Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiráfsárkánytacskó

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleim! Ez a téma most számomra aktuális...most mentünk szét a barátnőmmel. Már elég régen na-na nem kell megenni. Szóval gyermekeim van aki ilyenkor magába süpped és széjjel hiszi a fejét. Elmenekül az életből, pedig azt nem szabad vágod nigger. Én is így találtam rá a…..
 Kedves Feleim!!!!FElhívom figyelmeteket a kiváloan hitre alkalmas bartosizmust!! Ez az ember egy Troll, mellesleg hasonlítok rá mivel én is örült vagyok! de legalábis ezt állítják rólam. Pedig nem is csak máshogy látok bizonyos dolgokat mint az emberek. Az étkezési szokásaimat…..
Kedves feleim... A mai nap szépen indult. Reggel mise elött cigi és egy kiadós beszélgetés a többiekkel. Eztán jöttek a csúf dolgok. Elöször is misére kaptunk egy olyan papot aki teljesen skizofrén volt. Azt képzelte hogy Ő süsü a sarkány... Nagyon beteg volt mi ott a 18-19 éves…..
A barátommal már régen terveztünk egy jóféle blogot... Talán most meg is valósul. Célunk az hogy megmutassuk valójában milyen értelmetlen ez a világ, és az hogy némi változtatással mennyivel szebb lehetne. Szakterületünk a hülye történetek a világ minden tájáról, emellet a…..
Zsiráfsárkánytacskó 2010.02.28 22:27:17
Szerinted ki a legjobb ZSlény-szöny-kreatúra? Most szavazhatsz! Büszkén prezentálom a jelölteket: 1. Chucky Már Cartman is megmondta, hogy gond van a vörhenyesekkel. Főleg, ha egy elmebeteg bérgyilkos lelkével rendelkeznek. Ez az aranyos vörös hajú redneck farmeres baba…..