Regisztráció Blogot indítok
Adatok
copass

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nép beszélt. Két hete tartották meg az amerikai választásokat, de még mindig nincs hivatalos eredmény. Sőt. Hirdessen bármit a mainstream média. A valóságot máshonnan tudhatjuk meg: a fogadóirodák még nem fizetnek, még mindig 9%-ot adnak annak arra, hogy végül Trump győz. Nem ez az első…..
copass 2020.11.22 14:06:26
@A kiló nem százat jelent.: átfutottam. az is túlzás volt részemről...
szavazóautomata hekkelés. egek!:D
milyen "súlyos szabálytalanságokról" beszélsz? semmilyen bizonyíték nincs rá!
felfogod ezt a mondatot egyáltalán hogy mit jelent ez?!:D
bíróság márpedig csak ezt veszi figyelembe: alá tudja támasztani bizonyítékokkal az állítását? öööö az nincs, de szerintem csaltak....na akkor takarodjon innen.
az nem bizonyíték hogy megugrottak a számok, akkor kezdték el feldolgozni a levélszavazatokat. azok beérkezési határideje meg minden államban más, trump meg tudja hogy az ő szavazói nem fognak levélben szavazni. mert szarnak a covidra annyira ostobák, megyek én emberek közé trumpgyűlésekre...
Jó. Biztosra nem mondom, de az a minimum, hogy szembemenjünk a mainstream média által sulykolt közvéleménykutatásokkal: Bidennek esélye sem kellene, hogy legyen. Merjünk nagy Amerikát álmodni: 10 ok, amiért Trump fog győzni — vagy legalábbis, amiért lehet, hogy győzni fog minden előrejelzés…..
copass 2020.11.09 09:47:01
@A kiló nem százat jelent.:
"Trumpot hányszor gúnyolták?" nem nehéz, mert nyilvánvalóan egy pojáca.
van egy olyan érzésem, hogy a republikánusok nagyon megfogják gondolni hogy kit fognak legközelebb indítani. de az biztos, hogy nem trump lesz.
az milyen már, hogy a saját pártod elhatárolódik tőled. több csatorna leállítja az elnöki beszédet, mert hülyeségeket beszél? Four Seasons Total Landscaping megvan?!:D
pbs.twimg.com/media/EmO7WgMVcAADe2e?format=jpg&name=large
copass 2020.11.09 11:22:49
@A kiló nem százat jelent.: egy ország elnöke ne figurázzon ki senkit.
de úgy látom neked mindegy mit mondanak, te is ugyanazt hajtod ami beragadt nálad.
copass 2020.11.09 12:02:51
@A kiló nem százat jelent.: ja hogy mindig így reagál, akkor rendben van!:D
nagyon nincs rendben, ez sérő az összes sérült emberre nézve.
sokra ment a rekord voksokkal, amiben azért én kételkedek egy picit hogy mennyire tükrözi a valóságot.
trump a múlt. mondhatsz bármit mellette, senkit nem érdekel már mit akar.
leváltása után majd előveszik hogy akkor hogy is voltak ezek a trump hoteles utak mr.trump?
Négy szendvicsbár, egy pizzéria: Szabó Tibor magasra tette a lécet vendéglátósként. Kifaggattuk, érdemes-e vállalkozni, mennyire megszállottja a pénznek, és kiből válhat sikeres üzletember? Mint megtudtuk: sokan inkább maradnak a komfortzónán belül, pedig a sikernek nem bonyolult a receptje. Miért…..
Pár hete láttuk a közösségi vásárlásnak mondott dolog bemutatkozását a Cápák között elnevezésű befektetőkereső műsorban. Már elsőre sem tűnt értelmes üzleti modellnek, nem is támogatta senki, de mivel a műsor miatt sokan letöltötték, ezért utánanéztünk, hogy mi is ez. Két típusú dolgot találtunk, a…..
copass 2019.05.05 22:08:47
@nemmondod?: most még így van (kell a reklám) , de ez csökkenni fog idővel.
a gondom az hogy függővé tehetik az embereket, mint ugye minden szerencsejátéknál megvan ez a kockázat. de itt még rá is tesznek egy lapáttal hogy itt vásárlási kedvezményt kapsz hiába veszítesz. tehát ugyan mi bajom lehet, hát levásárolom. de nem....
copass 2019.05.10 18:20:19
@Joe Allyos: nem számít milyen nyelveterületre van fejlesztve.
Magyarországon magyar nyelven kell tájékoztatni mindenkit. akár tetszik akár nem. adatkezelési tájékoztató? gdpr?
ez nem pesszimizmus, ez a törvény. hiszékeny embereket könnyű megvezetni a nagy nyereményel, meg pár hangzatos maszlaggal.
copass 2019.05.10 18:28:30
@nemmondod?: itt a vesztesekkel van a probléma, mert megunják és kilépnek a francba. persze így a "kedvezményük" az kuka, megy a nyereményalapba. márpedig előbb-utóbb ez befog következni, mert a marketplace túlárazott termékeit senki nem fogja megvenni.
1 dodóért megnyerhetem, vesz a franc bármit is. tehát onnan semmilyen bevétel nem lesz.
ezek mindíg így buknak be: mindenki befizet hogy nagyobb legyen az esélye, páremberke nyer. egy darabig fut felfelé és a végén amikor már senki nem fizetbe semmit, hanem 1dodo és kilép utána. na akkor összeomlik a kártyavár.
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a Punishert. Ő megöl, bazdmeg. A Punisher első évada szerintem messze a legjobb Marvel sorozat volt a Netflixen, imádkoztam is, hogy ne kaszálják el, egyelőre sikerrel, mert, mint a Gyalog galoppban a vár, egyelőre áll, és január 18-án jön a második kanyar…..
Mottó: "D70-el egy ló is tud jó képet csinálni." - hoppjuliska kommentelő, napjainkban. Reagáló indulatcikk következik, melyben technológiai értékítéletek és nézetek csapnak össze egy kedden megjelent blogposzt kapcsán, esetleg durva nyelvezet is előfordulhat (most kezdtem írni…..
copass 2018.08.30 22:22:19
Bejutott az America's Got Talent tehetségkutató műsor elődöntőjébe egy siket énekesnő, aki 18 évesen veszítette el a hallását. A zsűriben ülő Simon Cowell televíziós producer azt mondta, hogy a 29 éves énekesnő előadása "az egyik legmegragadóbb" dolog volt, amit valaha látott és hallott...
copass 2018.06.27 16:44:20
@Sulopest: félig, nem ugyanaz a kettő.
Futó hibák szerintem Szerintem az első hiba már a pályára vagy más futóterepre érkezéskor megtörténik. Amikor azt látom, hogy valaki elsétál a pályára, majd elkezd nyújtani, akkor szívesen odaszólnék, (de persze sosem teszem) hogy barátom, most többet ártasz a testednek, mint amennyit használsz.…..
Kritizátor Az ezerarcú Tom Hardy 2017.08.12 15:00:00
2010-et írtunk, amikor a Christopher Nolan rendezésében készült Eredetet bemutatták a mozikban. Nagyjából ehhez az eseményhez köthető Tom Hardy hírnevének és népszerűségének robbanásszerű növekedése. Elismertségének mértéke és a rajongók szeretete azóta sem lankad,…..
copass 2017.08.13 12:36:18
Először beszél őszintén a Bocuse d'Or döntőjén, Lyonban átélt érzelmeiről Széll Tamás, aki egy most bemutatásra kerülő dokumentumfilmben elmondja, mennyire nehéz volt lepleznie csalódottságát, és hogy örökre lesz benne egy rossz érzés a verseny miatt. Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata,…..
Mindig kíváncsian követem egy-egy podcastadásunk utóéletét, de ezúttal kicsit tartok is tőle - ugyanis a Philosról lesz szó, ami érzékeny pont a magyar játékfejlesztésben. Beszéltünk már a Checkpointban volt novotrade-esekkel, Digital Reality-alkalmazottakkal, magányos C64-hősökkel, éppen…..
copass 2017.03.30 09:46:51
@.DnP.: screamer 4x4 elég jó lett!:D
Sok felnőtt el sem tudja képzelni, hogyan kell felépíteni egy 3D nyomtatót. Fejlesztői csomag nélkül pedig végképp nem. A tízéves amerikai Andi Shievitz és Mallory Moser számára viszont kihívást jelentett, és sikeresen meg is birkóztak vele. Mindketten vállalkozó szellemek,…..
copass 2016.09.20 09:05:25
Az esküvői fotós kiválasztása nagy dilemma, hiszen nyilván Te is olyan képeket szeretnél nézegetni egy életen át magatokról, amiken jók a fények, élesek a kontúrok, ötletesek a beállítások és a legelőnyösebb arcotokat sikerült lencsevégre kapni. Ehhez pedig nem elég a…..
copass 2016.09.16 15:47:05
@tgyapa: persze legjobbak...hogy lehet bemozdult képet lőni egy pózoló párról hah?!:D
www.vdartphoto.com/uploads/gallery/normal/201509/Ani_Gyuri_wedding_retus0077_jpg.jpg
Filmrajongó Regardez (2016) 2016.09.12 12:22:51
Korábban még sosem gondolkodtam el azon, hogy mi lehet a célja egy rövidfilmnek? Talán elsősorban az, hogy felhívja a figyelmet az alkotóira, a benne szereplő színészekre, és esetleg megnyissa az utat egy egész estés mű felé. Így született például a szerintem lenyűgöző Whiplash; de említhetném akár…..
Csodabogár Az IMOLa Társas- és Szerepjáték Táborban számtalan régi és új társas fordult meg tíz nap alatt, ám ennek legnagyobb sztárja a társasjátékok közül egyértelműen a Scythe volt. Ha nem volt valamilyen fő program, akkor mindig ültek mellette legalább öten, és több órán keresztül, sokszor…..
copass 2016.09.08 07:53:45
@Bohócnok: ilyen minőségben te nem nyomtatsz 3d-t....
Egy friss kutatás is megerősíti, amit alighanem mindannyian tudunk: nem jó későn, a lefekvés előtt vacsorázni. Ennek oka azonban nem az, hogy akkor rosszul alszunk, a veszélyek ennél sokkal nagyobbak...
Régi játékokat emulátorban újraéleszteni sokszor macerás (illetve a konzolos kényelemhez szokott gémerek gyakran lusták egy DosBoxot indítani), erre megoldás az az egyre gyakoribb törekvés, hogy lelkes emberek összecsomagolják a romot az emulátorral, valami önindító formában összehozzák, és onnantól…..
copass 2016.07.14 07:43:36
@Komojtalan: gugliba beír szerzői jog elolvas meglepődik
Hát hiába van szép új stúdió, csak ki kell azt még tapasztalni. Az eheti Checkpoint-adásban Grath valamiért háttérzúgást kapott csomó helyen, pedig semmit nem csináltam másként, mint korábban (tehát csakis ő cseszhetett el valamit). Amit tudtam, kiirtottam, de pár helyen benne maradt, nézzétek el…..
copass 2016.04.11 10:55:43
(Akkor is olvasd el, ha nem szoktad hallgatni a podcastet! Köszi!) Eltelt két hét, újabb Checkpoint Mini jön, és mint két hete írtuk, ezentúl próbálunk azoknak is a kedvére tenni, akiknek a podcast műfaja annyira nem fekszik. Vagyis minden Checkpoint Miniben megénekelt játékról lesz pár bekezdés…..
Most volt ugye 25 éves a Street Fighter II, szépen meg is emlékeztünk róla (és még mindig lehet könyvet nyerni!), de jövőre szintén negyed évszázados lesz a másik nagy verekedősjáték-széria, a Mortal Kombat. Nem húzta addig a lenti videó attrakciója: 24 év után derült ki, hogy milyen titkos menük…..
Aki nézi a nálunk Agymenők címen ismert sitcomot, tudja, hogy amikor Sheldon, az egyik főszereplő beteg, akkor énekelni kell neki, mégpedig a Soft Kitty című dalt, szépen. Emiatt fáj most a sorozatot gyártó Warner Bros. és a CBS feje, ugyanis egy Edith Newlin nevű tanárnő lányai…..
copass 2016.01.01 14:50:48
Úgyis mindenki kirakja, engedek a kortárs nyomásnak: megjött a júniusban bemutatandó Warcraft-film első trailere. Először videó, aztán kommentár. Hát izé. Nem estem hanyatt tőle, de még hasra sem. A szöveg olyan, mintha egy kamasz írta volna, miután elolvasta a Random…..
copass 2015.11.07 12:20:41