Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GMT+

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zajlik a szomorú szemű kutyusok, egyházi kisdiákok és vadmadár-mentők egyszálalékos versenye. Plakáthelyben sincs hiány, hála a lötyögő választási kampánynak. Adóbevallásunkban ilyenkor ismét átböngésszük a magyarországi egyházak bohókás listáját, az utcán és az…..
GMT+ 2010.04.20 11:54:21
@Logan Grimnar:
Ezt megint egy kedves barátod anyósának unokaöccsétől hallottad vagy voltál esetleg 1X is abban a gyülekezetben? Netán a kommunista, tőkellenes nagypapádtól hallottad?
A legtöbben úgy mondanak itéletet, hogy nem ismerik az adott csoportot. Ezt mondja A Párt és akkor el is fogadják tényként.
A poszt egy hatrészes sorozat második darabja, a folytatás pénteken jelenik meg. Az előző rész a Fideszről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy…..
Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára az ország egyik legnépszerűbb…..
Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjait…..
comment:com Fajtikázik a Napi Ász 2010.02.19 13:20:00
Egészen különösen alcímezte a bulvárlap azt a hírt, hogy Havas Henrik webtartozásának kiegyenlítésére a naczivadasz.com egyik szerzője gyűjtést indított, azzal indokolva az akciót, hogy Havas Henrik zsidó.Most hagyjuk a hírt magát, pedig lenne mit rúgózni azon, hogy miért vesz…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
Közleményt adott ki az MTV a Népszabadság tegnapi értesüléseivel kapcsolatban. "A Népszabadság  értesülésével ellentétben a Magyar Televízió nem tervezi az idén 400 ember elbocsátását. Csökkenti ugyanakkor a kiemelt fizetésűek számát. Az idén csoportos…..
GMT+ 2010.01.22 17:29:23
@SzaboZsee:
Ha többször megnézted, akkor valószínüleg nem lehetett olyan rossz. Pusztán "könnyesre röhögés" miatt nem kapcsoltatok volna többször oda a feleségeddel.
A gyerekeid fejlődésének gondolom a homokos csillag születik, a rasszista fábry só vagy a perverz benkő só pont megfelelő, ugye?
Szerettük és már megszoktuk a régi MTV arculatot, amit egyébként 2006-tól láthattunk a közszolgálati csatornán, szóval kicsit sajnáljuk, hogy le kell cserélni, de hát azt is tudjuk, hogy ez a világ rendje, az arculatokat azért tervezik, hogy aztán el lehessen őket dobni, és…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..