Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balco

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hasít a Wizz pénzügyileg, újabb kitűnő eredménnyel rukkolt elő, ebben pedig komoly része van a továbbra is dinamikusan növekvő kiegészítő, vagyis jegyáron túli bevételeknek. Írtunk róla, hogy milyen gyorsan emelik sutyiban a jól eldugott csomagdíjakat, de ennek is nyilván vagy egy határa, márpedig a…..
balco 2020.02.03 09:55:02
@PonDrow: @Pefe:
Igen, ez a releváns kérdés. Minek a checkin egyáltalán?
Nyílván ha valaki nem csekkol be, akkor több esélye van, hogy meg sem jelenik majd és el lehet adni a jegyét másnak is.
A régi időkben amikor gyakorlatilag ezzel is jelezted, hogy megérkeztél a reptérre időben. Most már bárhol bárhonnan be tudsz csekkolni, semmi garancia, hogy utazol is.
Véleményem szerint ez egy felesleges kanyar, nem véletlen hogy egyre több társaság kínálja az auto-checkint (akár ingyen is).
Megint új szabály a Wizznél, de még a reptéren se tudnak róla, újra kész kupleráj. Nem vesződnek többet azzal, hogy a beszállításkor a kapunál szedegetik el az utasoktól a normál méretű kézipoggyászt, ehelyett azt már az utasfelvételi pultnál le kell adni. A kézipoggyászt már pár hónapja nem lehet…..
Van néhány olyan dolog Váradi József legutóbbi interjújában, amely nem csak az üzleti oldalról szól, hanem az utasok számára is érdekes lehet. Ezekből szemezgetünk. Az interjú a Wizz-vezérrel november elején jelent meg a Forbes magazinban és mivel Gusztinak van némi köze hozzá, rám bízta, hogy…..
balco 2017.11.22 14:39:16
@Toxic Waste: A Debrecen - SÁrmellék ötlet tényleg felejthető, de lehet nem csak London élne meg onnan.
Jön sok német, orosz Hévízre, Zalakarosra stb...
A Debrecen - Mozskva járat is a Szoboszlót felkereső oroszokra építhet elsősorban. (egyébként ezért nem értem miért nincs egy rendes német járat Debrecenből)
Már Debrecenből is célba veszi Moszkvát a Wizz, a Ryanair közben egy érdekes spanyol célt dobott be: Santanderrel szinte az egész Ibériai-félszigetet lefedik a Pestről induló fapadosok. Nehéz volt egy akkora ziccert kihagyni, mint hogy ez legyen a cím: akár Wizz-járattal is repülhet jövőre Putyin…..
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Nem tudtunk elmenni a Ryanair budapesti sajtótájékoztatójára, ezért a szokásos nagy bullshit mellett talán felbukkanó többletinfókért átnyálaztuk az online sajtót. A többség benyelte a rizsát, de a debreceni járatnyitás lehetősége érdekesen hangzik. Dublin szerintünk is logikus lenne, más más…..
Három a magyar igazság, ennyi idő után talán már tisztul a kép, nemzetközi csapataink többsége már a hazai bajnokságra koncentrálhat, lássuk, mire jutnak augusztus legelején. Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre A csabaiak eddig megfelelnek várakozásainknak, utolsó helyről…..
Július közepe, itt az ideje, hogy kezdődjön az őszi szezon, ami csak alig hangzik szürreálisabban mint egy burját nő újratemetése Petőfi dublőreként. Kevesebb csapat, több forduló, magasabb színvonal, pénzügyi stabilitás, fény az alagút végén, akkor vágjunk…..
balco 2015.07.19 17:43:32
2018. június. A négy éven belül negyedszer átszervezett magyar bajnokságban tavaly óta ismét 16 csapat küzd a nemzetközi kupaindulást érő helyekért, a kiesés elkerüléséért, no és persze a nagy büdös szürke középmezőnyért. "Látni kell, a 12 csapatos megoldás jó ötlet…..
balco 2015.06.12 10:07:47
@na73: Tavaszi 5-ik hely? Óriási eredmény.3
Remélem kapok licenszt jövőre is...
Már csak hármat kell lejátszani, és kiderül, jövőre kik maradnak az élvonalban. Már azok közül, akik megkapják a jogsit. Van, akinek a teljesítménye, van, akinek a licensze nincs meg hozzá (bár mindenki nyugtat, hogy meg lesz az), van ahol egyformán hiányzik mindkettő. A tulajok…..
Nem mintha korábban kérdéses lett volna, de 4 körrel a vége előtt bajnok a Vidi, amire év eleji tippelőinknek csak harmada számított. A dobogóért viszont még tülekednek, és szokatlan módon még egyik kieső személye sem ismert, mert versenyt szerencsétlenkednek a jelöltek. Az…..
"Itt van május elseje / Ég a gyomrom belseje" Komoly felütéssel kezdődik ez a beharangozó, előre is elnézést, de holnap felvonulás van, meg falunap, és címvédőként muszáj volt kicsit tréningeznem a holnap délutáni sör-virsli versenyre. Na jó nem kicsit, és inkább a "sör"…..
balco 2015.05.04 08:53:50
@na73: Köszi!
Dübörög a bajnokság, célegyenesbe fordult a kazah wellness túráért illetőleg a Siófok-Zalaegerszeg-Sopron-Szolnok-Szeged körtúráért folyó csata, vagy ahogyan az MLSZ-ben nevezik az európai indulásért, és a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem. Hihetetlen izgalmak,…..
A honi futball aktuális válsága a Rába partján zajlik éppen, ahol a klubhoz egyébként példásan lojális Szasa Sztevanovics sportigazgató számára a legnagyobb kihívás a tavasszal az ETO soros bajnokijára 18 játékost delegálni. A klubházban akad már üresedés, hiszen a…..
"A jó ló a derby napján fut a legjobban" - szól a közmondás, és mivel a hétvégén derbi ( vagy derby) lesz, így aztán aktuálissá válik szétnézni, hogy ki lehet a befutó. ( Aki rögtön rávágta,hogy Lipcsei, az kérem írjon be magának egy fekete pontot.)  A zöld-fehér…..
Végre újra lehet gyrost kapni Budapest utcáin! A Nagy Futballünnep, Nagy Nullanulla után végre újra jönnek az ötszáz nézős pápai és csúti derbik, ahol végre nem a kürttel a szájukban szelfiző, pamacshajú Real Madrid-drukkerek rágják akkurátusan a hántolt napraforgót. Persze…..
A 21. fordulóval folytatódik a Bohóc esztrádműsora. A múlt héten megújult MTVA sporthíradójából közlünk dőlt betűvel rövid szösszeneteket ennek örömére jövő hétfőről. (Az apróbetűs részekért a felelősséget nem vállaljuk). "Minden igényt kielégítő talajon,…..
Hétvégén március 15. a vasárnapi zárva tartás ünnepe. A televíziók szokás szerint két márciusi ifjú, Bud Spencer és Terence Hill filmjeivel emlékeznek. Természetes hát, hogy nálunk is ők szakértenek.   DVTK-PMFC Matias (p-19-Duna) A Diósgyőr távolodik a dobogótól,…..
-        Öregapám se látott még ilyen hőséget március elején – tűnődött el Kuharov.-        Tényleg kutya-meleg van – húzta jobban a fejébe az usankáját Nyikityin.-        Nem a hőség öl, hanem a páratartalom – mondta bölcsen az öreg Misurov, és egy…..
Mára teljesen követhetetlenné vált a kispesti szappanopera. Mivel mi is felelősnek érezzük magunkat Cordella távozásában, kötelességünknek érezzük egy rövid teszttel segíteni, hogy mindenki eldönthesse, ki lenne ebben a szerepjátékban. Kérjük, kérdésenként az Önre…..
balco 2015.02.26 11:51:30
A hétvégi Bohóc-zárás három napja közül a középső éppen december 6.-ra esik, úgy kínálja tehát magát számunkra a Mikulás-tematika, mint az első tavaszi pécsi győzelmet követően az "Így kell járni, úgy kell Jarni" cím munkatársunk tollából a Népszabiban. (Nyilván az…..
Péntek este Dunaújvárosban köszönt be a tavasz, a két előrehozott tavaszi forduló első körében. A Bohócliga bástyáinak körében eltérő népszerűségnek örvend a korán jött tavasz, Szombathelyen vagy Pécsett, ahol 5 illetve 6 meccses pontnélküli szériában vannak, örömmel…..
Kedves sportársak! Ezt a beharangot benéztük, kár lenne vitát nyitni. Mondhatnánk, hogy a 2016-os EB szállásfoglalásával vagyunk elfoglalva, Szent Pál zarándokúton vagyunk Berlin felé, reménytelenül támadjuk az edigital oldalát akciós bármiért, esetleg Urbán Flóri plakátokat…..