Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter48

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy éve vettem meg a robogómat, de akkor teljes egészében kihagytam a telet. Októbertől március végéig a garázsban pihent a Cukorka. A nulla tapasztalatom és a hideg miatt sem mertem még bevállalni a téli robogózást. Egy-kétszer merészkedtem ki, akkor is teletubby-nak…..
Peter48 2013.02.03 06:21:09
@átlátó: Mert muszáj volt hazajönnöd. Olga diktált: Tolna.
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Este tíz múlt, gyűlnek a bogarak a garázsban percegő neoncsövek körül. Ernyedten ülök a sámlin, sokat kivett belőlem a reggel óta tartó szerelés. Még gyorsan felfújom a gumikat, hogy a holnapi Belsőség-találkozóra menet ne legyen gond, aztán irány haza, az ágyba. Pont elérem…..
Belsőség Dezső keréken! 2012.07.22 07:16:00
Nahát, nahát. Úgy látom, ráfordultunk a célegyenesre, drága, öreg Ponton Mercim alatt ugyanis kerekek vannak. Nem, nem a hegesztőkeret zsúrkocsi-futóműve, hanem már a saját felfüggesztése, igaz, a felnik még Csabi tartalék készletéből való, 123-ason használatos darabok. Erős…..
Kedves ajándékkal lepte meg Schmitt Pál köztársasági elnök a helsinki magyar nagykövetség dolgozóit. „Örökre emlékezzenek arra a pillanatra, amikor ezt most mondom” - mondta beszédében a köztársasági elnök, majd átadta Forrai Kristóf nagykövetnek a Schmitt Pál…..
Peter48 2012.02.11 08:57:48
@bölcscsősz: A szöveg balról jobbra olvasva: finn. Jobbról balra olvasva: ugor. (Le a Sándor-Palotából)
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
Közhely számba megy, hogy a pártok bizalmi indexe az átlag választópolgárok között erősen a 0 felé tart. Talán nem véletlenül. A kormánypártokat itt a Vincenten ekézzük is rendesen, tehát nem vesztegetnék erre több szót. A demokratikus parlamenti ellenzék meg aktuálisan maga…..
Sokan nemzeti tragédiaként fogták fel a magyar motorgyártás bedőlését. Felesleges belemenni a szocialista nemzetgazdaság működésébe, de volt alapja a termelés felfüggesztésének, igaz, nagy adag akarattal és korszerű piaci gondolkodással menthető lett volna a Pannonia. Jó…..
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
A vakoknak és gyengénlátóknak készült gipsz Orbán arc lenyomat sikerén felbuzdulva a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával lenyomat készül a miniszterelnöki hátsóról.Bár a kutyák élőben vagy tévén keresztül is élvezhetik Orbán Viktor megjelenését, az mégsem ad nekik…..
Több mint nyolcszáz határozat mellett az országgyűlés Bajnai Gordont is hatályon kívül helyezte. Az október 3-ai országgyűlési ülésen Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter 865 országgyűlési határozat hatályon kívül helyezését indítványozta, emellett…..
Peter48 2011.10.04 08:18:05
A hasonló irányítási modell miatt és egyéb okokból október 1-től összevonják a közszolgálati médiumokat és az Állami Bábszínházat. Az összevonás miatt főleg a marionett előadások száma növekszik, akár a kulisszák mögött is.A Planetárium és az Állami Operaház sem…..
Szerdai sorozatunkban ezúttal a Kormány megbízásából annak járunk utána, a Kedves Olvasók a devizahitelen kívül mit tudnának még kifizetni.         Ön mit törlesztene végleg?..
Peter48 2011.09.22 08:20:20
@ürügyminisztériumi álamszitkár: ez nem megnyugtatás. Egyedül itt vagyok hajlandó megszorításokat elfogadni, sőt.
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
Peter48 2011.09.16 05:35:56
@Soulful man: ennyiért nekem is kéne a kínai Polo, de nem tudnám hova tenni a tokot és a vonót.
Réthelyi Miklós javaslata után felmerült, hogy akár a középiskolások is fizetnének a következő évek középiskolásainak is zsebpénzükből vagy diákmunkás fizetésükből. Mivel a nem keresőkorúaktól nem lehet pénz formájában beszedni az önkéntesen kötelező támogatást, a…..
Peter48 2011.09.12 07:17:48
@barata: és ebből lesz a kúria.
Sokkal tökösebb újságot szeretne kiadni a Ringier, ezért figyelmeztették írásban a lap munkatársait. „Azt írták, hogy nézzük meg például a Nemzeti Sportot, ott férfias dolgokról írnak, nem ilyen unalmas közéleti blablákról.” - idézett a vezetőségtől kapott…..
Peter48 2011.09.02 17:24:10
Mert lehet, hogy fog még ennél is lejjebb menni az árfolyama (pesszimista: ennél rosszabb már nem lehet! – optimista: dehogy nem!), de olyan sokkal már nem hinném, lassan tényleg nincs hová. Be kell vásárolni belőle és várni, hogy felértékelődjön egy picit,…..
A KRESZ korábbi módosítása kapcsán nem csak a köztéri reklámok nagy része tűnik majd el az autópályák mellől, de az egyéb, láthatóságot zavaró dolgok, élőlények és mellények is. „Az ember autózgat, de csak cikáznak a madarak az égen. Sólymok, ölyvök, szarkák,…..
Heti szavazásunkban most az Egész Mindenségről kérdezzük a Tisztelt Olvasókat, a válaszokat levelezőlapon is el lehet juttatni az emailcímünkre.       Rosszabbul élünk, mint nyolc éve?..
Peter48 2011.08.18 07:33:44
@Aszongyaja Zanyósom: Köszönöm
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Új rovatunkban az adott nap legizgalmasabb képei közül csemegézünk. Első kiválasztottunk szintén egy újdonság lett... A Népszabadságban ugyanis mától úgynevezett képrejtvényekkel is színesítik a tartalmat. Az első ilyen képet mi is megkaptuk, de eddig még nem sikerült…..
Peter48 2011.08.09 07:55:33
Ehhez először kreténné kell avatni, ezért jelenleg a Hittani Kongregáció vizsgálja a morálisan elhunyt képviselő twitter bejegyzéseit. Twitteres követői kezdeményezték a pápánál Deutsch Tamás bunkóvá avatását, bár erkölcsi hullája még ki sem hűlt. A bunkóvá avatást…..
Peter48 2011.08.04 05:48:14
@menőmano: pontosabban: A Fidesz fenekegyereke
Belsőség Bezzeg a románok 2011.07.27 07:00:00
A rendőrök fotózni tanulnak, mi pedig fizetni. Sokat. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Holdkomp vagy autó? 2011.07.25 16:48:00
Itt van már egy ideje nálunk az új A6, de csak mostanra érett meg bennünk az elhatározás, hogy csakazértis rájövünk, hogyan kell karakterfelismerőst játszani a tapipadján. Az örök igazság ismét győzött: ne legyenek restek a kézikönyv után nyúlni, ha elakadnak, különben úgy…..
Ül az ember a kocsiban, dögmeleg van, rárohad a gatya is. Én bizony gyíkarc vagyok, ha nem muszáj, nem akarok megsülni az öreg Mitsubishi Sigma bőrülésében, tehát megnyomom a kis hópihe ikonos gombot. Jön a finom hűvös levegő, máris kezdem magam jól érezni, így nem tűnik…..
Peter48 2011.07.21 10:42:46
@streetsta: Te írod:" hiába öblítettem át olyan alaposan az alumínium hűtőt, több helyen, tenyérnyi felületen úgy kapaszkodott a mocsok a lamellákba, mint riadt macska a horgolt pulóverbe.
Szóval menjek sk mosóba és csapjam be magam? A kocsi elejét meg nem tudom leszerelni.