Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuraudo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
Vagy elpusztítja. Még nem derült ki pontosan, nem olvastuk a forgatókönyvet. Az mindenesetre biztos, hogy a Ferrari 458 Italia szerepelni fog a Transformers harmadik részében. A film egyes jeleneteit ezekben a napokban forgaják Chicago utcáin, a helyiek és a környéken kóválygó…..
Kuraudo 2010.07.22 10:31:35
@Danessz: Autobot (jó arc) lesz - Bay állítása szerint.

Az első rész jó volt, a második iszonyat retek, a harmadik (befejező) részben pedig bőven lesz karakter halál. A negyedik rész pedig reboot lesz a sorozatnak... hálivúúúd...
Tragikus hirtelenséggel, sportbalesetben elhunyt Winkler Róbert (†42) író, újságíró, rádiós és televíziós műsorvezető, sportkommentátor és bokszoló.Ökölvívói karrierjét későn kezdte, de az intenzív edzéseknek, páratlan fizikumának és óriási ütőerejének…..
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
Kuraudo 2010.06.05 21:52:07
Azt hittem, egy időre lelassul a fémmunka általi feltámasztás, mert Az Ember, Aki Új Csontávzat Hegeszt Majd a Hangyászba, kézműtéten esett át, épp aznap, amikor a tetem hozzá került. De nem. Leslie félkézzel kibelezte, az azóta eltelt napok során pedig felmérte az…..
Kuraudo 2010.06.05 21:50:37
@Nínó Karotta: szomorúan hallom. Szép volt az az SX. Ez esetben sok sikert a Z-hez, érdeklődve várom a további infókat róla.