem az Imperium Galactica. Nem is az Impossible Mission II. És nem is a Stormregion valamelyik második világháborús stratégiája. Hanem egy Sega Genesisre készült program, az Ecco the Dolphin. Az Eccót a Novotrade…..
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
dRiver 2012.08.11 19:58:37
@Mókusokkaltáncoló:
Sajnos az a jobbik eset lenne ha fizetnék őket, de nem...
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
RÖVIDHÍRIgazságosabb, arányosabb és méltányosabb közteher-viselési rendszer alapjait kell megteremteni a személyi jövedelemadózásban. Ösztönözni kell azt, hogy az emberek minél magasabb bejelentett jövedelemmel dolgozzanak. Ezért a Nemzeti Boldogulás és Legfőbb Jóság…..
dRiver 2010.11.12 10:42:49
@Lrdx:
Szerinted a rohadék tetves ingyenélő magaspozicióban (pl minisztérium) lévő "dolgozók" szerinted többet dolgoznak (termelnek) mint egy tanár?
Ez az egész kibaszott "adócsökkentés" egy rohadt gusztustalan lépés, mondom ezt aki szintén jobban fog járni vele ha megvalósul.
A faszért nem lehetett azt csinálni hogy a két kulcsot arányosan lecsökkentjük és akkor mindenki jól járna és kuss lenne, ehelyett aki eddig is szopott mert kevés volt a fizetése az még kevesebbet fog kapni aki meg állambácsitól felvette a komoly fizetést a komolytalan melóért az röhög a markába...
Anyátok picsáját kedves politikusok, narancs vagy vörös kurvára mindegy....
Csak a tisztánlátás végett, informatikus vagyok, jó fizetéssel, saját vállalkozással de amikor azt látom hogy a befizetett adómat ez a geci banda tovább lopja akkor rohadtul felmegy a pumpa!!!!!
dRiver 2010.11.12 10:55:35
@iPmuP:
"Az ország tele van lehetőségekkel csak sírás helyett tenni kéne. Lehet hogy 10-12 órákat kell beletenni az elején de el lehet érni egy kényelmes szintet. "

Igen, főleg úgy ha mondjuk állami megbízást "nyersz" el... és akkora gellert kap a vállalkozásod, az lenne a művészet hogy abból a pozicióból nem prosperálnál.

Egyébként érdekes ezt mindig olyan emberek mondják akiknek az élettörténetét nézve csak kiderül hogy egy adott ponton volt egy külső tényező (hívjuk ezt kurva nagy szerencsének, ismerősnek, akárminek) ami egy adott ponton
megdobta a vállakozást ami egyébként csak pangott volna...

Tudod a faszom ki van azzal hogy folyamatosan próbálok pályázni (mivel nem tudok több pénzt beletenni a vállakozásba), de kurvára felbaszzák az agyamat amikor az elutasító határozatban az áll hogy nem innovatív amire pályázunk, előtte változatlan műszaki tartalommal azt írják hogy túldrága...
az, anyátok picsáját rohadt korrupt tetves bagázs...
Örülök hogy neked sikerült, csak ebből kurvára nem azt a köveztkeztetést kellene levonni hogy más nem dolgozott annyit mint te...
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
dRiver 2009.08.17 16:21:41
@Szibarita:
"Az allam sehol sem ker olyan helyfoglalasi dijat egy fesztivaltol, mint egy hotdogarustol, es mondjuk a Hyde Parkban is vannak 2-3 napos koncertek (evente asszem 3), megsem hallottam soha senkit rinyalni, hogy nem lehet miatta aludni a Park Lane-en"
Eljutottunk a Sziget-től a Hype Park-hoz... gratuálok...
dRiver 2009.08.17 16:29:17
@Szibarita:
Te nem figyelsz,
nem irtam azt hogy kapott x100Mft-t a Sziget!!!!!!!!!!!!
Azt mondom hogy jelenleg PUSZIRA adnak állami támogatást mindenre, beleértve a fesztiválokat is, de az is támogatás hogy nem kérnek helyfoglalási pénzt amit elvileg lehetne...

"Mi az a rendezveny, ami potencialisan akar csak 100 millio Ft-ot hozott volna Bp-nek, ha nem rendeznek egy heten keresztul Szigetet?"
Ebből az derül ki hogy rendelkezel olyan adattal hogy miszerint a Sziget több száz milliót hoz BUDAPESTNEK! azt nem vitatom hogy ez hoz ennyit de nem Budapestnek... :))))
dRiver 2009.08.17 16:31:31
@Szibarita:
"Baromsag, a legjobb cegek szinte semmi profitot nem termelnek akar evtizedekig. Tuljutottal a kozepiskolai mikron? "
öööööö..... miről maraadtam le??????????????