Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doc Holliday

3 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dopey beszállt a hajbizniszbe. Mindenkinek nehéz, na...
Doc Holliday 2015.02.12 19:11:16
Mára teljesen követhetetlenné vált a kispesti szappanopera. Mivel mi is felelősnek érezzük magunkat Cordella távozásában, kötelességünknek érezzük egy rövid teszttel segíteni, hogy mindenki eldönthesse, ki lenne ebben a szerepjátékban. Kérjük, kérdésenként az Önre…..
Annyit segítek, hogy életének abban a szakaszában kúrta meg a legtöbb gruppie-t, amikor hosszú hajjal, rikító göncökben, ronda nőnek sminkelve énekelgetett mindenféle faszságokat frontembereskedett..
Doc Holliday 2015.01.22 12:04:18
A minap (tegnap) kicsit bepivóztunk az Andrissal, és feltolultak az emlékek, az érzelmek, meg némi Sklepni-maradék. Beszéltük, hogy lesz itt ez a karácsony, szép lesz, mint mindig, aztán de jó lenne. Megint kicsit együtt lenni, mint a régi szép időkben. Mindenkinek annyi baja…..
Doc Holliday 2013.12.12 09:46:39
Mivel a jó öreg Tél Tábornok, mint a Halál 50 órája opusz Hässler ezredese, még egy utolsót mordult e hétvégén, ha nem is az Ardennekben, de a Kárpát-medencében, mindez a közismerten nívós hazai fodball-infra-állapotok következtében egyet jelentett a fordulóelmaradással.…..
Szeretném, ha 2013 olyan lenne, amilyennek szeretném......hogy valahogy egy igazán jó év legyen, megőrizve az elmúlt esztendőkből a jót, és elhagyva a nem jó dolgokat......ilyen persze úgy sincs, de azért én szeretném...így például: (sajnos azóta negatív update)...szeretném,…..
Volt itt ez a Wekerlei Napok szeptember elején, amit mi (joggal) csak WFK-ünnepnek szoktunk hívni. Atesz sokszor sok posztban megemlékezett már ezekről a jeles napokról, de most egy igazán ízletes falat következik az idei mulatságról. Történt, hogy vasárnap este úgy nyolc óra…..
Doc Holliday 2012.10.16 10:33:24
...mikor kiléptem a kapun, a Pukecz még nagy sebbel-lobbal tolta fel-s alá Uddailkát a kocsijában, akinek aludnia kellene, de felajzotta a láncfűrész sivítása. Merthogy ma fát aprítottunk, a Pukecz már csak ilyen, ő mindig pörög valamin, ha nincs meló a palláson, hát kitép…..
 A Wekerle-telep neve sok kisgyermek számára még ismeretlen fogalom, de létezik egy Kabócza, aki - ugyan játszóterek segítségével tájékozódik a világban - a Határ útnál irányba állítva biztosan felismeri a Wekerle-telep közepén elterülő jóféle Kós Károly teret.Igaz,…..
Hogy is írja Vörösmarty? "Ez jó mulatság, férfimunka volt"? Igen, ez a mondat remekül illik a mostani kertrendezős hétvégére. Szombaton monstre ásás a kertben és az utcafronton, ma talajrendezés, fűmagvetés, taposás, öntözés. Majd zárásként egy jó Wekerle Napok. Régen…..
...az ősz, igen, ennek örülök ennyire, amire nem gondoltunk volna évekkel ezelőtt, amikor az ősz, a szeptember a nyári szünet végét jelentette, igen, valaminek a végét, ami mindig rossz érzésvilágot ültet a lélekre- főleg ha az a lélek még fiatal. A nyárvég pont ilyen cezúra…..
Május 9, GyőzELEM napja, tudjuk, mindig meg kell hallgatnunk e remek hasonlatot old Kupecz barátunktól. Ma azonban megelőzzük és az alábbi cikkel kedveskedünk neki, ami pont egy 1945. május 9-i Berliner Tageblattból származik, és Doki egyik távoli szellemi elődjéről…..
Retro pénteket mi követhet más, mint retro szombat, és itt bizony a retrósági skálán méginkább kilengett a mutató. A délvidéki monumento-császárok érkeztek ugyanis egy délbudai új rockklubba, a mai füllel kissé pofonfa-díjas nevet viselő Zúzda-rockkertbe, és hát ilyen már…..
Az egész úgy indult hogy 2012.03.29-én egész nap nyaggatott a Doki, hogy az előző napi Pivózáson felbuzdulva kísérjem el üveges Nagyárpit (azaz Sklepnit) venni otthona. Kell belé a futás után. Mivel a pályázat leadást eltolták a délután folyamán, nagy nehezen rábólintottam.…..
Doc Holliday 2012.04.04 12:53:15
Elveszítette a "Kishombár" megnevezést Vegyélvissza, a WFK ipari formatervezője. Ma hajnalban ugyanis megszületett a Doktor és Doktorné, azaz Elemér és Zsuzsi kislánya, a WFK első, születésétől kezdve tagsági igazolvánnyal rendelkező  czukkinája. Az MTI és a WFK…..
...valahogy ilyen:..
Doc Holliday 2012.03.08 11:07:10
Itt van, bizony! Még nem harsány, még nem sziklaszilárd, de azért már beköltözőben van Wekerlére: A TAVASZ. Kedd este még támadott egyet az ostoba, megkeseredett tél, hóval öntözve utoljára a széles platán-övezte sétányokat, kis közöket és felújított parkocskákat a…..
Egész napos városfejlesztési elemzések és statisztikák (és lózungok) gyártásában igencsak le tud merülni az ember - pihenésképp a zombisodó agynak keresve sem találhatnánk jobb megoldást egy válogatott meccs kapcsáni TVnézős héderezésnél. Egy jó nemzeti tizenegy. Legjobb. -…..
Igazi, csípős február volt, nem olyan, mint amilyennek a mostani 29.-e ígérkezik. A délutáni esőcseppek után maradó nedvesség visszatükrözte a körút fényeit, amint az esti szürkületben a két fiatal srác egymás mellett, vállvetve haladt a Nagykörúton. Kb. egymagasak voltak, az…..
Doc Holliday 2012.02.29 09:50:02
A WFK ezúton is köszönetet nyilvánít Fényes Tominak, aki áldozatot mutatott be az informatika isteneinek, így azok megengedték, hogy kikerüljön a saját fejlécünk a blogra! Továbbá köszönet a tegnapi focin produkált föld-levegő rakétáért, ami az ellenfél kapujában landolt!..
Doc Holliday 2012.02.22 10:38:42
@Tomi: Köszi itt is :-)

@Wekerlei Gyöngéd Barbár: :-D tudok olyat akinek szükségelenne pár galambra. nemhiába. van aki eregeti, van aki lövöldözi :-D
Jubileumi, 10. Tavaszünnepére készülhet idén a WFK geográfus frakciója. A szép hagyományról tavaly már írtunk, e mostani poszt inkább kérdésfelvetés, közvélemény-kutatás. Hol legyen kivitelezve az idei szeánsz? Miközben a tavasz még fényévekre, az egyszeri posztoló minden…..
labdabiztos A legnehezebb szakasz 2012.02.07 17:19:00
A hideget harapni lehet, a koszos, taszító latyakká változott hómaradvány porzik a kocsik kerekei alól, miközben a szűk utcán csapatok nagy hévvel az enyhet adó söröző felé. A bárpulthoz érve már kérem is ki a morvaföldi pincesöröm - hiába a név puhl-i mélységekbe zuhanó…..
Wekerle-telep messze van Máriaremetétől. Igaz, a távolság tüzelőszállítás esetén negyven perc alatt letudható még egy plafonig fával megrakott családi autóval is, de egy tömegközlekedési hazajutás bizony éjszaka kitehet két órát is. A Wekerle-telep viszont a Nagy Geográfus…..
...szereti a gombfocit! Tegnap előtti posztunk még csak amolyan paródiába oltott stílusgyakorlat volt, ám ma kapok Bandi Bától egy mailt, benne e csatolmánnyal. Elolvastam, tetszett - hogyne tetszett volna, hisz arról a hobbiról ír, ami a foci Kispestje, a zene Dark Tranquillity-je, az…..