Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asciimo84

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy nagyobb kiadó flashjátékkal reklámozza valamelyik top játékát, abból nagyon jó dolog tud kisülni, ezt láthattuk már a Dragon Age esetében is. Az újabb említésre méltó darab a Ubisoft új játéka, a Tom Clancy’s H.A.W.X. 2, amit a cég többek között egy…..
asciimo84 2010.09.10 16:53:04
Bár flashjátékot csak kivételes esetben posztolunk, a Geek Mindnak itt a helye. Egy perc alatt kell kitalálnunk minél több játékot a felvillanó játékrészletek alapján - illetve egy percnél azért több jut erre, mert minden jó találatunk után további értékes másodperceket…..
asciimo84 2010.08.31 14:36:17
Emlékeztek még a Little Wheelre? Tündéri kis point-n-click volt, sok fejtörést nem jelentett, de élvezhető időtöltést annál inkább. Nem olyan túl rég (oké, februárban, de egy csomó ideig állt a KMK, nem jutott mindenre idő és figyelem) jelent meg a kisöccse, vagyis az…..
asciimo84 2010.08.01 12:50:05
@xXbazsikaXx: lehet csak én nem jöttem rá a trükkjére, de fél óra próbálgatás után abbahagytam.
Örömmel látom, hogy egyre több magyar játék érkezik a Munkakerülő levelesládájába. Roland alias Smartcode is elküldte legújabb művét – az ő neve még a KMK-ról lehet ismerős, a Liquid Measure című egyszerű játékkal debütált. Mostani alkotása, a Droids at the Gates…..
PoPe jól megszívta, akkreditált nyelvvizsgát akart a főiskolai felvételije előtt, de végül nem vizsgázhatott, a főiskoláról is lemaradt, és egy csomó pénzt követelnek rajta. A 2f nyelviskola győri tanfolyamának oktatóitól a diákok arról értesültek, hogy a kurzus végén csak…..
Enyhén debil grafika, cuki kerettörténet - és máris kész egy olyan játék, amivel pillanatok alatt elröpül az idő. A Sushi Catben adott a macska, aki egy kirakatban ülve meglátja élete szerelmét, azonban különféle akadályok állnak köztük. Ezekre pedig a megoldás nem…..
asciimo84 2010.02.25 19:27:38
Munkahelyi (T)error Cukrászterror 2010.02.02 06:00:00
Kedves Despota!   Sok olyan posztot olvasok a Munkahelyi Terror blog-on, amitől felforr az agyvizem. Nem azért, mert hogy jajdenagyon terrorizálják a szegény munkavállalókat, hanem azért, mert olyan dolgok miatt sírnak, amit egyszerűen röhejesnek tartok. Nem tartom a blog témájába…..
asciimo84 2010.02.02 10:53:43
@a_tom: "Jól látod hogy az emberi természet a hibás abban hogy ilyen a jelenlegi helyzet."
Ennek fényében a "köcsög" megszólítás nagyon nívósra sikeredett...
Leülhetsz, 1es
A Radiosite.hu értesülései szerint a Sláger Rádió folytathatja a sugárzást a Rádió1 12 frekvenciáján, miután a héten aláírta a kétmilliárd forintos adásvételi szerződést a Rádió1 tulajdonosa az amerikai Emmis Communications-szel. A portal úgy tudja, hogy a Rádió1…..
Könnyed, gyors, kellemes - magyjából így lehetne jellemezni a Lintet. A grafikától nem fogunk hanyatt esni, és a pályák is lehetnének nehezebbek, de mégis el lehet vele lenni, többek között a jól sikerült zene miatt. Vállakozó szelleműek pedig megpróbálhatják minél…..
Jelentem, megvan az egyik alltime kedvenc flashjátékom. Kezdeném a sztorit a blog egyik első flashjátékával, a Planarityvel, amit imádtam, de nagy fájdalmam volt, hogy nem voltak benne rendes pályák, csak véletlengeneráltak. A játékban egyébként az volt a feladat, hogy élekből és…..