Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Setzer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Setzer 2013.04.25 19:42:43
@Kovács Béla váltóőr: Teljesen igazad van. Ez a "michel" egy idióta.
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Setzer 2012.11.18 16:28:56
@albino combino: :DDDDDDD
Oké, elértük a Nirvánát. Tamás képe egyszerűen minden apró részletében tökéletes (ahol a tökéletes alatt azt kell érteni, hogy sokkolóan szar (ahol a szar alatt azt kell érteni, hogy annyira rossz, hogy az már jó (ahol a jó alatt azt kell érteni, hogy fájdalmas))).…..
Setzer 2009.12.27 09:35:54
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
1989 augusztusa a páneurópai pikniken kívül két dolog miatt is emlékezetes volt. Az egyik, hogy ekkor tartottak negyvenegy év után először Szent Jobb-körmenetet. A másik, hogy ekkor volt a melltartó feltalálásának 100. évfordulója, a melltartót tudtommal nem konkrétan…..