Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asakura Hao

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon 2010 és 2014 között kiépült az illiberális állam, 2014-től pedig - ahogyan azt a magyar miniszterelnök meghirdette - a megszilárdult illiberális demokrácia üzemszerű működésének tanúi lehetünk. Több szervezettel közös elemzésünket itt olvashatják el...
Szerző: Németh Ákos Ezúton is köszönjük, az utókor nyilván nem felejti, el nem évülő érdemeit. Azért nézzük csak meg mi történt azokkal, akik maradtak a magánnyugdíjrendszerben: Annak idején, nem tűnt racionális választásnak a rendszerben maradni, hiszen gyakorlatilag azzal fenyegettek, hogy aki…..
Asakura Hao 2017.08.21 18:55:26
@s: Pedig jobb, ha tudod, hogy mekkora szellemi óriással kardozol. Csak egyetemből van neki vagy 3. :D

www.facebook.com/maxval
Asakura Hao 2017.08.21 19:34:11
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Asakura Hao 2017.08.01 15:24:15
@alba8889: csak nem Dózsa László személyesen? Akkor elírtál egy nullát, mert 700 lesz az a 70. :D
„A 100 leggazdagabb 2017” című kiadványban szereplők összvagyona megközelíti a 3380 milliárd forintot: ez csaknem 600 milliárd forinttal több az egy évvel korábbinál. Messze a legnagyobb mértékben Mészáros Lőrincz gazdagodott, aki köszönthetően annak, hogy csak tavaly…..
Asakura Hao 2017.05.12 12:46:19
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: te amolyan trafikos-féle vagy valamelyik államtitkár-helyettes táskahordó csicskája vagy? :D

"hazaarulo kollaborans gyilkosok" - pontos jellemzés a fideszről. :D
Pár napja nagyon szerették a Nerdblog-olvasók az Alien-nap alkalmából összeguberált, 20 vérgagyi ghánai moziplakátot bemutató posztomat - úgyhogy most közkívánatra itt a folytatás! Az afrikai naiv poszterfestők csodálatos képi világa ugyanis kimeríthetetlen aranybánya! Ezekhez a képekhez képest…..
Hosszabb retrospektív a játékról: Amnesia: The Dark Descent (2010) Minden idők legfélelmetesebb videojátéka. Talán akadnak akik vitába szállnának ezzel de aki akár csak egyszer is végigjátssza Daniel a Brennenburg kastélyban tett hátborzongató kalandját, az egészen biztosan…..
Asakura Hao 2017.05.01 12:04:42
@agarik: :D :D :D ezen jót röhögtem.

Ugye csak viccnek szántad?
Már régóta tudjuk, hogy a szőrös hobbiállatoknak sok jótékony hatása van a gazdákra, és sok örömet okoznak. A mai csárton kimondottam a macskák jótékony hatását láthatod. A macskák ugyanis nem csak érzelmileg támogatják gazdájukat, hanem ténylegesen hozzájárulnak a fizikai jólétükhöz is. A macska…..
Asakura Hao 2017.04.26 15:40:08
@Mónika Bódi: Isten áldja az időzítős macskaetetőt! Leszoktat a kispárnás nevelésről. :)
Egy sci-fi témájú Nerdblog poszthoz kerestem épp képeket, amikor szembe jött velem Twistedsifter.com csodálatos gyűjtése a sufnituning ghánai moziplakátokról és gányolt videókazetta borítókról! Az Alien-nap alkalmából a legszürreálisabb darabot, A nyolcadik utas: a Halál poszterét külön…..
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..
Rég megdőlt már az az elmélet, hogy egy kutya év hét emberi évnek felel meg. Ha 7 évvel számolnánk, sok kutya 150 éves embernek felelne meg, és csak két éves korára lenne ivarérett. Ráadásul az is köztudott, hogy a kistestű kutyák tovább élnek, mint nagyobb testű társaik. Az alábbi táblázatból…..
A videojátékokat hiba lenne elkönyvelni a féktelen öldöklés és agresszió skatulyájába. Rengeteg olyan program létezik, amely nem csak a játékmechanizmusaival, de megjelenésével is már művészeti értékeket képvisel. Ezekből hoztunk el nektek most öt kiváló játékot! Seasons after Fall..
Asakura Hao 2016.11.15 10:51:21
A csatazaj sokszor elfedi, hogy pontosan miként és miért is kezdődött a háború, és egy idő után már nem is szorul újraellenőrzésre. A most vasárnapi népszavazás kiindulópontja nagyon más volt, mint amilyennek újabban tűnik. A kvótás népszavazás tervét február 24-én jelentette be Orbán Viktor.…..
Asakura Hao 2016.09.29 20:34:58
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
Asakura Hao 2016.07.31 11:25:08
@Publicista:
Kolléga, b+. XD
Na és amúgy hol tolod a szakmádat? A hozzászólásod színvonala alapján a Kuruc infó (látens meleg) nőgyűlölő rovatra tippelnék. :D
Kezdhetném így is: Európának, benne Magyarországnak soha ekkora szüksége nem volt még hazaszeretetre, mint a mostani időkben. Az Európai Unió az eddig tapasztalt legnagyobb válságát éli, a gazdaságot csak az olcsó munkaerő és hatalmas adókedvezmények miatt ide települő cégek tartják életben.…..
Asakura Hao 2016.07.14 09:20:43
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: :D :D :D
Tökéletes pozicionálás.
A Skandináv-félsziget szőrös lakói, a trollok, az ötvenes években a globális felmelegedés hatására egyre délebbre kezdtek vándorolni. A '80-as években megérkeztek Magyarországra is. Vajon a te barátnőd is troll?..
Asakura Hao 2016.06.10 19:42:18
@Bellagio: +1
Schiffer András újra visszavonul. Döntését az LMP hiányzó szellemi hátországával indokolta. A párt az elmúlt években a politikai vákuum ellenére nem növekedett, nem sikerült az 5%-os határt átlépnie, sem építkeznie, a szervezetét országosan növelnie. Schiffer mindezeket nem érzi a saját…..
Asakura Hao 2016.06.02 12:35:42
@wmiki: a tudósok, hónuk alatt a tudomány egy példányával.
Abszurditásában egyenesen szürreális, ám attól még igaz: ősszel népszavazni fogunk arról, hogy az Európai Unió mit tehet vagy nem tehet meg a migránsválság kezelésében. Ennyi erővel szavazhatnánk arról is, hogyaszongya: akarja-e, hogy az Amerikai Egyesült Államok a magyar Országgyűlés hozzájárulása…..
Asakura Hao 2016.05.16 10:56:13
@J_O_L_A_N: A tavalyi kétfarkú kampányban a göring idézetet kellett volna óriás plakátokra tenni.
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
Asakura Hao 2016.05.05 12:08:49
@verkagrafomanka: roszúl tudot.
Sok szó esett már a kultúrsokkról, arra gondoltam, mi lenne, ha ma megfordítanánk a történetét, és azt néznénk meg, vajon milyen kultúrsokk éri azt a külföldit, aki Magyarországra költözik. Colm Fitzgerald magyar feleségével Kalifornia déli részéből indulva szembesült olyan…..
Asakura Hao 2016.04.30 16:02:35
3 hónapja csak azokra a kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre úri kedve tartja - derült ki az RTL Klub esti híradójából. Az viszont nem derült ki a híradóból, hogy mi Kósa és a Fidesz álláspontja a betelepítési kvótáról. A Fidesz erős embere arra hivatkozik ugyanis, hogy ezek…..
Asakura Hao 2016.04.22 09:11:59
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2:

Na mi van? Megint bán'csák a b@lfasz tolvaj munkaadóid? :D :D :D :D :D :D :D :D
De sz@r munkád van haver. :D
Tavasszal a legjobb belekezdeni egy tisztítókúrába, hogy a lerakódott méreganyagoktól megtisztuljon a szervezetet. Ilyenkor ráadásul nem csak azt érheti el, hogy frissebb, egészségesebb legyen, de a télen felszedett plusz kilóktól is megszabadulhat. Mivel ezekben a hetekben már megjelentek a…..
Gyakorlatilag minden héten átadnak valahol egy kormányablakot, és a sikerkommunikáció alapján, ha valami, akkor ez az közigazgatási integrált ügyfélszolgálati rendszer végre igazán pöpecül működik az országban. Kár, hogy a hétköznapi tapasztalatok mást mutatnak. (A levél címzettjei közül Lázár…..
Asakura Hao 2016.02.23 14:42:16
A Táncoljuk át az éjszakát című médiatörténeti diszkóbaleset tízpercenként vonultatott fel olyan előadókat, akik Dr. Moreau génlaborjában látták meg a napvilágot. Nos, a következő művésznő közvetlenül ezután egy gladiátorképzőben helyezkedett el, ahol aligátorokkal zsonglőrködött és bengáli…..
Asakura Hao 2016.02.08 20:38:58