Regisztráció Blogot indítok
Adatok
In Time

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háttérinfók mindenkinek, aki okosabb szeretne lenni, mint egy ötödikes, mint az internetes hozzászólók 90 százaléka. (Előrebocsátom: ez nem túl nehéz feladat.) [Az előzmény, amelyről már mindenki tud: tegnap délelőtt a Germanwings német fapados légitársaság…..
Deep Purple @ Papp László Budapest Sportaréna, 2014.02.17. Van a Treme című sorozat. Nem tudom ki látta, de aki nem, az azonnal pótolja, zseniális. Ebben a különböző történetszálak mellett rendkívül nagy hangsúlyt kap a New Orleans-i zene. Állandóan valami koncertet lát az…..
In Time 2014.02.18 10:26:23
Aki ismer tudja, hogy kb. 14 éve vagyok Telenor előfizető, sőt, másfél évet le is húztam ott, mint supportos és tesztelő. Soha nem voltam és soha nem is leszek vele teljesen elégedett, de mivel itthon olyan a mobilkartell amilyen, ezért tökmindegy, hogy a 3 szar közül melyiket…..
In Time 2013.11.25 14:46:00
@Tomi from Space: ha tudod, hogy user error, akkor miért tetted ki ezt a posztot?
Amúgy én is Telenoros vagyok (20 éve, de mellette egyéb okból volt Vodafone és T mobil is), de nem ugrom be az első csábító szóra. Van Családi csomag, régebbi Okos tarifa 180 (nincs VoIP korlátozás), Hypernet Activ mobilnet előfizetés (itt sincs VoIP korlátozás) mindent a megfelelő időben és helyen használva nincs különösebb problémám.
Fikázás helyett, egy Mea culpa azért helyén lenne.
További sok sikert a kommunikáció világában.
Egy ismerősöm kérdezte, hogy mit szólok „a debreceniek legújabb alkotásához?” Mivel nem értettem, hogy milyen „alkotásra” gondol, megmutatta nekem Gruska Imre írását, amely a vagy.hu-n jelent meg. Az írást jegyző Gruska azon akadt fenn, hogy a DKV új…..
Az Androlib, az internetes folklórnak hála, ma felbecsülhetetlen szolgálatot tesz drága olvasóinknak: egyetlen képpel választ ad ideges rokonok, családtagok kérdésére. Ezt kellene mind benyomni a hátizsákunkba, ha nem lenne nálunk okostelefon. (Ismeretlen művész alkotása, ha…..
In Time 2012.12.12 13:32:34
Az okostelefon, az ember legnagyobb erényét, a gondolkodást öli meg. Na meg persze az emberi kapcsolatokat.
Vagy valami ilyet szeretnél:
www.youtube.com/watch?v=2U161KffNNQ
Ez a fogyasztói társadalom része, a fogyasztás érdekében, felesleges igényeket generálni.
Mondom én, aki a technika bűvöletében él.
In Time 2012.12.12 13:35:09
@ZF2: Nem tudom milyen eszközről írsz, de egy helyesírás ellenörzőt használhatnál!
In Time 2012.12.12 14:03:49
@ZF2: Talán Opera Desktop Browser?
Kicsit aggódva írt nekünk Gyuri, mert egy olyan "megállni tilos" táblát talált, aminek értelmezése jelen állapotában kérdéses. Szerintem a kis kiegészítő jelzés csak el lett fordítva és a lépcső előtti járdaszakaszra vonatkozik, ahol a fehér Opel is áll. Az már tényleg…..
In Time 2012.03.02 14:17:56
@horex: A Clark Ádám tér csak akkor lett körforgalom, amikor divat jött ez a közlekedési megoldás. Az nem az ős körforgalom, mint anno a Zalka Máté tér se, ami ma már a forgalom se úgy megy, meg a neve se az. A Marx téren volt, de pontosan meg határozni már én se tudom, még a felüljáró építése előtt megszünt.
In Time 2012.03.02 12:51:04
@Avatar: Hát igen, ahol nincs Demszky karó (parkolás gátló oszlop) letéve, akkor ott megállunk, mivel a táblákat nem ismerjük, de inkább nem is nézzük...
In Time 2012.03.02 13:37:11
@Avatar: Kedvencem még a halszálkában való parkolás. Senki se foglalkozik a kocsija hosszával. Csak az számít, hogy az eleje jól álljon. Pl. XI. Lágymányosi utcában csodálom hogy tud elmenni egy nagyobb jármű, mondjuk a kukás. Arról meg szerintem nagyon kevésnek van fogalma hogy a kétoldalt parkoló autó között 3 m távolságot kellene hagyni. Több kerületben már a közút kezelője se tartja be.
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
In Time 2012.02.08 13:40:16
@Frengi: dolgozni=munkát végezni
ha ráérsz, akkor nem végzel munkát, azaz nem dolgozol. Ergo készenlét nem egyenlő a munkavégzéssel.
A munkanélküli menetelőknek nincs munkájuk, de még sincsenek készenlétben, mert ha készenlétben volnának, akár azt is mondhatnánk, hogy dolgoznak, viszont akkor nem lennének munkanélküliek.
Szerencséd hogy nem közöttük élsz!!!!!!!