Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeime

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
Zeime 2009.08.04 14:41:45
@OmegA404: Mert a cigányok nem gondolkoznak a holnapon, mert tanulatlanok és emiatt buták és szűklátó körüek, de én ugy gondolom, hogy ez csak a környezetük miatt van ahol felnőnek, ahol szégyen ha tanul, dolgozik .számkivetett lesz és mivel a magyar ember nem fogadja el, ezért szépen vissza megy a sorba a testvérei közé.
Zeime 2009.08.04 14:55:01
@newtehen: miért is elkpézelhetlen?Talán többre tartod magam?
"Mert értelmes hülye viccet már hallottam. De ennek még értelme sincs"Boncz Géza  Ismét magyar terroristák tűntek fel a sajtóban, és habár  dicső kormányunk és rendőrségünk e témában lezavart színjátékával jobban ég, mint anno a Reichstag, kis hazánk…..
Filmdroid Brüno 2009.07.30 01:05:00
 Cohen a vizuálkurvaSacha Baron Cohen (Ali G, Borat) új filmjét/karakterét, a Brünót senkinek nem szükséges bemutatni, aki kicsit is online volt az elmúlt hónapokban. Cohen minden csatornát kihasználva kampányolt egészen agresszíven - egyeseknél már valószínűleg csömört…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Zeime 2009.07.29 13:00:18
Mindennel egyetértek.F1 egy nagy talicska Sz@r!A pályák mintha direkt úgy lenének tervezve, hogy ne lehessen előzni, csak taktikázni a boxokban stb..
MotoGP párszor néztem eddig de mindig nagyon izgalmas volt.Utolsó körben elozgeti egymást az elso két versenyző aztán valamelyik az utsó kanyarban benézi és repül hát az nagyoon duurvaa!