Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macsetta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
macsetta 2009.07.27 14:06:42
@ciprike: igazad van abban, hogy elég nagy baj lenne, ha nem lenne felelős... De abban nincs, hogy "1-2 haláleset nem számít". Mit tudsz Te arról, hogy mit éltek át, akik ott voltak a gyerek mellett, és nem tudtak segíteni, mert egy szempillantás alatt történt? vagy mit tudsz azokról a dolgozókról, akik azóta is csak néznek maguk elé, vagy éppen kezelni kell őket? És legfőképpen: Te szerencsétlen! Milyen vér, és húscafatok??? Élvezed ezt? Ennyire primitív vagy? Hazudsz, kelted a pánikot, szó szerint ész nélkül ítélkezel, és még az a hibás, aki szabadságon van és elmegy oda strandra, ahelyett, hogy bojkottálná az intézményt, ahol halálos baleset történt?
macsetta 2009.07.27 14:18:41
@ciprike: Nem Neked szólt. Egy másik felhasználó reagált a Te hozzászólásodra ezzel: "Pontosan ez az egésznek a lényege! Remélem ott is jó sokan uszikáltak, ahol még párnapja vöröslött a víz a vértől és a húscafatoktól.
Jó ízlése van a madzsaroknak..."
Rosszra klikkeltem. És hogy enyhítsem a "mocskolódás" miatti sokkodat, azzal pedig egyetértek, hogy még ha az aknafedél ki is tud lazulni a csavarok és rögzítések ellenére a nyomás vagy bármi miatt, és talán erre nem lehet számítani, de a fedél és a turbina között kellett volna hogy legyen egy rács...
macsetta 2009.07.27 14:21:44
@ciprike: Hát.. pedig többen vannak, akik belebetegedtek. Talán az, aki nyilatkozott, nem látszott megrendültnek. nem azok szoktak igazgatók, szóvívők és ügyvédek lenni, akik ilyen helyzetben nem tudnak kemények lenni, vagy annak látszani. De ugye tudod, hogy ott sok ember dolgozik?