Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szenyo12

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész világon végigsöprő startup-forradalomból a magyarok is rendesen kivették a részüket (Prezy, LockMeIn, YouStream), de folyamatosan jelennek meg az új ötletek. A legérdekesebbekből szemezgettünk. BetDogs "Sportfogadás vakvezető kutyáknak" – áll a háromfős…..
szenyo12 2015.03.10 17:38:44
Biztos többen vagyunk úgy, hogy vannak bizonyos dolgok, amiből egyszer még szeretnénk egy sajátot gyártani. Nem készen megvenni, hanem összerakni, lehetőleg az utolsó csavarig a saját kezünkkel. Ez vérmérséklettől és irányultságtól függően lehet egy saját tervezésű buggy,…..
A tolómérő, tolómérce vagy külföldiül subler (angol nyelvterületen: Vernier Calliper), nagy kedvencem volt a suliban. Főleg miután megtanultam leolvasni a varázslatos elnevezésű nóniusz-skáláról a mért értéket. A subler elnevezést német eredetűnek gondoltam, aztán amikor…..
Mai főhősünket számos olyan névvel is illetik az idevágó leírások, melyeket ha egy szerszámboltban kiejtünk a szánkon, akkor pincérfogásban dobnak ki az ajtón. Kért már valaki az eladótól pajszer helyett emelőrudat, vagy emeltyűt? Ugye, hogy nem. Ráadásul ezek a nevek nem is…..
Vélhetően kispolszkiból készült az alábbi alkalmatosság. Biztos vagyok benne, hogy hókotrásra is alkalmas. Ahogy elnézem, ebbe a járműbe születni kell, mert sehogy nem tudok rájönni, hogyan kell beszállni. Azt sem értem, hogy minek kellett kettévágni és egy még kisebb "autót"…..
A 80-as években láttunk már ilyet. Nekem akkor sem tűnt őrületes poénnak, de voltak, akik hordták, ahogy a Hungária együttes valamelyik bakelit lemezéhez mellékelt papírból kivágható jampiszemüveget is.   Nem túl emlékezetes, de jellegzetes példa a Simple Minds együttes…..
szenyo12 2012.04.25 13:18:18
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
szenyo12 2012.03.01 10:19:43
bigyoshop.hu/?q=products/show/pixel-karora

Nekem ez a kedvencem. Remek design, figyelemfelkeltő karóra...
Cukkerberg Joslin díjasok 2012.02.17 07:25:00
Ismeritek a Joslin díjat? A Joslin díj a Joslin Diabetes Center elismerése azoknak az inzulint használó cukorbetegeknek, akik 25, 50 vagy már 75 éve cukorbetegek. 1970 óta több, mint 720 cukorbeteg kaphatta meg a 25-éves medált, közel 3000 az 50-éves medált, míg az 1996 óta létező…..
Nagyobb térképre váltásÁtszervezik Budapest kórházrendszerét és három nagy csomópontot hoznak létre. Egyet az új Honvéd, egyet a János Kórház, egyet a Klinikák környékén. Mindez nem lenne Urbanista-szempontból érdekes, ha az utóbbi helyszínről nem ejtett volna el egy olyan…..
Na kérem ennek is eljött az ideje, már elég régóta tervezgetik. Nincs mese, elavult, életveszélyes miegymás, pedig nagyon szeretem, mert szép. Egy sportstadion nem olyan, mint egy szerelőcsarnok, hogy ha régi és szép, akkor csinálok belőle lakóházat vagy kocsmát. Egy stadion…..
szenyo12 2011.06.23 19:46:22
Ez egy japán példa a stadion újrahasznosításra:
www.deconcrete.org/wp-content/uploads/2010/05/osaka-stadium.jpg

Nekem is hiányozni fog a Népstadion, sok hangulatos meccsemlék van onnan... pedig nem is vagyok öreg.
8ker Köztisztasági fórum 2011.06.07 20:53:23
A polgármester programjának idei évre tervezett változásai a közrend és közbiztonság köre. Eltelt majd' fél év, és nem nagyon látunk változást. Ezért aztán nem maradnak csendben a kerületiek, ha valami böki a csőrüket, azt megmondják - csak legyen aki meghallgatja.…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
szenyo12 2011.02.22 16:44:45
Költhetünk sokezer forintot mobiltartóra (dokkolóra, asztali támaszra), de megoldhatjuk olcsón is, ráadásul úgy, hogy az összes létező telefonnal kompatibilis legyen. A minipumpa csupán 15 dollárba kerül.Via Popgadget..
Bigyóblog Ujjas cipő 2011.01.11 09:34:00
Természetesen japán őrületről van szó, el is tudom képzelni, hogy a fiatalok körében népszerű az ujjas cipő. Én valószínűleg bele sem tudnám erőltetni a lábujjaimat egy ilyenbe. De azért felpróbálnék egyet.Via Inspire Me Now..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
szenyo12 2010.11.09 09:21:53
Egy hét múlva ilyenkor (17:34) a tipikus PM szimpatizáns elkezd készülődni. Felveszi a legszebb ruháját (PM póló :-)), megissza az első sörét, felhívja a havert, hogy mikorra menjenek, majd lassan elindul. Este fél 10-re már olyan állapotba kerül, hogy nem jár más a fejében,…..
szenyo12 2010.09.17 10:25:11
Mióta zenészkedni kezdtem, nem elég hogy a zenei látóköröm rohamos bővülése terheli az agyam napról napra, olyan kifejezetten szakmai dolgokkal is meg kellet ismerkednem, mint a gitár felépítése, a hangok, skálák színes palettája, vagy akár a hangtechnika kérdése is. Míg…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Ha mondhatjuk magunkról, hogy alkotunk valamit, bár ez kicsit nagyképűen hangzik, akkor mondhatjuk azt is, hogy alkotói válságban szenvedünk.Csöppet sem a lelkesedésünkkel van gond, vagy az elhivatottságunkkal. Mind az öten élvezzük a zenélést és az azt követő sörözéseket :-)…..
8ker Ezmiez? 2010.05.03 22:03:04
 Orczy kertben jártam, zöld bigyulát láttam, le is mertem fotózni, hátha tudja valaki...Mi ez?Aki megmondja, egy éves Józsefváros újság előfizetést nyerhet!..
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..