Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonance

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Különösen ha piros rendszámom van, és ízléses matt feketére fényeztettem le az ultraelegáns autómat. ..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
sonance 2012.08.06 12:33:12
Tegnap takarítottam a gépemen a sok felesleges holmit, töröltem a torrent mappában pihenő sok pornót, aztán az archív mappámban találtam egy képsorozatot. Vásárlók könyvéből lekapott bejegyzések. Ütni fognak vigyázz! "Az étel hideg volt, a pincér meleg." (ezt nem rám értették. remélem..) "Ma már a…..
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
sonance 2012.02.01 13:38:33
@''autónepper.'': Ilyen "gyenge" forgalom mellett is meg lehet fulladni a belső kerületekben, valószínű, nem ott laksz. Nem kell több autó, sőt, ennyi sem kellene. Miért kell egy másfél tonnás monstrum 20% hatásfokkal általában EGY ember szállításához? Egy autóbusz 150-180 embert elvisz 9 literes motorral, egy 1,3 literes motorral szerelt átlagautó max. 5-öt. Eszeveszett pazarlás a javából a kényelemért, az más kérdés, hogy a budapesti tömegközlekedéshez gyomor kell, mert néhány vonalon igazán megterhelő a mocsok és bűz elviselése. Ez az emberek igénytelenségének a mellékterméke, nem a BKV hibája.
sonance 2012.02.01 13:46:41
@Rosszindulatú Vászka: Nem lakom a belvárosban ezt csúnyán benézted. De emberek laknak ott is, akik nem feltétlen kérnek a kibírhatatlan szmogból.
Érdekes devizahitelmaffiaügyi fejleményre hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk. Első fokon pert vesztett az OTP egy devizahitelessel szemben, miután a bíróság megállapította, hogy kezelési költséget nem lehet devizában számolni:A Békés Megyei Bíróságon K. Á. és K.R.H.…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
Beavis és Butthead, a 90-es évek kultikus tévéfüggő lúzerduója októbertől visszatér a Music Television csatornára. A 93 és 97 között futó széria atyja, a 48 éves Mike Judge a San Diegó-i Comic Con képregényfesztiválon jelentette be, hogy új részeket kap a régi sorozat, és…..
sonance 2011.07.26 07:07:12
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
sonance 2011.03.09 13:14:09
A Filmmúzeum szerint „rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez”, hogy ismételjék meg a szilveszter megmentőjének tartott, újraszinkronizált South Park nagyobb, hosszabb…..
sonance 2011.02.09 13:32:21
Tízből nyolc olvasónk nem ért egyet a magánnyugdíjak államosításával. Szerintük ez lopás. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi rovatunkban megnézzük, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a hét legnagyobb horderejű bejelentéséről, a magánnyugdíjak…..
"Honnan tudod, hogy a Kik egy német bolt?Hát onnan, hogy a ruhákat horogkereszten árulják!"Ezt mondja Balázs, meg azt is, hogy "Egyébként nyilván nem feltételezem, hogy a boltnak bármilyen politikai nézete lenne. Csak azért küldtem, hogy szórakozzatok rajta, szerintem…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
sonance 2010.11.21 21:09:43
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
A T-Mobile elismerte, hogy cenzúrázza a forgalmazott szöveges üzeneteket a hálózatában. Az ügyben egy marketinggel foglalkozó EZ Text cég indított keresetet a New Yorki szövetségi bíróságon. Mint kiderült, mindenféle külön értesítés, jelzés nélkül törölhetnek a…..
sonance 2010.09.24 19:28:12
@Jaffar: Citibank hogy pontosítsak :)
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
myVST Demo : basic 64 from myVST on Vimeo. A de la mancha, az ingyenes szoftszintik egyik specialistája is elkészítette a maga C64-emulátorszoftverét, Windows/VST plugin formátumban. A basic64 megcsinálja a klasszikus SID-chip hangját, és még annál sokkal többet: burkolót a…..
B-oldal TOP1 házistúdió EVÖR 2010.08.23 07:47:00
Foglalkoztunk már házistúdiókkal, de ez az alábbi videó számomra a non plus ultra. Ez nem a Kasza Tibi-vonal, ez itt kérem igazi live act, "mindenhangszerenjátszás" és ráadásul EGYBEN van a dolog. Persze valaki ezt mind meg tudná csinálni, csak SZOBÁJA nincsen.....
Nagyon menő lehet 150 ezer dolláros (kb. 34 millió Ft) tűsarkú cipővel flangálni a flaszteren, de nem egészen veszélytelen. Elképzelem, ahogy a sarka beszorul a kockakövek közé vagy egy vaslábtörlő rácsai közé, és valószínűleg nincs annál röhejesebb, mint nagyot esni vele a…..
sonance 2010.07.24 06:23:04
@Daniel David: Sosem kellett :) Ez egy berögzült hülye szokás a kereskedő részéről amivel a vásárlót riogatja. A garanciajegy feltétele a garanciának :)