Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monkeybus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
monkeybus 2010.03.27 17:49:02
@yanchi345: Jeszenszky Géza egy igazi korrekt úriember. Mindig is az volt, és aki mást állít, az vagy nem ismeri, vagy nem tudja mi az, hogy korrekt, vagy azt, hogy úriember. Az ellenkezőjét állítani róla pusztán szánalmas rosszindulat és butaság manifesztumaként lehetséges. Nagyszerű tanár és nagyszerű ember, és mint minden ember sem ő sem senki más, aki embernek nevezi magát nem hibátlan. Zsolt gyerekről meg csak annyit, szeretném, ha nekem ilyen karakán talpraesett fiam lehetne. Persze ezért sokat kellett volna tennem egykor.
Bruhaha, rohannom kell a gyerekekért óvodába, de ezt nem bírom nem megírni két mondatban. Az Index ma vendégvéleménynként lehozta Jeszenszky Zsolt lendületes publicisztikáját, amiben a szerző, aki a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének munkatársa, és az online fájlcsere elleni…..