Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberrichard

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, mindenki emlegeti azt a hazai Forma-1-es sportkommentátort. Rengeteg minden miatt emlékezünk rá, tudott sikítani, fejhangon üvölteni. De valójában pite volt. Mert a Dél-Amerikai futball-kommentátorokon is túltesz a japán műsorvezető. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk tény, hogy a…..
Belsőség A válságnak vége 2013.08.29 18:23:39
Az úgy volt, hogy a sors némi átszervezés alá vonta az alkalmazotti, családi, lelki, anyagi és szinte minden egyéb állapotomat. Ennek az autós vonatkozása annyi volt, hogy nem volt. Mármint autóm. Sokáig. Mostanáig! Meséltem korábban, hogy „egyéb okokból” meg kellett válnom…..
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
Csak egy jó indok kell, miért ne csurogjunk előre a zebráig: ez a videó elég visszatartó erővel bír. Nem is nagyon lehetséges bármit hozzátenni – nézzék meg és garantálom, hogy ez tavasszal is eszükbe jut majd a lámpánál várakozva.   ..
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
emberrichard 2012.08.15 22:18:13
www.youtube.com/watch?v=W-xWwiPOxoM

köszönet a cikkért
emberrichard 2012.08.15 22:20:04
A sokat beszélő, a mindig közbepofázó a hallgatag és a néma elmennek vadászni... Rossz autók, rossz motorok és szaftos bennfentességek. Tartson ma is velünk!Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Nem tudom, honnan kapta ezt Bálint fiam, én akkor láttam először, amikor valami nagy családi autózás közben a kezembe akadt. DE MI EZ? Megtévesztő a hasonlóság Rosszul gurul a Matchbox-pályán, a Hot Wheels gyorsítósban is elakad, mint kátyúban a szekér. Közelebbről…..
emberrichard 2011.11.01 10:28:58
@cso zsi: Golf II. (Golf Country) , bár lehet hogy volt I-ből is, csak én nem hallottam róla...
  Bennünk van a hajlam, hogy a gyászt perverz magamutogatássá változtassuk. Az eddig megtűrt keresztek és síremlékek egyre nagyobbá válnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
V8 / 2.927 cm3 / 205 PS / 263 Nm @ 5.000 / 0 - 100 km/h: 7,2 s / Vmax: 235 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
emberrichard 2010.03.04 22:35:04
Az imént telefonált Bende Tibi. 9:48 perckor Linz környékén jártak, az Insignia csomagtérajtaja csak harmadik nekifutásra csukódik, annyira tele van. Csikós nagyon ideges és káromkodik, Karesz és Bende folyamatosan dohányoznának, Csik viszont hajt, kapkod és dühöng. Egyedül Sipos tűri sztoikus…..
A sárgán még átcsúszott, de jött a kanyar... Kíváncsiak a végeredményre?Simán elfordult... A sárga előtt nagy gáz, a lámpa után nagy gáz, majd jött a jobbos. Marci végigfotózta az egészet, ezért van kép arról is, hogy mi következett ezek után: nem a villanyoszlop,…..
emberrichard 2010.02.17 10:46:41
Tizenkét henger nehezen téved...A Ferrari 456M már nincs gyártásban,1992 és 2003 között volt ez a Ferrari egyik elsőszámú zászlósa.A képen látható darab a megújulás, azaz 1997 utáni, ennek is szól a GT felirat a nevében. Az 5.5 literes V12-es motor két évben is elnyerte…..
Belsőség Astra la vista 2009.09.16 18:29:00
Kis túlzással miatta jöttünk ki: az Opel Astra 2010 legfontosabb autós újdonsága lesz, különösen Magyarországon. Az Insignia sikerei és az első üléspróba után nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy fényes jövőt vizionáljunk neki. Carl-Peter Forster, a GM Europe vezére a…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..