Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bsdman

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
bsdman 2009.08.05 16:01:04
@Pecséttörő: én is elég sokat taxizok, de már telefonossal is volt probléma, jobb módszer amit már fentebb írtak, sok mezítlábas közül szimpi kiválaszt, megcsacsog - no problem:)
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
bsdman 2009.08.04 18:01:27
@hagyma: saha ne mond, h soha:)
bár alapvetően igaz amit írsz, mégis a kuncsaftok minősítenek 1 szolgáltatót, mrpedig, mint itt is írtam már, ismerek kimondottan rossz modorú, udvariatlan káromkodót aki a szakmájában mester, a munkája kiváló és még csak nem is ócsó, tele van ügyféllel, bejelentkezni is nehézkes - mégis sokan járnak hozzá.
önmagában az udvarias, kulturált stb. nem elég.
bsdman 2009.08.04 18:06:59
@morrisal_:
kutyája:)
de látod érdemes volt velem is durván bánnia, már egyedül szörfölök a neten.
bsdman 2009.08.04 18:09:42
@morrisal_:
viccen kívűl, nem védem a kabinost, 1xüen engem az ilyesmi nem zavar.
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
bsdman 2009.07.25 19:39:20
@kivilágítatlan fekete kerékpár: Igen a kétkereküeket naponta ért sérülésekre, akár jármű okozza (legtöbbször igen) akár magától (esések stb.) Sérülésnél olyan mindegy ki volt a hibás, pl a nemrég levett kezű kissrácnak... Szóval a közlekedés veszályes üzem, kétkerekűn meg pláne. Engem biztos, hogy nem lehetne felültetni ilyenekre.