Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pairas

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Basszus, mekkora überkocka vagyok... már Microsoft Excel függvényeket kiabálok az Örs Vezér téren :DD  Mennék át a zebrán, nézem, hogy nem jelez-e egy kocsi az indexével, hogy be akar kanyarodni. Nem jelez, hát elindulok... már majdnem átértem, erre bekanyarodik mégis,…..
Csak annyi, hogy az új leosztás sztori címet hozzáadtam a sztori előzményeihez, lásd: 0., -1., -2. epizód... végülis azok már erről szólnak...
A címnek semmi értelme illetve köze a posthoz, de nembaj, mert ez jutott eszembe :DNah így visszatekintve az elmúlt 3 hónapra, igen szép kis életem van, néha le is passzolnám a picsába -.-Nehéz megpróbáltatás minden körülmény ellenére tisztességesnek maradni, és kitartani az oly…..
Nos, második nap... pörgök mint atom, mert reggel triplaadag kávét ittam 10 óra alvásra... ezt persze próbálom kompenzálni sörrel ;)Lintabát pedig meg fogom ölni, mert tegnap este afterparty néven kaptunk 1 "útlevelet", benne 10 országgal, mellettük 10 pecséthellyel, és…..
Nos az előadások nagyonjók, lassan kezdem érteni a könnyebb és egyszerűbb szintagmákat... Az első sörkupont már beváltottam, és remélem, ez magyarázni fogja az esetleges helyesírási hibákat ;)Vicces volt, elvileg jár +1 sörkupon egy önéletrajz kitöltéséért... eleinte meg…..
Nos semmi szignifikáns közölnivalóval nem rendelkezem momentán, mindössze annyi, hogy nem sokszor van lehetőságe elmondani az embernek magáról, hogy éppen a Hacktivity konferenciáról küld bejegyzést ^^..
Still Remains - I can revive him with my own hands : ma kb hatodszorra hallgatom. LOLDMA érti :/ :) A szerelem fiziológiai értelemben nem más, mint egy betegség. Az szervezet endorfin-termelése vészesen magas illetve alacsony, a légzés és szívverés rendszertelen, a kardio-pulmonáris…..
Hát ez hihetetlen. Kedden eltévedtem... az Örs Vezér téri IKEÁban!!  Éppen szeretett Móni pajtásommal találkoztam, hát bementünk enni meg inni az ikeába. Rögtön kellemetlen érzések kezdtek el keringeni bennünk, mikor felsétáltunk a lépcsőn, majd a korlát bezárult…..
Jelmagyarázat: Boldi az uncsitesóm, Laci az apja, Évi a hugocskám, Kristóf meg egy haverom. Laci: Boldi, mondtál valamit, amit nem értettem! Boldi: Mit?  Boldi: Nem volt kurva, csak ribanc! //TV-zés közben Boldi: Jé, a két kedvenc sportomat mutatják be! Én: A dugást meg az…..
Lórem ipszum dolórem ama szix deu horibisz. - hangzik Lintabá barátom nyitóbeszéde blogomnak, ami valami latin szövegrészlet, de ugyanúgy illik ide, mint bármi más. Üdv látogató, azért indítottam el ezt a virtuális naplót, hogy ha éppen eszembe jut valami hülyeség - illetve…..