Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cpt. Csaba

11 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lejárt a határidő, meg kellett mondanom, milyen Cafeteria csomagot állítottam össze. A múltkor már megírtam (és ti is alátámasztottátok), hogy az új rendszer nem éppen vonzó. Sőt, minden tekintetben rosszabb az eddiginél és leginkább a bizonytalanság jellemzi. Mivel én már…..
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
Gamer Búcsú Paradox Hétvége 2011.09.15 19:24:00
A Paradox stúdiónak 3 játéka jelenik meg minden nap, emellé egész tárházukat szépen leárazták. Hardcore stratégia fanok az összes kedvencüket megtalálják, de van 1-2 kötelező darab amit érdemes beszerezni. ITT láthatjátok a teljes listát...
Ritkán van egy ilyen drága játék 75%-al leárazva. Mivel régóta vártam rá már be is fizettem rá. Tegyetek így ti is :D...
A Cd galaxis nagy leárazásra szánta magát, ebből talán legkiemelkedőbb Ezio története. Akit az ár tartott vissza az most befizethet rá. Figyelem, DRM veszély!..
A mai napi steam leárazáson mely holnap este 7-kor ér véget a fent említett nem épp sikeres de éppen olyan olyan jó játék található. Akinek esetleg kimaradt volna, és meg szeretné venni az itt megteheti...
Egy 33%-os leárazáson van most a Crysis 2 dobozos változata. Én ugyan ezt egy kicsit sokallom érte, de aki türelmetlen már most befizethet rá CDGalaxison...
Nem sokszor látni leárazva a fent említett sorozatot, most viszont az egész szériát lehet elég olcsón megszerezni Steamen(KATT). Olyan nagy címeket találunk mint például a:Call of Duty 4 Call of Duty 2 Vagy épp a Black…..
Ismét egy nagyon érdemes terméket szúrtam ki. Az Elder Scrolls 4-t része potom pénzért.Aki el bírja viselni a csúnya dobozt annak egy nagyon jó szerepjátékban lehet része :).De siessetek mert szeptember 11-én lejár az akció.ITT tudod megvenni...
A CDGalaxis jóvoltából most 2490 ft-ért lehet a miénk a fent említett játék. Akit eddig csak az ára riasztott vissza annak ez egy remek lehetőség. Az akció szeptember 11-ig tart...
Steamen az eheti hétközbeni agymenés szüleménye az új Far Cry leárazás. Az első rész alig 700 forintért meg a második 1400-ért lehet a mienk. Ugyan régi, de aki nem próbálta ki az nem tudja miből marad ki :). ITT tudjátok megvenni. Érdemes sietni mert péntek este 7-kor lejár az…..
A magyar Neocore csapat eme remek játékához új DLC csomag jött ki, és ezt egy 75%-os leárazással ünnepelték meg. A jelenlegi árfolyam szerint egy kicsivel több mint 1600 forintot kóstál, amennyit szerintem bőven megér, bár inkább a stratégiai játékok rajongóinak ajánlom.Aki…..
De ez nem akármilyen búcsú, ó nem. Nem egy napig fog tartani, nem is kettőig, hanem háromig ameddig csak akarjuk. Minden kedves olvasót köszöntök aki ide fáradt. Blogom egyfajta vásárlási tanácsadó a játékszoftverek és hardverek rajongóinak. Mivel rendszeresen böngészem a…..
Cpt. Csaba 2011.08.29 10:47:33
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
Tudom, sikeres ember nem lehet, aki TV2 híradót néz és igazat is adok neki. Mentségemre, tudatosan tényleg nem néztem, de kapcsolgatáskor (egyébként siralmasan szar műsörök mennek különösen 6 és 7 között) láttam ezt a képet és kicsit kiakadtam. Az elmebeteg norvég állat, aki…..
Sziasztok :) Ebben az írásomban a Gothic sorozat első részét és a Morrowindet fogom összehasonlítani különböző szempontok alapján :) Az összehasonlításnak nem célja eldönteni, melyik a jobb játék, hiszen mindkettő nagyszerű és érdemes őket legalább egyszer végigjátszani.…..
 Most olvasok egy cikket, amelynek a tartalma röviden:Obama végignézte Oszama megölését Az amerikai elnök élő videóközvetítésen nézte végig a negyven perces kommandós akciót, melynek során megölték az al-Kaida vezetőjét.  Na vajon hány nap míg kikerül ez a…..
Hivatalosan már nem lehet több pólót rendelni, azonban korábbi rendelésekből maradt még összesen 4 darab, szóval aki tényleg megvenné őket, dobjon meg egy e-maillel. Aki kapja marja:Kukás: fekete LBuszos: fehér+fekete nyomat S, SBuszos: fekete+sárga nyomat M 2500.- (+…..
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Cpt. Csaba 2010.06.30 15:57:20
Küldte: Wenti5000  ..
Cpt. Csaba 2010.06.30 10:47:18
@Roland SS: Szerintem az csak 1 béna bad company 2 lesz, grafika tök olyan, és annyi kontrollcé kontrollvé dolgot láttam benne, pl az rpg-t ugyanúgy tölti be meg minden.
Egyik nézőnk azt mondta, hogy ő Érsekújvárban veszi a játékait a Nayban és a Hypernovában. Mivel a komáromi üzleteik nem érnek semmit (alig volt ott játék, ami volt az pedig nagyon vacak volt), ezért tegnap elmentem az újvári Nay-ba, de abban is csalódnom kellett...Mivel a Nay…..
Cpt. Csaba 2010.06.29 07:19:45
@Gamernator: @_SPEEDER_:
Nekem eddig semmi bajom nem volt, szerintem a steam megbízható, én éppen hogy az xfiret nemszeretem, lassította a gépem meg az egyszer tényleg trójait alkotott valahogy.
Cpt. Csaba 2010.06.29 07:22:41
@Pirate: Az egyiken láttam a Fosaken gods-ot 301 zotyiért. ( nem tudom mi Szlovákia pénzneme :D)
Cpt. Csaba 2010.06.29 13:01:18
@Othala: Ott valami sk volt nem euró, meg 301 euró a FOSaken godsért sok nem? :D

Még annyit hogy nem tudsz a blogomban segíteni, hátteret akarok berakni, a fejléc megvan de a segítséges blog semmi segítséget nem ír a-tól z-ig végigolvastam.