Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyrae

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilvia egyszerűnek tűnő online bankszámlanyitása kudarcba fulladt, miután az AXA képtelen volt egyértelműen közölni vele, mire is van szükség ahhoz, hogy a szerződés megköttessen. A díját ugyan már befizettették vele, de mivel szerződése még mindig nincs, így ezt az…..
Kyrae 2009.01.27 18:19:56
@winyetta: Jellemző, hogy el se tudod képzelni hogy két oldala van az éremnek :) Bár semmi közöd hozzá konkrétan kismama vagyok épp, egyébként pályázatokkal foglalkozom és soha életemben nem dolgoztam banknál.. Egyszerűen azért szóltam ehhez hozzá, mert HOZZÁ TUDTAM SZÓLNI(sokan követheténk ezt a példát), nem csak annyit hogy geci bank. A férjem bankszámláját ugyanígy csináltattam meg mint ahogy a posztírónak nem sikerült, én fénymásoltam le saját kezűleg az igazolványokat, a kollégáimmal tanuztattam, én postáztam, tehát ha valaki én végigcsináltam azt a folyamatot amire a poszt beküldője nem volt képes (még mielőtt megkérditek azért csináltam én mert a férjem éjjel nappal dolgozik és én vagyok a gyakorlatias kettőnk közül). Képzeld, nem ördöngősség, nekem sikerült, és még jó sok embernek szintén. Egyébként meg tényleg gondolhatsz amit akarsz, biztos egyszerűbb úgy hozzáállni hogy a posztíró a szegény fogyasztó az axa meg a köcsög bank :D
Megnyugtató, hogy a népszerű fapados cég nem utazik direkte a papokra. Nemrég ugyanis, a Jól megszivatott egy papot a Wizz Air című posztban egy szeminarista kalandjait olvashattuk, aki érvényes jeggyel és 2 órával az indulás előtt már a reptéren volt, több társával együtt…..
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Kyrae 2007.10.25 18:01:19
Az a baj (baptista módra) Lea: Ha rövid a szoknya, akkor az a baj. Ha túl feszes a nadrág, az a baj. Ha sorban imádkozunk, az a baj. Ha senki nem imádkozik a fiatalok közül, az a baj. Péter: De ha nincs rajtam nyakkendő, az a baj. Ha a pokol felé mutat, az a baj. Ha megtetszik egy…..
Kyrae 2007.08.24 10:48:54