Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doctor Suburbia

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Doctor Suburbia 2010.04.02 17:07:19
@kiskakas: Miről beszélsz, csücsöri?
A tegnap esti, M1-en futott Kassza című vitaműsorban elég érdekes vita folyt az igazságszolgáltatásról. Sajnos az MTV még nem tette letölthetővé, ezért a Zugügyvéd csak a hozzászólásokat tudja belinkelni. Véleményem szerint a probléma gyökeréhez tartozik a…..
Áprilistól a Mr. és Mrs. befejezése után az Áll az alku tér vissza a TV2-re: a műsorvezető ismét Kovács Áron lesz, és maradnak az igazgató csinos asszisztensei is, nyilatkozta az Indexnek Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. Április 19-től kezdődik az Áll az alku új játékosokkal,…..
Elisabetta Canalis nemigen gondolta volna 1999-ben, amikor az olasz tévében megkapta élete első sorozatszerepét, hogy tíz évvel később a Leverage című TNT-sikersorozat harmadik évadának lesz az egyik szereplője, igaz, akkor az sem igen juthatott eszébe, hogy mostanra George Clooney…..
Doctor Suburbia 2010.03.18 18:38:10
Vajon elgondolkodott-e bárki is azon, hogy a Levy T, OG Duck és Real Action által alkotott popzenei Bermuda-háromszög miért pont a Hip Hop Boyz nevet vette fel karrierje kezdetén? Hiszen a Hegyekbe fönn vagy a Megbántottak című klasszikusokat figyelembe véve a Rajcsúrozó Rumcájsz…..
Nem, ez nem a Teletubbyk otthona, hanem a világ egyik legnagyobb szintetizátorbarlangja, és most meg lehet venni: az Erasure oszlopa mindössze kétmillió fontot ( kb. hatszázmillió forintot) kér érte. A London központjától kb. 30 kilométerre elhelyezkedő épületben három hálószoba,…..
Eddig azt hittem, hogy csak a Kádár-kori dolgok tudják kiváltani az emberből azt a tipikus retró-érzést, amit mondjuk egy Márka üdítőitalos üveg megpillantása okoz. De úgy látszik, 1997 is elég régen volt ahhoz, hogy az ember pár percre lefagyjon, amikor meglátja a gimnazista…..
HamPLÓ Foghíj a Rózsadombon 2009.07.25 13:57:00
A múltkor eposzi jelzőt kerestem volna Budapestnek. Lett volna egy jelöltem, de nem igazán pozitív: "foghíjas". Bár a foghíjtelkek száma csökken, főleg a szem előtt levő helyeken (leszámítva a Baross teret, melynek Józsefváros felé eső oldala továbbra is úgy néz ki,…..