Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrTotheee

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reklámokkal kapcsolatban gyakran merül fel az a vád, hogy teljesen haszontalanok, és anélkül telepednek rá az életünkre, hogy bármit is adnának cserébe. Azon túlmenően, hogy ez inkább csak egy hangzatos frázis, akadnak néha olyan reklámok, amik már a jellegükből adódóan…..
MrTotheee 2011.01.26 12:35:17
@Bajnok: no, ebben tutira van valami:) nem is értem, hogy ilyesmi miért nem kapható.
Ennél nincs jobb pillanatnyilag az interneten, arany Himmel-díjat adnánk a Film+-nak azonnal.   ..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
MrTotheee 2011.01.17 14:13:02
Az Audi csak nem nyugszik, és továbbra is megmarad a minden konkurensbe belekötő márka szerepében. Korábban, az R8-assal a Ferrarinak mentek neki, és a nagy rivális fellegvárában, Maranellóben forgattak egy eléggé támadó reklámot, a BMW-vel vívott plakátadok-kapok pedig már…..
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..
Mit várhatunk el a világ legjobb reklámjától? Jobban megnevettet bennünket mint a NMHH Ice-T dalszöveg-fordítása? Hevesebb érzelmeket vált ki belőlünk mint Schmitt Pál újévi beszéde? Ez sem rossz, de mi van ha valami hasznunk is származik belőle? Éppen erre jutottak a Carlsberg…..
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
Látványos, vicces és szórakoztató infógrafikát készített karácsonyi üdvözlőüzenet gyanánt az iGO navigációs szoftver készítője, a magyar NNG. A képen a Mikulás föld körüli utazását illusztrálják számokkal. A grafika szerint a Mikulás december 24-én, este tízkor kezdi…..
Mondjuk kevés emberről készült egész estés játékfilm, és kevés embernek van annyi információja a világ netezőiről, mint Zucknak. Ráadásul az év munkahelyét is létrehozta. (+1 Immár a cset is benne van az androidos Facebook-appban.) Pedig Julian Assange az év végére nagy…..
MrTotheee 2010.12.16 16:45:24
@waldorfbalcon: persze,lehet ebben is valami, de akárhogy is nézem, nem semmi, amit összehozott ez a pimaszul fiatal srác.
Posztunkban az év legfontosabb reklámjait, kommunikációs történéseit mutatjuk be Angliából. Következik az „Always a woman” című imádott reklám, a mindenütt körülrajongott Old Spice szpot, valamint a Foster’s, mely feltámasztotta a klasszikus brit komédiát.…..
Hatásosan elborzasztó kreatívokat készített a thaiföldi Chuo Senko a Sanzer kézfertőtlenítő és -hidratáló gélnek. Az ügynökség koszos kezekkel helyettesít mindent, amit naponta megfogunk, így az ajtófogantyút, a metrókapaszkodót, és retkes ujjakat dugott a telefon…..
Az elmúlt fél évben már világos volt, hogy legkésőbb idén télre megelőzi hazai pályán a Facebook az iWiW-et. A Google Trends és az Alexa szerint ez be is következett idén novemberben. Persze azért azt is tegyük hozzá, hogy az iWiW becsülettel állta a rohamot a legutóbbi…..
Sokan vannak, akik egyfajta felnőtt legót látnak az ikeás bútorszerelésben, és szívesen fúrnak-faragnak órákon keresztül. Mások viszont hidegrázást kapnak a puszta gondolatától is annak, hogy a vasárnap délutánjukat azzal kell tölteniük, hogy sok hülye kis csavart tekergetnek…..
MrTotheee 2010.12.10 11:58:57
A Boss ruházati márka egykori modelljének, Stefan Gburekének támadt egy ötlete. A jóvágású német fickó, aki egyébként berlini performansz-művésznek és utcafotográfusnak is nevezi magát, úgy döntött, nekivág a nagyvilágnak. Stoppal és télen. És hogy nehezebb legyen a dolga…..
MrTotheee 2010.12.09 09:54:28
Amíg a Google a mai Chrome OS bejelentésre készül, Andy Rubin ügyesen ellopta a show-t azzal, hogy élőben demózta a Motorola új táblagépét, valamint a Google Maps for Mobile 5-öt, és az Android 3.0-s verzióját, amit élőben még egyetlen gépen sem láttunk működni... Nézzük…..
MrTotheee 2010.12.07 13:11:36
A nálunk tavaly megszűnt, Ausztráliában azonban továbbra is viruló FHM magazin ehavi számában egy meglepő hirdetés várta a lenge öltözetű nők képeire vadászó férfiakat. Az egyik oldalról rájuk mosolygó fehérneműmodell mellett a Ne pazarold a spermád! felszólítás volt…..
Mondjon valaki nekünk még egy dolgot, amiben együtt szerepel Bud Spencer, Laura Palmer a Twin Peeksből, René a Hallo Halloból, Dee Snider a Twisted Sisterből, Dr. Alban, Dolph Lundgren, a teljes Boyzone és Roger Moore, és a világ legszarabb számát éneklik a Budapest Tv-n megszokott…..
MrTotheee 2010.12.07 12:56:20
Ments fákat, ments .wwf-ben! Ez a fősora annak a német WWF által indított kampánynak, amelynek híre egy pillanat alatt körbeszáguldotta a netet. Többen az évtized egyik legnagyobb hatású reklámötletének titulálták, mondván, ha elterjed, alapjaiban változtathatja meg a…..
addict Marilyn Monroe alulnézetben 2010.12.02 11:00:00
Imádom az egyszerű, a megszokott dolgokat új nézőpontból megmutató reklámokat. Ezúttal ez szó szerint is igaz a Spuk képügynökség hirdetéseire, hiszen a két printen egy-egy ismert képet használtak fel, és mutattak meg más nézőpontból. A legtöbb stock ügynökség megmarad egy…..
Magyar zenét választott a Mobile TeleSystems, Oroszország és a FÁK legnagyobb mobilszolgáltatója legújabb reklámjába, mégpedig a Pannonia Allstars Ska Orchestrától – stílusosan – a Hello Gagarin című számot. Küldenénk sok szeretettel Faragó Jánoskának…..
MrTotheee 2010.12.03 12:36:50
Az indiaiak sosem voltak szívbajosak, ha nyúlni kellett egy ötletet. A Fevicol ragasztó szpotjában például összegyúrják a Támad a Mars c. film ufóit egy kis olcsó CGI-vel és indiai humorral.A szubkontinensen piacvezető ragasztó általában vicces reklámokat igyekszik készíteni. Az…..
addict Rombold szét a honlapokat! 2010.11.25 18:00:00
Mi is lehetne annál jobb szórakozás egy szép koratéli-későőszi napon, minthogy a kedvenc vagy éppen gyűlölt weblapjainkat apró cafatokra szedjük szét. Ehhez nem kell más mint egy egyszerű alkalmazás, amit ezen a honlapon egy mozdulattal aktivizálhattok. Az oldalon található kis…..
MrTotheee 2010.11.26 13:36:59
Hogy kerül a parkettára kutyakaka? És mit keres egyáltalán a parketta az utcán? Hát persze, hogy egy reklámkampány részeként került oda, ugyanis a milánói Y&R ezzel a gusztusos kis installációval szerette volna felhívni a kutyatulajdonosok figyelmét arra, hogy nem kellene az…..
Elnézést. Jó volt a hétvége?  -Persze, összekentem a gyerekeket tejszínhabbal, kikötöztem a kutyát a franciaágyhoz és levittem a pasimat sétálni, semmi különös. Az ugye természetes, hogy az ember szexszel üti el az unalmas hétvégéket, és miközben beszámol erről…..
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..