Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laposelemer

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jámbor András a Facebook-on jól kifigurázza fűzfarajongásunkat a minap kicsit orbánozó hollywood-i színész és Amerika iránt. Mindkettő látott már szebb napokat.  Egek ura? Nem az. Csak egy színész egy olyan országból, ami legalább olyan nagy slamasztikában van, mint a mi demokráciánk.....
laposelemer 2020.11.26 11:31:26
@birkamenet: Tudjuk,hogy nincsenek migransok,miert hozod fel?
Kedves Barátaink! Alábbi cikkünkben, hasonlóan az ejtőernyős lábbelik fejlődéstörténetét bemutató cikkünkhöz most egy másik fontos felszerelési darab, a magyar ejtőernyősök által használt katonai hátizsákok evolúciója kerül terítékre Kiss Dávid bajtársunk tolmácsolásában. Hátizsákok. Az ember azt…..
Kedves Barátaink! Hosszas egyeztetés és szervezés után került sor az alábbi interjúra, melyben Dér Zsolttal, a szolnoki MN 34. Önálló Mélységi Felderítő Zászlóalj (fedőszáma: MN3100) egykori katonájával, a horvátországi és boszniai harcok veteránjával beszélget Kiss Dávid bajtársunk a sorkatonai…..
Kedves Barátaink! Alábbi írásunkban mutatjuk be a Magyar Néphadsereg felderítőinek egyik legikonikusabb, talán legtovább rendszerben tartott ruhadarabját, az 1951M álcázó kezeslábas-családot. A cikkhez jó szórakozást kívánunk! Katonai közelharc bemutató 1951M álcaruhában. A fekete-fehér képek is…..
laposelemer 2019.02.03 12:28:21
A Kéken való túra nekem a nagybetűs Menedék. Menedék a hétköznapok hajtása, a stressz, a világ történései elől. Olyan pár nap ez mindig, amíg csak a kedvesemmel, a barátaimmal együtt töltött órák, a jó beszélgetések számítanak, vagy a hosszú csöndek, amikor némán baktatunk egymás mellett/mögött az…..
Színes-szagos olvasói levél hétvégére, amit szó- és képszerint, pdf-hűen közlünk. Reméljük megírása közben nem tört össze semmi nagyon drága vagy pótolhatatlan, nagy érzelmi értékkel bíró tárgy, levélírónknak pedig őszintén aggódva ajánlunk egy kis…..
Nyugodt, konszolidált viszonyokat akar teremteni a XVIII. kerületben Szaniszló Sándor. Ha csapatával együtt bizalmat kap október 12-én, a baloldal közös polgármester-jelöltje újraszervezi a fideszesek által megszüntetett Városőrséget, gyógyszer-támogatási rendszert vezet be az…..
Milliókért utazgatott külföldre az utóbbi években Pestszentlőrinc vezetése, hogy például a napfényes spanyol tengerparton vegyenek részt a Havanna lakótelepen élőkkel kapcsolatos konferencián. A költségek nyilvánosságra hozását azonban nem sietik el: húzzák az időt. Bár…..
  A szavazatok közel 99 százalékos feldolgozottsága mellet kijelenthető, a kerület a kormányváltásra szavazott. A kormányváltó erők és a fideszes jelölt között mindössze 22 szavazat a különbség. A végeredményt a nem a kerületben szavazók fogják eldönteni. Ismét a…..
laposelemer 2014.04.08 09:50:37
@jet set: en nem szoci vagyok ,de nem vetted eszre,hogy a fidesztolvajok kifosztjak a keruletet...vagy magad is kozejuk tartozol ???
laposelemer 2014.04.16 19:19:18
@jet set: az igaz,hogy azok is nyultak amit lehetett...de ami most megy azt nehezen nyelem le...a viktor komaja nem epit semmitsem csak elosztjak aszt a joparszaz milliot akar milliardot is ami tisztan munka nelkul megmarad.
a kozteresek munkaja szamalmas a rendoroke ugyszinten....
István egy pozitív történettel gyarapodott. eBayen rendelt társasjátékának bezúzódott a doboza, de emiatt nem küldte vissza. Cserébe az árának 10%-át visszakapta: Rendeltem egy társasjátékot a Board Game Extrastól az eBay-en keresztül április 3-án. Tegnap, április 9-én…..
laposelemer 2014.04.14 18:58:38
@dr. Aullah: en meg attol szarok be,hogy a homart szetoffolok sajat jatszoteruknek tekintik az oldalt.
nyilvan van ami nem olyan fajsulyu,hogy tobb figyelmet erdemeljen a kelletenel,de ne kelljen mar neha szaznal is tobb baromarc hozzaszolasbol kimazsolaznom a temahoz szolot!!!
laposelemer 2014.04.15 19:45:37
@uraaam: nagyon is ertem,meg ha nehezedre is ezt elfogadni!
egyszeruen ha nem a temarol szol akkor miert nem mentek el privatba ,egymast okositani!?
teljesen mindegy milyen fajsulyu a poszt,ha nektek nemtetszik,valamifele teveszme folytan vagynekiestek az embernek,vagy szetoffoljatok az idiota vicceitekkel!!
Nem bocsátották meg a határon kívüli magyarok az MSZP-nek a kettős állampolgársággal kapcsolatos korábbi álláspontját, az országgyűlési választáson elégtételt vettek a szocialistákon és a velük szövetséges többi párton. A levélszavazatot leadó külhoni magyarok (főként…..
laposelemer 2014.04.09 08:04:42
@Paul Summers: figyu te vadbarom..(csak hogy felvegyem egy kicsit az alpari stilusodat)
en nem vagyok a nagy osszeborulas baratja,sot latom,hogy csak az ingyenelok bejutasaert volt az egesz .
de ha valami ebben a szvazasban tortenelmi,akkor az az,hogy ezidaig a legkevesebb kapott szavazattal ...a szavazatok kevesebb mint felevel is majdnem ketharmados lehet egy tolvajbanda.
Bodzza teljesen hétköznapi horrorsztorijában az ELMŰ volt szíves az egy évvel korábbi címükre küldeni a kikapcsolási értesítőt. Érdekes módon a telefonos ügyfélszolgálat sem hívta emiatt. A leggyanúsabb, amikor az ember minden hónapban befizeti a számlát, és ennek ellenére…..
laposelemer 2014.03.19 14:57:06
@Dr. Kix: csak annyi a bajom,hogy neha szaznal is tobb hozzaszolasbol kell kinyalaznom azt ami a temahoz szol.
szerencsere nem azert jarok ide mert unatkozom,de ami erdekel azt elolvasnam masok velemenyevel eggyutt !
Az amerikai hadsereg Tactical Assault Light Operator Suit, azaz TALOS néven mutatta be annak a fejlett gyalogsági testpáncélnak a látványterveit, amely emberfeletti erőt és olyan ballisztikai védelmet ígér, amilyet eddig csak a sci-fik szuperhősein láthattunk. A katonák nem csak…..
laposelemer 2013.10.15 21:18:19
@Borenbukk: egy-egy kósza lövedéktől,srapneltől,stb megvédheti valamilyen szinten ...de ugy mint a rajzfilmen,amikor megküldik rendesen ,kizárt,hogy talpon maradjon !
az előnye inkább,hogy nem csak részlegesen véd mint a mellény.
laposelemer 2013.10.16 11:07:41
@Borenbukk: megnéztem..és...nem élő ember volt a próba alanya.
láttam olyat ahol dragunovval lőttek amcsi katonát....persze életben maradt de úgy lefektette,hogy alig tért magához...és erről vartyogok már az elejétől !!
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
Lakossági igények alapján, a korábbi években a kerület számos pontján helyeztek el szelektív hulladékgyűjtő edényzetet, de az utóbbi időben megszaporodtak azok a lakossági vélemények, miszerint a gyűjtőedényzettel együtt járó kellemetlenségek meghaladják ezek…..
Alig-alig sikerül mederben tartani az indulatokat a Bókay kertben elhíresült roma lagzi kapcsán, amikor Bókay kertváros nagy része még másnap reggel is a hangoskodóktól szenvedett.A panaszáradatot és a felháborodást látva hétfő reggel a polgármesteri…..
Könnyen csődbe viheti a családokat a kisebb súlyú közlekedési szabálysértések után kivetett bírság is – vélhetőleg ez a felismerés vezette azt a kormánypárti országgyűlési képviselőt aki kezdeményezte, hogy enyhítsenek a már-már pénzbehajtás szagú törvény…..
Nincs „Jó kezekben” a kerület. Bármerre járunk Pestszentlőrinc- Pestszentimrén, csak az elhanyagolt gazdátlanságot tapasztaljuk.   Nincs ez másként a Kondor Béla Közösségi Ház körül sem. A ház parkja tele szeméttel, letört háttámlájú padok, némely valaha volt…..
A dohányzástűrés/tiltás örök dillemája után egy másik évtizedek óta megoldatlan kérdést dobott fel András. Vagyishogy minek kell fényképes igazolvány a BKV-nak? Ha pedig mindenáron ragaszkodnak hozzá, akkor miért nem tudják megcsinálni normálisan, digitális…..
laposelemer 2012.03.19 11:33:55
laposelemer 2012.03.19 11:39:38
@Manyecska: nemtudom miért itt kell megbeszélni ezeket?
én kiváncsi lettem volna értelmes válaszokra,hozzászólásokra ebben a témában!
Az internetet órák alatt bejárt protest-dal énekesnője, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Mozgalom arca válaszolt a HírCsárda olvasóinak kérdéseire. Mi a kedvenc pozíciód? (Peti44) Amikor mindenki egyenlő:) Tudom, hogy lehetetlenül hangzik, de tényleg ez a legjobb. Ha…..
Ne turkálj a kukában, mert átnevezlek!Ha már semmi hasznosat nem tudott az új kerületi vezetés felmutatni az elmúlt egy évben, akkor pótcselekvésként kommunistáznak és átneveznek. Ezzel próbálják elterelni a figyelmet arról, hogy a kerületet sikerült egy…..
T Joe nem készült fel eléggé a fapados repülésre, pótdíjat fizethetett extra böröndje után. Ha lemérte volna az otthoni becsekkolásnál a kézitáskáját lézerrel, kiderült volna, hogy egy centivel magasabb a megengedettnél:A Wizzair soha nem merül ki újításokban, ha a pénzedre…..
laposelemer 2011.10.18 09:44:30
@Ulbert István [Typhoon]:
bocsi,hogy nem jol fejeztem ki magam(bar fentebb mar leirtam)!
A csomag nem egyszer es nem egy repteren kerult mar bele a keretbe meres miatt.
laposelemer 2011.10.18 09:59:29
@pruntyike: nemhinnem,hogy oriasi csomagrol van itt szo es arrol sem,hogy kinek van igaza az eloirasok betartasanal.
Kis faradsaggal vegigolvasva kiderul,hogy emberunk ugyan meglepodve de nem kikerulve a fizetest(mert ugysem lehet)akart utazni.
pusztan a kapunal 4x annyit vesznek le rolad mint a feladasi dij.vagyis a masok kifizetik en meg kiakarom kerulni nem allja meg a helyet.