Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olympe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legelső vizsgálatoknál kezdődik minden. A szülészet falain végig cuki babafotók sorakoznak, a cég logója szem előtt van minden teremben, minden vizsgálóban. Megkerülhetetlen tényező az épületben a babafotók intézménye, nem lehet nem észrevenni ezt, ha mást nem azért, mert…..
  Alapítottam egy kft.-t. Életem első saját cége. Próbáltam mindent a legjobb tudásom és vállalkozó ismerőseim tapasztalata szerint tenni. Találtam profi könyvelőt, ügyvédet, és amennyire tudtam, szépen átrágtam magam az értelmetlen szövegeken és számokon. Majd békésen…..
Olympe 2012.07.11 15:41:16
@soproni1: az ügyvéd és a könyvelő is szólt, hogy mindenképpen írjuk ki a cég nevét az utcafrontra - megtettük :) ennek ellenére a postás nem talált meg. De most már tudom, mit jelent a különbség a törlés és a felfüggesztés között. A kockerd kérdőív nemkitöltése és nem visszaküldése TÖRLÉST von maga után...
Olympe 2012.07.11 16:29:39
@dr. mesterseges szinezek: Jogos! ettől függetlenül, jó lenne, ha felkeresem az ügyfélszolgálatot ne azt magyarázza, hogy nem történhetett meg ami megtörtént, hanem segítsen megérteni ill. megoldani a problémát.
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Valakik kitalálták: ha már jönnek a népek a Hungaroringre benzinbűzt szagolni július 23. és 26. között, adjunk mellé egy kis magyaroscht is: csináljunk nekik gasztronómiai fesztivált gulasch-sal, pálinkával, borral. Kitaláltak a rendezvénynek egy megaszellemes nevet is: Hungaroring…..
Olympe 2009.07.27 09:49:38
Sokat akar a szarka tipikus esete - piackutatás volt a rendezvény előtt? Megkérdezték, vajon a szállodákban mennyi F1-es foglalás van? Mennyi F1-es jegy kelt el? Vajon a több 10 000 látogatóból akik kimegy 40 fokban Mogyoródra és ott eltölt min. 4 órát vajon feljön e a várba? Józan paraszti ész, az hiányzik. Gazdasági válság van, 2800 Ft-ért valamit nyújtani kell - még a "hülye" túristának is - akiről tudjuk, hogy már nem a bőre alatt is pénz van típus, aki egyre kevesebbet költ szállásra és drágább szolgátatásokra. Budapestiek? Kik? A tehetős réteg nagy része Balatonon vagy máshol nyaral - a város üres - vagy F1 rajongó és Mogyoródon van. Várba tévedő túrista első körben nem ért semmit - őt nem érdekli a F1 - második körben nem fizet 2800 Ftot - nem érdekli a F1 - harmadik körben amikor már ingyenes nem érti a kupon dolgot azt meg pláne nem, hogy kiveszik a biztonsági őrök a kezéből a szendvicset meg az ávizet - hiszen a rendezvény terültére ételt nem lehet bevinni, vegye meg mindenki jó drágán a kiállítóktól (menteni a menthetőt én értem, de ne így!) Ok, bemegy - a Vár hangulatát nem érzi (kivetítő üvölt, szponzorok, kiállítók, autók elllepik a területet, pár ember mászkál, nincs hangulata az egésznek) körbefényképez és kimegy vagy vesz pár kupont, nagy nehézségek árán DE 40 fokban nem borra vagy egyéb nehéz ételre költi el. A lényeg, hogy valóban országimázs romboló ilyen jellegű eseményt a várban megtartani - és nem a csütörtök és péntekire gondolok, az jó volt klassz volt és ott kellett volna abbahagyni (kivéve a fizetős részt, mert az ezeken a napokon is üres volt). Nem az a célom, hogy felelőst keressek és sarat dobáljak - mindenki aki részt vett felelős. A szervező, aki tényleg kicsit nagyot képzelt. (Kicsit zavaros volt, hogy kiket vártak az eseményre és azokat honnan, ki volt a célcsoport?) A kiállítók, akik hagyták magukat pár jólfésült laptopos budapestitől vagy ismerőstől (ez feltételezés persze) megvezetni. És nagy részben a helyszín tulajdonosa, aki az egyik legnagyobb idegenforgalmi értékünket ilyen rendezvénynek túrista szezonban kiadta. És még egy megjegyzés. A biztonsági szolgálat hozzáállása és viselkedése botrányos volt, a fejetlenségéert ezen a téren egyértelműen a szervezőket terheli a felelőség.
Olympe 2009.07.27 11:23:17
@cinike23: Cinike, ne csináld! Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy milliós költségvetésű rendezvény esetén ilyen kevés látogatószám miatt ekorrát bukni megengedhetetlen. Nem a próbálkozással van baj, hanem azzal, hogy nem gondolták át, hogy honnan lesz annyi látogató mint amennyit beharangoztak és amivel a kiállítókat odavonzották, akik nem kevés pénzt fizettek - gondolj bele annak a gasztronómiai szolgátatónak a helyzetébe, aki konkrétan abből él és 4 nap alatt talán ha nullszaldósra jött ki - mások kárán "próbálkozni" talán senkinek nem kéne! Az megint más kérdés, hogy a kiállítók felelőségge, hogy ennek "bedőltek" ők sem gondolták át, hogy honnan jön majd a beharangozott 15 000 fő - egyszerűen kézpénznek vették az ígéretet.