Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Odeszisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk korábban már írt nekünk a polgári polgármesteri hivatalban uralkodó állapotokról. Valószínűleg az érintettek is olvashatták az ominózus bejegyzést, hiszen azóta már meg is váltak tőle. Nemrég írtam ide egy cikket, amelyben a polgári polgármesteri hivatalról tettem…..
Odeszisz 2009.07.28 15:04:31
@EG0: A segély nem csak azért van, hogy 'eltartsd az ingyenélőket' hanem azért, mert nekik is élni kell és ehhez szükségük van különböző termékekre, amit a segélyből megvesznek, ezáltal élénkül a kereslet és több munkára lesz szükség, több munkahely keletkezik és ez jó a gazdaságnak. Ennyi.
Mint már írtam, akinek van munkája örüljön, főleg ha szereti is és ne szóljon be másoknak, mert neki sokkal rosszabb, mert nem segélyből motorja, csak éppen a kajáját ki tudja fizetni.. akkor meg?
Odeszisz 2009.07.26 00:34:55
@Bögöy: "Nem pszichológusra van szüksége, hanem pszichiáterre. Mondjuk Csernus konkrétan pszichiáter is. :)"

Utánanéztem a biztonság kedvéért:
"a kiképző egyetemi karok közötti különbségből adódik az a további eltérés, hogy míg a pszichiáterek a hat éves alapképzés során megkapják az emberi szervezet felépítésére és működésére vonatkozó, minden orvostól egyformán elvárható alaptudást, addig a pszichológusok csak bevezető kurzusokat kapnak anatómiából és élettanból." (wikipedia - Pszichiáter címszó)

A gyógyszeres kezelést nem tartom megoldásnak, mivel lelki eredetűnek látom a problémát, így pszichológust ajánlanék.

"A férfi nem képes megállapítani, hogy valóban orgazmusod van, csak a külső jeleit látja. Amik meg persze eljátszhatóak. Tehát a férfinak a látszat a fontos..."

Hát hogy a fenébe ne tudnánk megállapítani, hogy orgazmusa van-e a hölgynek? Egyrészt megremeg a teste, amit nehéz utánozni, a nézéséből is lehet tudni, hogy mennyire is hálás, hogy eljuttattad a csúcsra, kicsit piheg utána mert ki akarja élvezni az érzést, sőt akár a hangjából is kiderül, bár a nyög nem = az élvezi-vel.
Azzal sem értek egyet, hogy a férfinak a látszat lenne a fontos, hiszen ha ez egy egészséges kapcsolat, akkor ad is az ember és kap is és figyel is erre, nem csak arra, hogy neki legyen jó..

És a végszó:
attól, hogy valamit nem tud az ember beilleszteni a világképébe, attól még nincs szó átverésről/hazugságról/stb. Ha az valakit megnyugtat, hogy azt mondja rá, hogy kamu és ezáltal megnyugszik a lelke, hogy ilyen tényleg nincs, akkor az teheti ezt, viszont akkor ne olvassa tovább a hozzászólásokat, mert a végén még meggondolja magát.. További kellemes estét!