Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Crunch

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a kormányközeli média mocsarában is ritka pillanat, hogy egy magát komoly oknyomozóként definiáló tévéműsor kirakjon egy ennyire öncélú, köldöknézegetést kimaxoló kis etűdöt a Facebook-oldalára:  Az Echo TV Informátor című műsorának stábja páros lábbal szállt bele Sebestyén Balázsba, aki azon…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Johnny Crunch 2014.04.08 18:55:44
@MiKeyRuLeS: Ja. Válogatott meccseken pedig a 75ik perctől kezdve mélyreható elemzésekbe bocsátkozott a magyar labdarúgás siralmas állapotával kapcsolatban, gyakorlatilag menetrendszerűen, már az órát figyelve vártuk, hogy na mikor kezdi. Mondjuk ezt a fia is csinálja.
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
Johnny Crunch 2013.05.22 17:17:48
A Sas József féle brigád szilveszteri szórakoztató műsor címén előadott prosztóságáról azt hihetnénk, minden legalja, a kutyába lemenés csimborasszója, az ultimate trash tv, amit csak a Budapest TV feltámasztása (VV Boglyasfejű Éva műsorvezetésével) űberelhet, bár ha jobban…..
„Földrészek nyilhatnak föl szemedbe - / hiába nincs itt semmi: / Törökszentmiklóson vagy Fegyverneken / nagyon keserves / egyedül lenni.” (Szabó Lőrinc: Újsághírben a végtelen)   Van egy feladat. Erős politikai közösséget kell teremteni. Európában ma…..
Johnny Crunch 2012.10.08 10:38:06
@Mr. Pither:
És Kenderes?
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
A napi abszurd rovatunk jelentkezik, ami most kávé helyett is tökéletes ... Elöljáróban csak annyit, hogy Oláh Károlynét kormányszóvivőnek! A sarkadi Tesco körüli "botrányról" már írtunk, volt videó is a helyszínről. Mostanra lecsillapodtak a…..
Johnny Crunch 2009.02.17 16:09:11
@moR10: Haver, te ezt a shop stopban láttad.
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
Megvan a szerelmi szál. A Celeb vagyokban ugye Gjoni és Pákó között szövődött valami, volt nászéjszaka is, és végre elhangzott, hogy "akarod?", itt meg Virágot és Kucserát próbálják összefésülni. Elvitték őket "bátorságpróbázni", együtt kell…..
Nagyon rossz hírek fogadtak minket ma reggel story-bors-blikk bulvárkörútunk közben. Igazából számítottunk már erre, hiszen ahogy a kurvától is megkapjuk a trippert, úgy a megmondóblogokat is mindig elérik a sértettek rinyái.  Mi is kaptunk már hideget-meleget, de szerencsére…..
comment:com Szerelem, élet, halál 2008.05.09 16:29:00
Egész kecsegtető a mai filmkínálat, ahhoz képest meg pláne, hogy péntek van. De lássuk először a szintén remek sorozatfelhozatalt. A héten utoljára mondom fel a napi leckét: Monk (Tv2, 17:25), Miért éppen Alaszka? (Viasat3, 18:00), Szívek szállodája (Viasat3, 19:00), Alfa…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..