Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JASper (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt titok, hogy a használtautó-kereskedők gyakorta tekergetik vissza előszeretetettel az árúsított autók kilométer számlálóját, mert egy keveset futott autót nyilvánvalóan drágábban lehet eladni, mint egy olyat, amit márszéthajtottak. AtoszMester egy volt autójával találta…..
Ma Szekeres Imre az Országgyűlés külügyi bizottságában bejelentette, hogy két magyar Mi-17-es és harminc fős személyzetük Afganisztánba települ 2011-ben. A deklaráció hosszas bizonytalanság végére tesz pontot, még akkor is, ha szerintem erre a misszióra korai lenne mérget…..
JASper (törölt) 2009.10.30 07:41:17
Az elmúlt években többször erőteljes nemtetszésemet fejeztem ki a légierő augusztus 20-i Budapest feletti díszelgése miatt az erőforrások rossz kihasználása, és repülésbiztonsági szempontok miatt. Véleményem nem változott, viszont a HM-től (...a keszis-lérakos cikkek…..
JASper (törölt) 2009.08.20 20:04:16
@Liverbird: Azért kell podot reptetni,mert leszedni 1 szopás.....:)Komolyan...
Viszont ma legalább nem lettünk feljelentve...eddig legalábbis
Légi díszelgés mellett Budapesten, a Nemzeti Sírkertben eltemették tegnap Németh Gábor nyugállományú alezredest, a kecskeméti 2. század, a Dongók egykori parancsnokát, a MiG-29-es első hazai bemutatópilótáját, aki 1994-ben először mutatta be a nagyközönségnek a típust a…..
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Különösebb kommentár nélkül, köszönve azoknak, akiket illet, néhány közelmúltbeli kép a kecskeméti zónából, éjszakai kiképzési repülésekről.Forszázson az RM-12-es, az egyik Gripen megkezdi a felszállást 30-as irányba.A 40-es oldalszámú Gripen gurul vissza.A rendkívüli…..
Immár a teljes Gripenen repülő magyar hajózó állomány végrehajtotta gépágyú-éleslövészetét – földi célok ellen – a december 15-re kitűzött készültségi készenlét elérése érdekében folytatott erőfeszítés keretében. A kiképzési…..
Subba Benne vagyok a tévében! 2007.05.04 11:09:00
Szia kismadár! ..
JASper (törölt) 2007.05.04 15:35:36