Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pibi

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foltozgatás vagy újraszabályozás, avagy mi az a ”baseball szindróma”? 2010. június 18-án a Lovasok.hu oldalon felhívás jelent meg a Galopp Versenyszabályzat (GVSZ) korszerűsítésére. A hazai galopp versenyló tenyésztőket képviselő egyesület a Nemzeti Lóverseny Kft-t…..
 A május 30-án megjelent Turfból megtudhattuk, hogy Overdose kiváló állapotban van, és nem valósak azok a híresztelések miszerint kiújult patairha-gyulladása, mint ahogy az sem, hogy most egy másik lábán jelentkeztek a betegség jelei.Arról viszont nem lehetett olvasni, hogy…..
Molnár Kata Orsolya, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. humánpolitikai igazgatója megkeresésünkre a következő tájékoztatást adta:Holnap kerül sor a a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács ülésére, amelyen a két lóversenyvállalat ügyvezetői posztjainak kérdése is napirenden…..
A jövő egy világszínvonalú lovas-, verseny- és oktatási központ, ahol helyet kap galopp, ügető, fogathajtás, díjugratás, díjlovaglás, lovastorna, military, azaz valamennyi lovas szakág, és a több tízezres tömeg is a…..
A Magyar Nemzet Online nyománA feljelentés adatai szerint a lóversenypálya bővítési munkálatai vetették fel a bűncselekmény gyanúját, amelyre még 2006-ban írt ki pályázatot az NL Kft. A lapunk birtokába jutott iratok szerint a versenyt a XVII. kerületi bejegyzésű Big-Best Bt.…..
Párizs, Harry’s Bar, üres asztalok, senki nem ül le, ez egy amerikai bár, a vendégek a pult körül tolonganak. A második sorból előbb-utóbb bekerülsz a belső körbe. A jobb karomat én is feltolom a bárpultra, könyöklésre pont jó magasság, nehezen fészkelem be magam, szemben…..
Pibi 2009.08.21 16:09:40
Az egyetemen marketing szakon végeztem. A tananyagot csak akkor tudtam megjegyezni, ha értettem a lényeget. A szakkifejezésre pontosan nem emlékeztem, csak a jelentésére általában. Azt tudtam, hogy ez a vásárlási döntés utolsó szakasza, ebből indultam ki és így találtam meg a…..
Pibi 2009.08.18 20:00:52
Bevállalod? Pályázati kiírás 2009.07.20 14:32:00
Bevállalod?A litera tehetségkutató novellapályázata az Olvasóliget programsorozat keretében Itt a nyár, elindult az Olvasóliget című programsorozat. Strandon, parkban, ligetekben, tenger- és folyópartokon, napozóágyban hátradőlve, koktélt kortyolva, gyékényen, kerti székben…..
Pibi 2009.07.27 17:31:39
@.:wendy:.: a maximum 3000 karakter csak kb?
Chris-Tian: Szerelmes vagyok minden nőbe című szövege szemlátomást több. Csak miheztartás végett érdekel. üdv. pibi
Szerelmes vagyok minden nőbe. Hogy ez minden férfival így van-e, nem tudom. Próbáltam ellenállni, és magyarázatokat keresni, végül, arra jutottam, hogy ez egy ősi, férfi-létemmel összefüggő dolog, és akárhogy is szépítjük, tény. Amíg világ a világ, ezen tényen változtatni…..