Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SODI

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
SODI 2009.10.19 16:31:13
@beste: Sziasztok.Amit leirt a hisztérika az kamu.Végig ö balhézott a magyarok azért nem álltak mellé mert egy büdös bunkó volt.Ha enyém lett volna a busz át is mentem volna rajta,egyedül a gyereket meg a férjét sajnáltam,hogy egy ilyen idiotával kell együttélniük.Ugyhogy nem kell ám sajnálni mert én ott voltam és egy igazi féreg volt a hölgy.Csak ennyit akartam sziasztok.
SODI 2009.10.20 17:44:11
@kuman: A történet nem kamu csak nem azért rakták le mert ö volt a kis ártatlan bárányka HOGY IS VAN EZ????NAGYON SZIVESEN BEBIZONYITOM NEKED ÉLÖBEN?HOGY OTT VOLTUNK A BUSZON TE......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SODI 2009.10.29 12:09:41
@szubotaj: Az a lényeg egy,hogy te egy agyoniskolázott okostojás vagy még mindig azt mondom nem kamu a történet csak nem ugy volt a ahogy a hölgy elmesélte csak ennyit akartam de ugy látom a hisztérika nagyon megfogott a verses idézeteivel mert nagyon véded talán rokonod?
A műfajhoz képes happy enddel végződött Z. ártatlannak induló tescós vásárlása. Meg se verték, le sem vetkőztették, pedig elkövette azt a bűnt, hogy 25 ezer forintot hagyott a hipermarketben. A sztori tanulsága talán annyi, hogy a Tescóban szinte véletlenszerűen gyanúsítják…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Marcsi csúnyán megjárta az MBT cipőboltban, amely cipőről kötelességünk kijelenteni, hogy nem szép! Lehet hogy baromi egészséges, de csinos sose lesz, hiába erőlködnek a kedves marketingesek azzal, hogy az. Szóval Marcsi megvette a szokásos 55.000.- Ft-os áron a cipőjét, majd…..
SODI 2009.10.19 18:11:12